Pagini

Monday, 24 March 2014

Cobra şi Alexandra Meadors 4 martie 2014Alexandra Meadors:  O dpăamiază bună tuturor, astăzi este 4 martie 2014 şi aici este Alexandra Meadors de la GalacticConnection.com. Simt că am o actualizare foarte importantă astăzi cu Cobra şi multă inormaţie de revăzut, aceasta este întîlnirea noastră lunară în care revedem perspectiva galactică a evenimentelor care au avut loc în luna februarie şi înainte. Aşa că doresc să îl primesc pe Cobra, mulţumesc pentru că ai venit din nou, cum te simţi?
Cobra: sînt foarte bine, mulţumesc.
AM: Bun. Deci Cobra, am observat că ai postat o actualizare privind situaţia din Ukraina şi mă întrebam, există ceva scepticism că ar avea ceva de-a face şi cu Rezerva Federală şi faptul că îi aşteaptă falimentul, are vreo implicaţie cu asta?
Cobra: Ok această speculaţie despre falimentul Rezervei Federale cu implicaţie în asta, vine de la o postare scurtă a lui Benjamin Fulford, care a lăsat [...]. E o situaţie mai complexă şi resetarea sistemului financiar este implicată indirect, dar sînt mulţi alţi factori implicaţi.
AM: Bun, ai putea să ne dai o actualizare ceva mai mare despre - e foarte dificil pentru cei care nu sînt în acea zonă a lumii ca să înţelegem complexităţile celor ce se petrec în Rusia, am observat că sînt mulţi jucători implicaţi. Şi mă întrebam, ai putea să ne dai vreo idee despre cine crezi că este liderul oportun care să iasă în faţă pentru Ukraina în acest punct? Pentru că ştiu că sînt alegeri prezidenţiale în curînd.
Cobra: E o chestiune a oamenilor care decid propriul destin. Altfel Forţele Luminii vor sugera, vor fi oamenii implicaţi din fiecare regiune a acelei ţări, cum văd ei viitorul lor şi apoi oamenii pot negocia şi face înţelegeri şi aceasta poate forma viitorul acelei ţări. Aceasta poate da formă viitorului acelei ţări. Aş dori să spun că motivul pentru care situaţia a escaladat este din cauza Cabalei care doreşte să declanşeze un conflict, cum au încercat în Siria, cum au încercat în multe alte ţări. Şi Forţele Luminii lucrează cu toată puterea lor pentru a preveni escaladarea conflictului. Acesta este motivul pentru care am avut acea meditare. Deci situaţia este că acolo sînt multe straturi. Un strat, aş spune, cel mai evident este lupta pentru petrol şi rezerve naturale între interesele vestice, Uniunea Europeană şi interesele Europei de Est ale lui Putin şi Rusiei.
*****1 (reper pentru lizibilitate)

Acesta este stratul cel mai de sus al situaţiei. Apoi sînt alte straturi ale situaţiei şi următorul este că Iezuiţii încearcă să manipuleze, a fost un protest legitim, aş spune, un protest legitim care a avut loc în Ukraina şi apoi Iezuiţii şi Cabala cea neagră au piratat protestul şi au dorit să creeze o situaţie violentă. Au reuşit într-o anumită măsură. Au încercat să implice Rusia în conflict şi în felul în care Putin trebuia să răspundă, dar în acest moment Alianţa Estică încearcă să calmeze situaţia deci nu vor fi confruntări militare depline.
AM: Ai spus că nu s-a tras nici un foc în Ukraina care s-a predat, cum a fost posibil?
Cobra: Pentru că a existat o înţelegere la nivelele cele mai de vîrf ale guvernului şi militarilor că va fi o predare pacifistă. Dar am primit ştiri cam acum o oră care sînt certe - încă mai sînt ceva baze militare ukrainene care nu vor să se predea. Şi asta ar putea fi o problemă în următoarele cîteva ore, în următoarele cîteva zile.
AM: Uau. Deci pacea în Crimea, este în prezent intactă, a fost restaurată?
Cobra: De fapt în acest moment este un [...] fragil, [...] nu s-a întîmplat în următoarele ore. Dar cel mai probabil va fi prezervată. Forţele Luminii fac tot ce pot pentru prezervarea păcii în acea regiune.
AM: Ok. Deci ar fi cam atinge şi pleacă în acest moment. AM vrut să te întreb şi despre comentariul lui Fulford care spune că ruşii spun că ultimele capcane din Ukraina au însemnat depăşirea liniei roşii de către Cabală şi că Rusia nu era pregătită pentru război, asta acum căteva zile. Au sărit linia roşie?
Cobra: Este o situaţie foarte complexă. sînt multe, aş spune, ultimatumuri, negocieri, la diverse niveluri, nu numai privind Ukraina ci întreaga situaţie de pe planetă. Iar Cabala a sărit mai multe linii roşii din acestea şi Forţele Luminii au fost nevoite să răspundă. Deci aceste linii roşii care au fost trecute, cîteva dintre ele este necesar să le menţin confidenţiale deocamdată, dar în Ukraina, una dintre liniile roşii care a fost trecută a fost înlăturarea Preşedintelui Ukrainei pînă acum. Bineînţeles se poate adăuga că preşedintele nu a fost [...] a avut greşelile sale umane şi bineînţeles a fost subiectul unei mari dureri, dar a fost ales preşedinte al acelei ţări la un moment dat şi cînd a fost înlăturat de la putere, aceasta a creat o anumită situaţie foarte instabilă care, de fapt, a permis Cabalei pentru o perioadă de timp să dea înainte cu planurile lor. Apoi Alianţa Estică a fost nevoită să răspundă situaţiei.
AM: Interesant. Te referi la Yanukovych, nu-i aşa?Cobra: Da.AM: Ok. Ok. Eram curioasă. Deci toată mişcare asta despre protestele Rusiei care au fost orchestrate de protestatari CIA, este corectă? În pornirea întregii mişcări.Cobra: De fapt au fost protestatari adevăraţi de ambele părţi şi apoi Cabala s-a inflitrat între protestatari şi lunetiştii, bineînţeles că nu erau protestatari adevăraţi, au fost importaţi prin Orientul Mijlociu în Ukraina.
AM: Oh – Doamne, e atît de complicat. Cealaltă întrebare pentru tine, Fulford spune, "Protestatarii iniţiali aveau şepci de baseball americane şi pantofi maron cu şiret, dar nu sînt pantofi maron cu şiret în Kiev şi numai eu port şapcă de baseball". Mie mi-a sunat aproape ca şi cum - aceştia ar fi fost presupuşi spioni, de ce ar purta ceva ce evident nu se încadra în acea parte a lumii? Sună a joc de scenă pentru mine.
Cobra: Ok, această informaţie din sursa mea nu e complet corectă. Erau oameni foarte diferiţi cu multe feluri de îmbrăcăminte, stiluri diferite de îmbrăcăminte, prezenţi acolo şi acesta nu era singurul grup care a fost acolo. Deci nu pot să confirm în totalitate această informaţie.
AM: Ok. Acum e adevărat, Cobra, că la Olimpiadă s-a oprit un atac nuclear?
Cobra: A fost adevărat despre acest atac, dar nu erau serioşi.
AM: Uaua. Ok, pentru că circulă multă informaţie despre asta.
Cobra: Acuma, aş avea nevoie să spun că un atac nuclear, în acest moment, este imposibil. Pentru că Forţele Luminii au tehnologie să blocheze orice detonare nucleară de o anumită mărime. Şi asta nu va fi permis să se întîmple.
AM: Deci acum, asta e o dezvoltare nouă? Nu cred că te-am auzit să spui asta cu atîta pasiune.
Cobra: Ei bine, nu e chiar nouă descoperire, dar acum pot să o spun mult mai deschis.
AM: [Rîsete] Ok. Acuma e ceva ce are de-a face cu falimentul guvernului american, au fost enorm de multe speculaţii despre asta, săptămîna trecută, şi chiar la finalul lui februarie, cum că guvernul american a fost aproape de a fi falimentar şi asta a fost prezis pentru 4 martie. E vreo validitate pentru asta?
Cobra: Asta e o predicţie foarte veche şi această predicţie a fost corectă pînă la un anumit punct. Nu aş spune corectă în prezent dar procesul în sine se desfăşoară chiar în această fereastră de timp.
AM: Bun. Spune aici "Corporaţia Statele Unite ale Americii a reuşit să dea cu bastonul încă o dată falimentului, dar Kerry s-a deplasat în China, cerşind bani şi i s-au ataşat tot felul de sfori". Ce fel de sfori ai spune că i s-au ataşat? Cît priveşte guvernul american şi China. La acest moment.
Cobra: De fapt, cum probabil şti, chinezii cumpără multe proprietăţi în Statele Unite. (Da.) Asta deschide mai mult spaţiu pentru a cumpăra teren ieftin.
AM: Mmm, şi a fost un schimb de proprietăţi?
Cobra: Acesta e un aspect al [...], bineînţeles sînt şi resursele actuale.
AM: Ok. Uau. Fiuu, ok.
Cobra: Şi, de fapt, ce are nevoie Cabala ca să pătreze sistemul financiar în funcţiune nu sînt numai bani de hîrtie, au nevoie şi de aur solid, pentru că, la cel mai adînc nivel al sistemului financiar, pot opera numai dacă există şi aur prezent. Acesta este un secret bine păstrat, dar dacă Cabala ajunge cu aurul pe zero, întreaga structură se dărîmă imediat. Foarte, foarte repede. Deci ei au nevoie să adune ceva aur pe ici pe colo pentru a păstra maşina în funcţiune.
AM: Tu şi eu am vorbit de atîtea ori despre cum aurul este păstrat în afara lumii, ca să spun aşa. Şi am intervievat-o pe Karen Hudes săptămîna trecută privind locaţiile aurului. A scos cîteva zone diferite. Asta e diferenţa dintre aurul înregistrat şi aurul neînregistrat?
Cobra: Ok. Ce spune lumea cel mai mult, cînd spun că este aur, au ceva documente care dovedesc că acolo era aur în acea locaţie într-un anumit moment din istorie. A fost aur în banca din Hawaii, acum ani de zile. A fost aur în [...], acum ani de zile, dar acum s-a dus. (Ah.) Şi Cabala, aş spune, cea mai efectivă manevră de a pune mîna pe aur este prin - vezi în fiecare mic oraş locaşuri care sînt pline de aur, aur adunat de la populaţie. (Da.) Aşa fac ei rost de aur acum. Apoi îl retopesc şi îl repun în sistemul bancar.
*****2 (reper pentru lizibilitate)

AM: Mm, interesant. Acum, aparent, Neil Keenan, precum şti a fost foarte activ cu Conturile Colaterale. Şi el crede că Cabala va nărui sistemul exact pentru a speria la maxim oamenii, a fost, cred, unul din comentariile sale. Nu se referă cumva la Eveniment şi pune ceva frică în jurul lui? Adică, Evenimentul este Re-valorizarea, Resetul financiar, Schimbarea, toate acesta, nu sînt, de fapt, toate acelaşi lucru?
Cobra: Ok. Iezuiţii şi Cabala au planul lor, pentru versiunea lor de Resetare. Şi el vorbeşte, probabil despre acest plan. Şi acest plan nu va reuşi. Evenimentul, Resetarea şi Re-valorizarea vor fi, de fapt, Victoria Forţelor Luminii şi înfrîngerea totală a Cabalei. Deci nu e nimic de temut în chestiunea asta.AM: Bun, e bine de ştiut. Asta cumva naşte o întrebare în cap, ca atunci cînd o intervievam pe Karen, unul dintre comentarii despre care am întreabt-o a fost cîte ţări au fost membre în Banca Mondială şi una din cele care lipseau era Korea de Nord. Nu era sigură care erau celelalte, ai putea să elucidezi mai mult acest aspect şi să ne permiţi să ne dăm seama cine nu face parte din Banca Mondială.
Cobra: Mă rog, nu am informţia asta în acest moment, singurul lucru pe care-l pot spune este că Korea de Nord a fost un experiment special, creat de Cabală în anii 50 pentru a închide complet o ţară, să o izoleye complet, să creeze maxima entropie cu putinţă şi, de asemenea, să izoleze acea ţară de sistemul bancar mondial cît mai mult cu putinţă. (Mmm.) Şi singura cale prin care Korea a reuşit să supravieţuiască este datorită faptului că au avut ceva rezerve de aur propriu pe care l-au vîndut pe piaţa deschisă şi pe piaţa neagră pentru a supravieţui cumva toţi aceşti ani.
AM: Uau. Cred că a fost un articol care mi-a trecut pe birou despre cum e foarte multă atenţie îndreptată către lucrările de cîmp de acolo, e corect? Au reuşit, în sfîrşit să obţină ceva atenţie de la presă?
Cobra: Da, din nefericire sînt multe cîmpuri de muncă care sînt foarte aproape de ceea ce erau cîmpurile de concentrare naziste, în al doilea război mondial, cred că un sfert de milion de oameni sînt ţinuţi în aceste cîmpuri de muncă. Şi asta e una dintre cele mai rele situaţii care trebuie rezolvată la momentul Evenimentului, bineînţeles Forţele Luminii vor intra în ţară şi vor elibera oamenii şi vor şterge acele cîmpuri de pe suprafaţă.
AM: Care este avantajul reunificării Koreei, vreau să spun, au fost ceva discuţii despre asta. Cine asistă asta şi cine beneficiază din asta?
Cobra: În fapt este planul Forţelor Lumini, dar cel mai probabil asta nu se va petrece înainte de Eveniment, pur şi simplu pentru că Evenimentul se va petrece înainte de asta, e un proces lent. Şi cît de lent, procesul politic nu e suficient de rapid pentru planul Forţelor Luminii şi în cea mai mare probabilitate Evenimentul va avea loc înainte ca această reunificare să aibă loc.
AM: Bun. Am observat că ai spus, Rezistenţa a avut,într-un fel, de refăcut planul de a aduce faptele la îndeplinire. Şi o întrebare care o aveam pentru tine, care vine constant în e-mail-ul meu, este îngrijorarea despre schimbarea climatică, dîrele chimice şi faptul că - iată alt citat al lui Kerry, el spune, "în sensul schimbului climatic, poate fi considerat acum altă armă de distrugere în masă, poate chiar cea mai de temut armă din lume." Şi ameninţa Indonezia. Oamenii sînt îngrijoraţi cu adevărat pentru că dîrele chimice (chemtrails) nu s-au oprit, adică, deloc, Cobra. Poţi să lămureşti cum intervin Galacticii în acest aspect şi dacă intervin, cum fac acest lucru?
Cobra: Ok, mai întîi de toate, majoritatea nu sînt dîre chimice sau sînt doar dîre de aer, ceea ce este eşapare anturală de la avion, sus în atmosferă. Iar acele dîre chimice, nu vor fi complet eliminate înainte de Eveniment şi după Eveniment, bineînţeles, Forţele Luminii vor fi capabile să introducă tehnologie pentru a înlătura toate astea şi a vindeca ecosistemul foarte repede.
AM: Ok, pentru că aceste dîre chimice, în opinia mea, sînt foarte clare. Se pot vedea foarte clar şi sînt foarte foarte grele. Oricine le-a observat în întreaga lume. Există vreun motiv pentru asta, e ceva legat de întreaga planetă?Cobra: Da, are loc peste tot.
AM: Dar vreau să spun, se pare că au intensificat fenomenul. Pe scară largă.
Cobra: E o percepţie psihologică, cred că numărul este mai mult sau mai puţin stabil, cîteodata ceva mai mult, altă dată ceva mai puţin, dar nu m-aş îngrijora prea tare pentru asta. Situaţiile care ne îngrijorează în viaţa noastră sun mai mult otrăvirea mîncării şi situaţia financiară. Acestea sînt aspectele principale ale controlului Cabalei asupra populaţiei umane.
AM: BIne şi sînt de acor cu asta, dar dîrele chimice, ne otrăvesc mîncarea. Nu-i aşa?
Cobra: Da, dar sînt mult mai eficienţi în otrăvirea mîncării prin întreaga producţie de hrană care include aduăugirea de anumite chimicale, cu scop, în mîncare pentru a schimba comportamentul psihologic şi biologic al fiinţelor umane.
AM: Da, sînt de acord.
Cobra: Asta e mult mai periculos.
AM: Da. Dă-mi voie să te întreb asta: poţi să ne dai ceva actualizări despre ce linie s-a urmat la recenta întîlnire G20 din Australia? Aparent s-a vorbit despre confiscarea banilor din conturile bancare private. Ceva comentarii?
Cobra: Ei, asta a fost doar continuarea vechilor planuri, de fapt, n-au fost în stare să vină cu nici o conlcuzie drastică, nici un acord drastic nou sau modificări ale planurilor lor, motivul fiind Cabala care este într-o stare de panică, nu ştie cum să rezolve situaţia, pentru că ştiu şi devin din ce în ce mai conştienţi că sînt încolţiţi. Şi nu au găsit o cale de ieşire. Deci încearcă acum lucruri cum ar fi cele din Ukraina să forţeze o ieşire pentru ei, dar evident, asta va atrage doar focuri de răspuns şi vor intra şi mai adînc în capcană.
AM: Da, da, cu siguranţă. Şi alt comentariu pe care l-a făcut Benjamin a fost că JP Morgan a furat bani din ţări cu sisteme financiare IT care sînt vulnerabile la hacking (penetrare prin spargere de coduri - N.T.). Şi a dat în listă Japonia, Turcia, Ukraina, Filipine, Argentina. Cred că întrebarea mea pentru tine este, cam la ce punct vor fi capabil să oprească aceasta? Nu sînt capabili să infiltreze şi să penetreze pe oricine care este în sistemul bancar financiar, adică orice corporaţie?
Cobra: De fapt, JP Morgan a avut un acord cu NSA şi ei au tehnologie de penetrare pentru a sparge orice cont bancar doresc, la acest moment, şi de ceva vreme.AM: Ok, deci asta e aia mare. Spune-mi te rog ce gîndeşti despre asta. Care este motivul final pentru toate aşa numitele "sinucideri" care aparent au fost crime, adică cineva care decide să se împuşte pe sine cu un pistol de cuie, nu-mi prea pare mie calea decisivă să te elimini singur, aş putea adăuga. Şi e destulă speculaţie despre băncile mai mari care obţin benefituri uriaşe din impozite prin încasarea poliţelor de asigurare de viaţă ale acestori angajaţi, te-ai prins, mai sînt şi alte sugestii în care au fost ucişi pentru că probabil urmau să tragă semnalul de alarmă. Care e perspectiva ta?
Cobra: Au fost ucişi pentru că urma să tragă semnalul de alarmă despre manipularea preţurilor, asta în primul rînd şi mjanipularea în schimbul extern de asemenea. Forex exchange. Dar factorul principal a fost manipularea preţului aurului, pentru că atunci cînd asta devine fapt ştiut de toată lumea, se crează - asta ar putea fi un nod de eşec pentru sistemul financiar. Iar eliminarea acestori bancheri a fost ordonată de Cabala bancheră, precum JP Morgan şi altele şi a fost executată de anumiţi oameni, aş spune. Care şi ei sînt legaţi de Cabală.
AM: Crezi că asta va continua? Şi nu există nici o protecţie pentru aceşti bancheri care vor să facă un pas în faţă, există vreo rezolvare pentru cei care vor să furnizeze informaţie efectivă despre instituţiile corupte?
Cobra: Le-aş recomanda să mai aştepte un pic, situaţia s-a schimbat de vinerea trecută, nu mai este aceeaşi, pot obţine ceva protecţie, protecţie nu este încă definitivată şi Cabala nu va mai fi capabilă să elimine pe nici unul dintre aceşti bancheri, nepedepsiţi. Nu va ami fi posibil.
AM: Excelent.
Cobra: Deci regulile jocului s-au schimbat.
AM: Astea sînt veşti fantastice. E grozav.
Cobra: Cîţiva, aceşti bancheri care vor dori să scurgă ceva informaţii, care vor dori să expună orice adevăr doresc să aştepte încă puţin.
AM: Ok. Bine, îţi mulţumesc pentru asta. Te-am mai întrebat asta, un pic, dar am ami făcut ceva săpături şi am găsit că naţiunile BRICS au de fapt propria lor bancă de dezvoltare. Această Bancă de Dezvoltare lucrează în afara sistemului financiar actual?
Cobra: Din păcate nici o bancă nu lucrează în afara sistemului financiar curent pentru că dacă vrei să transferi bani, dacă vrei să faci orice operaţie bancară ai nevoie să fi legat în sistemul financiar curent. Dar vestea bună este că toate aceste instituţii pot foarte uşor să facă tranziţia la un sistem nou cînd va fi implementat.
AM: Excelent. Deci ai spune că banca de dezvoltare BRICS este deja un exemplu din aceasta?
Cobra: Este în pregătiri să devină un exemplu pentru asta.
*****3 (reper pentru lizibilitate)

AM: Bine. Acuma pentru cei care nu au fost conştienţi de Curtea de Justiţie Internaţională, ai putea explica audienţei care este semnificaţia acestei instituţii şi de cît timp s-a stabilit şi cum legiuirea sa va impacta schimbarea într-o Eră de Aur?
Cobra: Această situaţie este evident, evenimentul Forţelor Luminii pentru a restuara legea pe această planetă. Scopul ei este să expună crimele Vatican-ului şi alte facţiuni Cabale şi să încerce să aducă justiţia în situaţie. Şi asta e doar primul din multe dezvoltări în această regiune, vor fi noi curţi de justiţie care vor lua fiinţă, chiar puţin înainte de Eveniment sau la Eveniment, sau puţin după Eveniemnt, ceea ce va fi următoarea fază logică în dezvoltare.
AM: Deci crezi că Curtea Internaţională de Justiţie va fi [...] a pămîntului, să spunem aşa?
Cobra: Pardon?
AM: Simţi că asta va aduce legea supremă a lumii contra curţilor naţionale, curţile internaţionale contra individ.
Cobra: Aş spune că aceasta este o instituţie de tranziţie, nu este faza finală încă.
AM: Mm, ok.
Cobra: Şi după Eveniment aceasta se va împleti cu altceva.
AM: Interesant. Cînd o intervievam pe Karen, a menţionat că provenienţele facturilor de la taxa IRS merg toate fie în City of London sau Vatican. Şi am vorbit ceva mai mult despre homo-copensus(?), mă întrebam dacă ai putea vorbi ceva despre asta, că această specie se presupune că este în spatele Papei cel Negru, ai putea să ne informezi despre cine este şi de unde a venit?
Cobra: Cine se presupune că este în spatele Papei cel Negru?
AM: Specia homo-copensus. Care are craniul alungit şi a fost găsit în Paracas şi locuri ca acesta.
Cobra: Nu pot să confirm asta, pot confirma că majoritatea provenienţelor se duc, mai întîi la City fo London şi apoi la Vatican, la iezuiţi, pot confirma pe deplin aceasta. Dar cealaltă informaţie, nu o pot sprijini. Nu este ceea ce sursele mele spun şi ce eu privesc ca fiind adevărat.
AM: Şi eşti la curent cu Wilking Struk (?) ca fiin desemnat semnatar pentru aur?
Cobra: Bun, aş spune că muţi oameni care afirmă că sînt semnatari pentru aur şi Mişcarea de Rezistenţă a comunicat că nu există nici un semnatar pentru aur, pentru că aurul aparţine întregii umanităţi. Nu e aşa simplu. Nu aparţine Dragonilor, nu aparţine Chinei, nu aparţine Vaticanului, nu aparţine Cabalei, nu aparţine Statelor Unite, aparţine fiecărei fiinţe umane a acestei planete. Egal.
AM: Asta îmi dă senzaţia de corect şi una dintre întrebările care am întrebat-o a fost că este o responsabilitate enormă pe umerii unui individ. De ce nu a fost încă eliminat deja, dacă ar fi avut drepturile signatare asupra aurului planetei?
Cobra: Vezi, sînt multe persoane care au documente, care se presupune că dovedesc,au dovedit că el sau altcineva este acel semnatar, dar vezi tu, toate acele documente sînt recunoscute de anumite entităţi şi nu de altele şi de aceea nu este un semnatar real al aurului. Cum am spus, aurul aparţine umanităţii.
AM: Interesant.
Cobra: Şi nu există nici un individ care are responsabilitatea de a fi semnatar. Şi toată istoria despre Conturile Colaterale are cumva, sînt anumite fapte care au fost ascunse şi anumite fapte care nu sînt prezentate în lumină (?).
AM: Mm, poţi să împărtăşeşti asta cu noi?
Cobra: Un pic, da. De fapt, majoritatea aurului care a sfîrşit acolo, a fost extras din Pămînt, pe parcursul a secole, dar e fost totul doar în truda ţăranilor, oameni care lucrează zi după zi, care au fost selecţionaţi de lorzii pămîntului, depozitat acolo şi apoi colectat de dinastiile tîlhare ale vestului şi din est. Şi au reclamat proprietatea asupra acelui aur. Dar în fapt, aurul acela aparţine tuturor. Deci Mişcarea de Rezistenţă nu recunoaşte pretenţiile nici unui grup individual asupra acelui aur. Şi asta a fost motivul pentru care au fost cîţiva (?), a avut loc o negociere între Dragoni şi Mişcarea de Rezistenţă, acum doi ani, şi acesta a fost unul din motivele pentru care nu au dorit să elibereze acel aur, acesta a fost unul din motivele pentru care procesul durează mai mult decît se aştepta. Şi Mişcarea de Rezistenţă a ridicat, pur şi simplu, tot aurul de la suprafaţă, l-a stocat în subteran şi îl va reda umanităţii după Eveniment.
AM: Interesant. Ne poţi spune mai mult despre cum va fi returnat umanităţii?
Cobra: Va fi adus la suprafaţă, va fi stocat în, ceea ce acum sînt locaţii nedezvăluite de la suprafaţă şi va forma coloana vertebrală a noului sistem financiar.
*****4 (reper pentru lizibilitate)

AM: Mm, interesant. Deci, Cobra, crezi că liderii lumii se străduiesc să facă tranziţia la acest nou sistem financiar?
Cobra: De fapt asta nu priveşte atît de mult liderii lumii, e mai mult domeniul bancherilor şi al economiştilor să facă această tranziţie, tranziţia în sine va fi foarte uşoară şi nu va fi stresantă. sînt multe ţări care au făcut tranziţia de la un tip de sistem financiar la altul şi de obicei, nu e un lucru complicat. De exemplu, majoritatea ţărilor europene am trecut de la moenda naţională la Euro şi a fost o tranziţie fără nici un efort pentru că a fost pregătită suficient timp. Deci tranziţia la sistemul financiar va fi destul de suavă. Şi nu va cauza stres în populaţia umană. Posibil mai drastică va fi înţelegerea a ceea ce oamenii vor primi prin mass-media despre natura reală a ceea ce se întîmplă pe planetă.
AM: Excelent.
Cobra: Introducerea prezenţei extraterestre şi eliminarea Cabalei. Acesta va fi cel mai drastic aspect al întregii tranziţii.
AM: Acum, ai menţionat că aurul este al nostru, oamenii lumii. Dar cum vom fi noi capabili să păstrăm asta în transparenţă şi să nu avem din nou alte facţiuni de acaparare de putere şi ego implicate, cum reiau oamenii controlul?
Cobra: În primul rînd acest aur, întreaga tranziţie şi aurul vor fi monitorizate de Mişcarea de Rezistenţă şi Forţele Luminii. În al doilea rînd aurul va fi la vedere pentru ca oamenii să îl poată vedea, va fi stocat, nu va fi negociat pe pieţe deschise, majoritatea acelui aur va exista pentru a ancora noul sistem financiar. O parte mică din acest aur va fi pe piaţa liberă pentru nevoi ale indivizilor, pentru bijuterii, pentru monede de aur, pentru industrie, pentru motive de aceastp natură. Dar marea majoritate a aurului nu va fi pe piaţa liberă, va fi stocat într-o locaţie care va fi publică. Va fi accesibil oricărei fiinţe umane.
AM: Un concept total diferit. Ok, Cobra, spune-mi ceva despre zvonurile care circulă chiar din 2001. Aş dori să aud, e adevărat că corporaţiile din fiecare stat, şi Washington D.C. au fost dizolvate?
Cobra: Din nou, e nevoie să discernem teoria şi practica. sînt zvonuri care circulă, zvonuri că Republica a fost restaurată la fiecare cîteva zile dacă citeşti ceva care stă în Internet, dar în fapt Republica va fi restaurată cînd Cabala va fi eliminată de la putere.
AM: Deci, bazic, aspectele legale actuale ale deznodării statului de Corporaţia Statele Unite ale Americii nu s-a realizat.
Cobra: Vezi, orice decizie legală este validă numai cînd este pusă în aplicare. Pînă atunci e doar o teorie, doar o bucată de hîrtie.
AM: Ok, asta vroiai să spui. Am înţeles. Acum un comentariu pe care l-a făcut Karen a fost că dacă cumperi acţiune a Băncii Mondiale eşti împuternicit să lupţi pentru Legea Internaţională ca individ. Poţi comenta asta?
Cobra: Da, sînt de acord cu asta şi cîţiva oameni - e o cale pentru cîţiva, de exemplu pentru ea şi din perspectiva ei, este [...] pentru mai multă suveranitate şi înputernicire-de-sine şi pentru a cîştiga avantaj pentru Forţele Luminii împotriva Cabalei şi a băncilor, bancherilor centrali.
AM: Ok şi esti de acord că nici Iezuiţii nici politicienii nu mai controlează militarii?
Cobra: Aş spune că Cabala şi Iezuiţii controlează încă o parte a armatei, dar aş spune şi că militarii pozitivi au fost un mare (?) impact. Şi cînd timpul va veni vor fi complet funcţionali şi pregătiţi să treacă la acţiune într-un fel care a fost descris de multe ori în ultimii ani.
AM: Ok şi alt comentariu făcut, spune, şerifii locali, şefii de poliţie americani, pălăriile albe din Pentagon şi aliaţii SUA cheamă "guvernarea legii", aceste grupuri vor face mişcările. Deci întrebarea mea pentru tine este dacă corporaţiile statelor sînt nule şi neavenite, să spunem doar teoretic.
Cobra: Da sînt. Teoretic sînt.
AM: Ok, asta înseamnă că forţele de poliţie locale operează în fapt pe o lege care nu mai guvernează pămîntul? De exemplu poliţia, forţele de poliţie pun în aplicare coduri şi metode, nu legea.
Cobra: Da, este adevărat. Dar din nou, teoretic, în practică, aceste coduri şi metode sînt puse în aplicare zilnic. Pentru că Cabala sprijină toate aceste structuri.
AM: Ok, mă bucur cu adevărat că aduci lămuriri în sensul acesta, asta va răspunde la o mulţime de întrebări pentru o mulţime de oameni. Deci teoretic am realizat ceva treabă. S-a făcut. Dar nu este implementată pentru că Cabala guvernează legea actuală.
Cobra: De fapt o parte a fost completată acum un an şi jumate, deja. (Ok.) Sau aş spune pentru marea majoritate a statelor şi pentru marea majoritate a aspectelor sistemului. Dar partea practică este aplicarea acelei legi, să a aducem la viaţă în realitate. (Mm.) Cînd asta survine cu întregul proces al Evenimentului, eliminarea Cabalei şi apoi, evident, guvernarea dreptului comun poate fi reinstaurată.
AM: Ok. Deci acum eşti de acord că toate aceste trusturi, Pachetele de Prosperitate, Trustul Pămîntul Gol, sînt atît de multe, OPPT, Karen tocmai a tras linie spunînd că toate sînt o înşelătorie. Eşti de acord cu asta?
Cobra: Nu sînt de acord cu asta, aş spune că sînt multe încercări să facem o reformă a situaţiei, să schimbăm situaţia. Nu toate au orice putere, anumite sînt doar planuri, altel sînt teorie, şi majoritatea nu sînt înşelătorii, dar cîteva sînt. Dar, de exemplu Legea Internaţională NESARA, asta va fi implementată la momentul Evenimentului.
AM: Da, am fost cu adevărat surprinsă pentru că ea spune ca a fost o înşelătorie totală. Şi am urmărit ideea.
Cobra: Nu aş fi întotdeauna de acord cu sursele sale de informaţie.
AM: Da, da. Ei bine, de aceea pun pe tapet subiectul să compar cu ce spui tu. Ok, Cobra, deci care este opinia ta despre Obama zburînd la Papa Francisco şi semnînd un acord care se presupune are de a face cu formarea unui alt guvern mondial. Poţi elabora?
Cobra: Da, de fapt el face pacturi cu Iezuiţii.
AM: Oh, asta nue bine.
Cobra: Nu e primul.
AM: Ok. A avut loc un exerciţiu de un anume fel care a mers adînc în sistemul bancar la mijlocul lui februarie?
Cobra: Nu, nu.
AM: A fost vro încercare făcută de Cabală să cauzeze un tsunami pe coasta de este a SUA?
Cobra: Din nou, nu.
AM: Nu, ok. Asta e bine. Acuma ce este în spatele scurgerii de radiaţii din New Mexico, a fost intenţionată? Ai auzit de asta?
Cobra: Un pic da. Vezi, revendicările extraordinare cer ceva probe. Deci aş dori să văd un link cu măsurătorile radiaţiilor, aş dori să văd ceva dintr-o perspectivă ceva mai ştiinţifică pentru că majoritatea oamenilor fac aceste afirmaţii fără o evidenţă de acoperire reală.
AM: Acum am pe cineva care îmi scrie despre asta, m-a rugat să te întreb, spune: "Enigma mea este asta: dacă un citirea unui contor Geiger arată nivele nesigure, şi elevi de liceu de 19-20 de ani mor de stop cardiac subit făcînd surf în apele noastre, cum ami putem să spunem că sîntem în siguranţă în ce priveşte radiaţia?" Şi a dorit să ştie, dacă spune că cu toate că radiaţiile sînt ridicate, că acea radiaţie nu este vătămătoare pentru că este alterată cumvă să devină normală, asta vrea să spună.
Cobra: Din nou, aş avea nevoie să văd cîteva măsurători independente ale acelei radiaţii şi toate simptomele medicale pot veni din cauze diferite nu numai radiaţie. Apoi atunci aş fi capabil să fac un comentariu mai informativ despre asta.
AM: Acuma, crezi că a avut loc o intervenţie Galactică pentru a scădea nivelul de radiaţie care a fost eliberat de la dezastrul Fukushima?
Cobra: Da, da, sînt pe aproape.
AM: Şi la fel şi cu dîrele chimice, aşa-i?
Cobra: Acelaşi lucru şi cu dîrele chimice, radiaţia cu poluarea mediului şi mereu şi mereu şi mereu...
AM: Dar cum e treaba cu GMO? (Genetic Modified Organics - mîncare modificată genetic - N.T.)Cobra: La fel.
AM: Ok. Iată...
Cobra: Într-un anumit grad. Altfel această specie nu ar fi supravieţuit.
AM: Tocmai vroiam să zic asta. Adică, primim asistenţă, doar că nu putem vedea cu cei doi ochi ai noştri.
Cobra: Există multă asistenţă, umanitatea a fost salvată de mai multe ori. De multe, multe ori.
AM: Acuma, Cobra, crezi că există o oportunitate de a închide cu adevărat centrul de spionaj NSA prin negarea de apă şi electricitate pentru această insituţie?
Cobra: Este o posibilitate, da.
AM: Crezi că persoana care e în spatele acestui Michael Boldin, a fost de curînd un Membru de Onoare al Forţei Libertăţii (Freedom Force), crezi că are ce e necesar să facă asta să se întîmple? Se pare doar că sînte împotriva unei instituţii enorme.
Cobra: Din nou, e posibil, dacă obţine suficient sprijin, masa critică de sprijin în locuri cheie, da se poate produce.
AM: Ok. Şi care sînt ramificaţiile lui Edward Snowden cu reîntoarcerea sa în Statele Unite?
Cobra: Ei bine, asta e o situaţie cu tîlc pentru că dacă revine în SUA, pierde multă greutate, nu va fi capabil să elibereze informaţie atît de liber.
AM: Hmm. Deci de ce ar dori Ron Paul o petiţie care să ceară clemenţa lui?
Cobra: În fine, sînt multe motive pentru asta, primul este că e o simplă reţea de descărcare emoţională a situaţiei, pentru că dacă i se permite să revină, asta ar da mai mult curaj altor trăgători de alarmă să rişte mai mult.
AM: Hmm, deci e un precedent, nu, legal?
Cobra: Da. Dacă el... da, ai înţeles. Dacă el a fost capabil să facă asta fără consecinţe serioase, alţi oameni vor dori să rişte mai mult.
AM: Foarte bună idee, mulţumesc pentru asta, e o idee foarte bună. Deci spune-ne un pic despre TPP, se pare că au determinat acu că posiţiile bancare ale oamenilor care iau deciziile executive vin de la cele mai înalte poziţii bancare. Care e sentimentul tău despre impulsul acelui acord, crezi că asta e ceva tot atît de serios pe cît vorbesc despre acest subiect şi există ceva ce putem face pentru a stopa asta?
Cobra: sînt multe încercări de a-l opri sau cel puţin să-l întîrzie. Înt-run fel este serios dar sînt multe căi de a reduce impactul său.
AM: Cum ar fi?
Cobra: Cum ar fi activismul oamenilor poate face mult. Petiţii, conştienţă, blgouri, reţele.
AM: Deci revenim la puterea oamenilor.
Cobra: Da.
*****5 (reper pentru lizibilitate)

AM: [Rîsete] Acum despre întreaga situaţie cu Bitcoin, sînt arestaţi doi dintre cei mai mari dealeri şi i-au acuzat de spălare de bani şi operare cu servici de trimitere bani nelicenţiate, e adevărat? Şi dacă da unde sînt reţinuţi? Sau e doar pentru că vor să îngenuncheze Bitcoin.
Cobra: VOr să distrugă Bitcoin. Cabala vrea să distrugă Bitcoin pentru că e o alternativă periculoasă la sistemul financiar actual. Evident Bitcoin nu va fi coloana vertebrală a noului sistem financiar, dar dacă este o alternativă, atunci provoacă monopolul sistemului financiar actual şi Cabala nu vrea asta.
AM: Mm, ok.
Cobra: Şi vor face tot ce pot să distrugă Bitcoin.
AM: Din păcate.
Cobra: Şi asta e precis motivul pentru care Bitcoin nu este pe complet sigură ca şi valută.
AM: Da, exact. Acum să schimbăm un pic direcţia, croiam să te întreb despre Irak. Asta a sosit pe biroul meu şi cred că este ceva diferit. Irak execută acum 26 de oameni acuzaţi de terorism şi N.U. spune că execuţiile sînt crude şi inumane, dar vorbitorul irakian al guvernului spune că pedeapsa capitală este singura cale să sfărşească cu această opoziţie violentă a guvernului. Care e perspectiva ta aici, cred că întrebarea mea este: e ceva ce nu s-ar fi întîmplat în mod normal în trecut şi faptul că avem media alternativă, putem auzi despre asta în prima linie?
Cobra: Da, lucruri ca acestea s-au întîmplat permanent, [...].
AM: În opinia ta e un semn bun, pentru că aşa cum şti din perspectiva vestică şi toată programarea din media, ni se spune permanent că Irak este o ţară teroristă şi aşa mai departe. Deci asta este un fel de sclipire în a vedea că media alternativă ne prezintă ceva adevăr?
Cobra: Bine, media alternativă, cu siguranţă, aduce mult mai mult adevăr decît mass-media.
AM: Daa, asta e sigur. O mulţime de oameni, de ultima dată cînd ne-am întîlnit, ai spus că Putin este o fiinţă umană cu erorile sale. Nu sînt de acord cu tot ceea ce face, dar sprijină agenda Forţelor Luminii chiar acum. Am avut destui oameni care au scris şi au spus: Uite!, tipul ăsta e skanky şi are o reputaţie chiar rea, cu, vede Cobra, într-adevăr, că sprijină Forţele Luminii?
Cobra: Nu aparţine Forţelor Luminii, dar în acest moment sprijină agenda Forţelor Luminii, pur şi simplu pentru că agenda Foreţlor Luminii este să elimine Cabala şi, evident, Putin doreşte să elimine Cabala şi el. Deci este o simplă conlucrare de interes. Nu e acelaşi (?), nu este un erou, este un politician tipic, cu cantitatea tipică de lăcomie şi un tratament nu foarte just către umani, dar asta se întîmplă peste tot pe planetă.
AM: Da.
Cobra: De fapt nu e [...], nu pentru mai rău, nici mai bine.
AM: Ai spune că Obama cade în aceeaşi categorie?
Cobra: Nu în totalitate, pentru că Obama a fost controlat pînă la gradul că nu mai poate exprima în prezent libera sa voinţă.
AM: Ok. Uau. Deci nu vrei să comentezi deloc pe marginea şirului de mesaje criptate din 17 februarie, poţi spune ceva de asta? Pentru că lumea înebuneşte înercînd să descifreze ce spui, şi să decripteze mesajul.
Cobra: Aceste mesaje sînt menite pentru agenţii Mişcării de Rezistenţă de la suprafaţă. Şi nu sînt destinate populaţiei de la suprafaţă. Deci nici un comentariu.
AM: Ok, şi de aceea nu insist (rîsete). Ştiam că o să spui asta. Ok. deci ne poţi da vreo noutate despre ce se petrece în Congo. Au avut loc ceva succese cu Portalul de acolo care a fost închis, sau cel puţin...
Cobra: Nu încă, nu încă.
AM: Nu încă, bine. Încă avem nevoie să lucrăm la asta, toţi Emisarii Lumini de acolo! Acuma, asta e o întrebare care e puţin departe de schema politică a lucrurilor. S-a făcut un comentariu, Terra se zbate cu amestecul de ADN dintre specii şi asta a cauzat ravagiile care ne-au nenorocit, în totalitate. Eşti de acord cu asta? şi dacă da, de ce?
Cobra: Parţial, au avut loc o mulţime de experimentări genetice în Atlantis, care au dus la variate mutaţii şi degradări de conştienţă. Bineînţeles asta a sprijinit agenda întunecată a celor de pe planetă. Deci aş spune că experimentarea genetică şi amestecul speciilor este foarte priculoasă. Nu e ceva să fie luat în superfluu.
AM: Deci acum cînd spui un ameste de specii, multă lume... cînd se gîndesc la Atlantis, se gîndesc la oameni amestecaţi cu cai, sau om amestecat cu o pasăre, sau ca, aşa. De fapt, vorbeşti de amestecul de specii să zicem, Siriusian cu Pleaideian, sau Arcturian cu un Andromedan? Poţi comenta asta?
Cobra: Au fost experimentări genetice care erau destul de sălbatice, dar în cele mai multe cazuri amestecul genetic al diferitelor rase şi cea mai periculoasă mixtură a fost Pacituestrial(?)[...] poate duce la dezastru şi a dus la dezastru în multe feluri.
AM: Ok, mulţumesc pentru lămurire, asta va răspunde întrebărilor cîtorva. Deci, Cobra, crezi că de cînd trăim în Matrice, că avem cu adevărat liberă voinţă?
Cobra: Da oricine are liberă voinţă şi evident această liberă voinţă a fost compromisă cu toate opresiunile din partea Cabalei, dar este o scînteie de liberă voinţă care nu moare niciodată. Şi dacă doar o dezvolţi şi o creşti acea scînteie de liberă voinţă va creşte pînă cînd în final te va elibera în deplinătatea suveranităţii. Şi suveranitatea totală nu e doar o declaraţie pe care o semnezi, nu e proză, este un proces de dezvoltare şi apoi împuternicire a acelei scîntei de liberă voinţă, pînă cînd devii total împuternicit, o fiinţă eliberată.
AM: Excelent, nu aş fi putut să o spun mai bine. Acum Cobra, cînd ai avut prima ta conferinţă în New Port Beach ai avut o aşternere de plan foarte specifică de cum tot procesul Evenimentul se va desfăşura şi cred, a fost prin decembrie - poate poţi să ne reîmprospătezi memoria, ai spus lucruri care s-au schimbat. Şi nu s-a simţit că va fi o tranziţie foarte duioasă. Multă lume se întreabă despre asta, eşti de acord că, şi dacă da, care este noul plan care crezi că va avea loc?
Cobra: Ok, baza planului rămîne aceeaşi, asta înseamnă doar că sînt mai multe elemente ale palnului pe care nu le declasificăm înainte. Palnul de bază este acelaşi. Ce e adevărat este că tranziţia s-ar putea să nu fie aşa de duioasă cum am sperat. Asta e o posibilitate.
AM: Şi cînd spui nu aşa de duioasă cum am sperat, spui că am putea avea demonstraţii în stradă...
Cobra: Am putea avea mai multă instabilitate, demonstraţii în stradă, oameni care o iau razna, probleme în lanţul de hrană, lucruri de natura asta, e o posibilitate. Forţele Luminii lucrează la eliminarea tuturor acestor instabilităţi în timpul şi spaţiul Evenimentului, dar în acest moment nu toate problemele au fost rezolvate. În special dacă se declanşează Evenimentul ceva înainte, care este şi asta o posibilitate.
AM: Ok, şi încă mai eşti de acord că am putea fi la pămînt o săptămînă sau două cu fondurile sau asta s-a prelungit.
Cobra: Cred că partea asta rămîne la fel, nu s-a schimbat prea mult.
AM: Ok. Tare. Veşti bune. Acum să revenim la navele noastre şi faptul că sînt atît de multe care înconjoară planeta noastră chiar acum, sînt grupuri mari de Lucrători ai Luminii - de obicei nu folosesc acest termen, dar au fost mulţi dintre noi care au făcut ceva teme pe planul intern. Şi în jurul lui 19 şi 20 februarie, au fost mulţi dintre noi care au simţit că am avut o mare penetrare. Şi un număr destul de mare de Portaluri adiţionale au fost deschise. Aş dori să ştiu dacă şti ceva de asta şi...
Cobra: Da. Nu reţin exact data, dar este adevprat că a fost o mişcare destul de semnificativă, o repoziţionare a navelor, ale Confederaţiei Galactice în jurul Terrei, care a avut loc, şi cu scopul de a se pregăti pentru noua etapă pentru Eveniment.
AM: Perfect. Tocmai mi-ai confirmat ce ştiam, dar am vrut să auzim ce avei şi tu de spus.
Cobra: Cred că asta s-a întîmplat cu cîteva zile în urmă a fost cam 15 februarie sau cam aşa.
AM: Da, a fost undeva la mijloc. Încercam să îmi amintesc data şi nu ştiu data exactă, nu eram sigură. Acum furtuna asta care a lovit în coasta de vest a Californiei, ai auzit de ea? A fost destul de uimitoare. Am avut ploaie pentru trei sau patru zile. A venit de niciunde şi mă întrebam dacă ştiai ceva de asta.
Cobra: Bun, vezi, vremea devine nebună şi motivul pentru asta este creşterea în activitate a Soarelui Central Galactic. Dacă ai trăi în secolul al 16-lea sau al 17-lea, vremea era mult mai nebună decît în ziua de azi. Deci nu e nimic neobişnuit.
AM: Deci asta ar putea deveni mai mult obişnuit decît neobişnuit, asta vrei să spui.
Cobra: Da, da.
AM: Pentru că şti că am trecut printr-una dintre cele mai severe secete din toate timpurile pe coasta de vest. (Da.) Ok. Şi ai mai făcut un comentariu despre Invizibili care au invadat efectiv procesul de gîndire, poţi elabora despre cine sînt Invizibilii?
Cobra: Invizibilii sînt entităţi care sînt parte din Anomalie, sînt parte din procesul evolutiv care a luat-o greşit, la o anumită fază după creaţia Luminii în Galaxie şi ei sînt paraziţi care infestează creierul eteric, astral şi mental şi apoi compromit procesul de gîndire. Procesul de gîndire este de obicei creaţia unei secvenţe de gînduri care se iniţializează prin declanşarea de semnale elctromagnetice în neuroni în vreierul eteric şi astral şi mental. Cînd acest parazit ajunge în mijlocul semnalului, blochează semnalul. Şi practic, asta înseamnă că o anumită fiinţă a fost infestată, nu se paote conecta al [...] fapte în procesul gîndirii. Nu poate face concluzii logice. Şi aş spune că aproape fiecare uman a fost infestat de asta pînă la un anumit grad.
AM: Asta e ceva diferit de implanturi?
Cobra: Da.
AM: Ok.
Cobra: E adiţional la implanturi. Implanturile sînt de fapt, aş spune materie alienă în interiorul creierului care blochează o anumită sau întreagă zonă de creier.
AM: Corect, corect. Vedem asta destul de mult, prin eliminarea de implanturi. Dar eram curioasă cînd ai spus de Invizibili, a fost prima dată cînd te-am auzit că foliseşti acest termen. Deci vorbeşti, de fapt, de fiinţe.
Cobra: Fiinţe parazite pe alt plan în interiorul creierului. De corp energetic.
AM: Ok. Mersi pentru clarificarea asta, şi ca de obicei, întreaga oră a zburat, ai dori să adaugi orice privind meditarea pentru 4 martie?
Cobra: De fapt acest interviu va fi eliberat după meditare, dar din nou, evident, avem această Meditare de Pace pentru Ukraina pe 4 martie, va avea loc la ora 9 şi 12 minute ora Ukraineană, care este cred 11 şi 12 minute în California.
AM: Da, de fapt, da ai dreptate, 11:12 ziua Pacific Time. Ok, mulumesc Cobra şi mulţumesc tuturor pentru ascultare astăzi, apreciez trimiterea întrebărilor voastre, avem atît de scurtă perioadp de timp de acoperit cu atît de multe informaţii şi sperăm putem vorbi cu Cobra să facem un interviu intermitent să trecem peste toate întrebările pe care le-am adunat. Ce părere ai Cobra?
Cobra: Vom vedea sau poate nu va fi posibil depinzînd de situaţia următoarelor săptămîni.
AM: Ok. Bine, staţi pe recepţie toată lumea şi binecuvîntrări tuturor, vă iubim pe toţi şi nu uitaţi, este puterea oamenilor, păstraţi gîndurile pozitive, nu intraţi în frică şi menţineţi conştienţa. Corect, Cobra?
Cobra: Da, asta e corect.
AM: Ok. Tuturor, mulţumesc pentru ascultare ne reauzim, aveţi grijă de voi.
Sursa: http://istoriagalactica.blogspot.com.es/search/label/Cobra%20%C3%AEn%20limba%20rom%C3%A2n%C4%83

1 comment:

  1. Dumnezeu sa ne ajute,si sa putem fii cu adevarat crestini autentici caci atunci nu ne va mai fi frica de nici un rau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...