Pagini

Wednesday, 26 March 2014

Cobra - Quarantine Earth Endgame - 11 martie 2014

Cobra - Quarantine Earth Endgame - 11 martie 2014

Este precaut acum să eliberez anumite informaíi care vor aduce multă claritate întregii situaţíi privind Evenimentul (The Event) şi dinamica tensiunii dintre Forţele Luminii şi cele ale întunericului. Cu toate că aceste informaţii ar putea fi şocante pentru anumite persoane, timpul a sosit pentru ca oamenii să ştie adevărul pentru că numai cînd adevărul este cunoscut se pot rezolva anumite situaţii.

Pentru a înţelege pe complet situaţia pe această planetă avem nevoie să ne întoarcem la o perioadă specifică a Istoriei Galactice cînd foreţele obscure au fost create. Ei au ales sistemul stelar Riegel din constelaţia Orion ca principala lor fortăreaţă de unde au controlat imperiul galactic.

Au descoperit curînd că luînd ostatici le-a dat cea mai eficientă pîrghie împotriva forţelor Luminii pentru că forţelor Luminii le păsa de oamenii lor şi au încurcat acţiunile lor de multe ori aşa încît fiinţele de Lumină care erau luate ostatici de către întuneric să nu fie rănite.

Forţele obscure au dezvoltat pîrghia mecanismului de ostatici şi în acelaşi timp au dezvoltat tehnologii de armament exotice care aveau ca consecinţe prăpădul pe cuprinsul Galaxiei, distrugînd planete întregi, ştergînd civilizaţii întregi.

La un anumit punct ai eu dezvotat cea mai eficientă pîrghie a mecanismului de ostatici. Ei au cerut ca Sursa să înceteze să le dea informaţii Maeştrilor Ascensionaţi şi Confederaţiei Galactice despre activităţile clandestine şi planurile forţelor întunericului şi au ameninţat, că dacă nu, vor distruge sectoare mari ale Galaxiei.

De atunci, forţele Luminii au încetat să mai primească informaţii despre anumite părţi ale activităţii forţelor întunericului. Asta a creat o separare a energiilor cosmice dintre Lumină şi întuneric prin toate dimensiunile şi a fost începutul dualităţii. În cea de-a 5-a dimensiune şi mai sus, întunericul s-a manifestat doar ca absenţă a informaţiei şi lipsa înţelegerii de cum s-ar fi putut rezolva situaţia cosmică. De atunci încoace, anumite rase au început să creadă că întunericul şi suferinţa sînt un ingredient necesar al experienţei vieţii, aşa cum se lasă noaptea după zi şi ziua urmează după noapte.

Aceasta a permis forţelor întunericului să transforme puterea din Riegel în prima carantină adevărată unde nici o Lumină nu putea să intre deoarece Fiinţele Ascensionate nu primeau informaţii despre activităţile desfăşurate pe Riegel şi de aceea nu puteau trimite Lumină şi Iubire pentru a vindeca situaţiile de acolo. În secret, forţele obscure au dezvoltat cea mai mortală armă de acolo, bomba "strangelet".

Bomba strangelet este un comglomerat de quarci grei, numiţi quarci ciudaţi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strange_matter

Cînd acest conglomerat este supus la presiuni şi temperaturi extreme porneşte un lanţ de reacţii de schimbare a materiei ordinare în materie ciudată:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production

Dacă o asemenea reacţie în lanţ nu ar fi oprită, doar o bombă strangelet ar putea anihila întregul univers cunoscut. Din fericire, forţele Luminii au avut întotdeauna tehologie pentru a limita drastic raza de acţiune a bombei strangelet. Totuşi, o bombă strangelet este mult mai mortală decît o bombă termonucleară.

După milioane de ani, forţele întunericului au produs cîteva bombe strangelet fizice şi mult mai multe eterice şi le-au depozitat pe Riegel.Acum 25'000 de mii de ani ei au creat a doua fortăreaţă de carantină pe planeta Terra şi au transportat o parte din bombele lor strangelet şi alt armament exotic aici. Acest armament a fost motivul real pentru care Confederaţia Galactică nu a intervenit pe perioada holocaustului Nazist, în momentul exploziilor de la Hiroshima şi Nagasaki, purgatoriul stalinist sau genocidul din Rwanda. În acele timpuri Confederaţia Galactică nu ştia cu exactitate ce armament posedă întunericul, ştia numai că dacă intervin ar putea duce la consecinţe dezastruoase.

Prin secolul al 20-lea, Confederaţia a început să înlăture obstacolele unul cîte unul pentru Primul Contact pînă cînd în 1995 erau pregătiţi să facă mişcarea. Aceasta a declanşat o alarmă roşie printre acţiunile Archonilor celor mai de vîrf de pe Terra din acel moment şi au decis să cheme toate forţele întunecate rămase în Galaxie să apere Carantina de pe Terra. Asta a rezultat în aşa numita Invazie din Congo din 1996.

Pentru o perioadă scurtă de cîţiva ani, forţele obscure au reuşit să controleze majoritatea sistemelor stelare pe o rază de 1000 de ani lumină în jurul Planetei Terra, cu excepţia Sistemului Stelar Sirius. Au reuşit chiar să invadeze Clusterul Stelar Pleiade în 1996 şi arăta cam aşa:

http://www.youtube.com/watch?v=FGBhQbmPwH8
http://www.youtube.com/watch?v=sdbsP86XzA8&list=RDOnsnZvR4X68

Acesta a fost un şoc enorm pentru rasa Pleiadelor pentru că ei trăiseră sute de mii de ani în pace pînă la momentul invaziei.

Rigelienii au luat chiar şi un număr mic de ostatici pleiadeieni, i-au transportat pe Terra în bazele militare adînc subterane din sud-vest şi i-au implantat cu microchip-uri. Cam în acest fel ar fi putut arăta baza din Dulce în 1996 sau 1997:

http://www.youtube.com/watch?v=gAjR4_CbPpQ

Confederaţia Galactică a eliberat Pleiade în 1999 şi Rezistenţa a eliberat captivii pleiadeieni din Dulce şi alte baze în 2001, dar rasa pleiadeiană avea nevoie de cel puţin o decadă pentru a se recupera complet din şoc şi să fie capabilă să participe pe deplin activă în operaţiile Confederaţiei galactice pentru eliberarea Planetei Terra.

În perioada de timp dintre 1996 şi 1999, toate bombele strangelet rigeliene şi alt armament exotic au fost transferate pe Terra. Marea majoritate a armamentului exotic fizic a fost înlăturat de către Rezistenţă pînă în 2004, dar o mare parte a armamentului exotic eteric a rămas pînă de curînd.

Printre alte arme exotice aş menţiona armele scalare fizice de antigravitate. Toate au fost eliminate prin pînă în 2004 şi Rezistenţa nu mai permite nici un fel de asemenea arme să fie realizate de către complexele militare industrializate, niciodată. Rezistenţa sprijină dezvoltarea tehnologiei antigravitaţionale pentru scopuri pacifiste:

http://m.disclose.tv/news/Boeing_Antigravity_propulsion_comes_out_of_the_closet/100519#DTV

Din 1999, Maeştrii Ascensionaţi, Confederaţia Galactică şi Mişcarea de Rezistenţă înlătură activ straturi după straturi de tehnologii exotice eterice de pe Carantina Terra. De fiecare dată cînd un strat este înlăturat, Maeştrii Ascensionaţi primesc informaţii despre următorul strat, de la Sursă. Atunci personalul Confederaţiei şi Rezistenţei înlătură acel strat eteric următor. Acest proces a fost în desfăşurare în acelaşi fel pînă cînd acum cîteva săptămîni s-a realizat o penetrare drastică.

Maeştrii Ascensionaţi au primi informaţii de la Sursă despre TOATE forţele eterice obscure rămase şi tehnologiile lor. Aceasta a dizolvat, efectiv, fundţia de bază a sistemului realităţii dualităţii şi a eliminat fundaţia puterii a Archonilor de vîrf de pe această planetă. Realitatea nebunească a întunericului în opoziţie cu Lumina vor colapsa cît de curînd şi atunci va rămîne numai Lumina şi toată suferinţa va fi eliminată pentru totdeauna.Din 8 martie 2014 a mai rămas numai un singur ultim strat de Archoni eterici şi armamentul lor exotic. Marea majoritate a reptilienilor eterici a fost eliminată, majoritatea tehnologiilor lor a fost eliminată, mai este în principal un grup mic de Archoni nebuni cu armele lor eterice exotice. Dacă au bombe strangelet sau altceva care ar fi nuclear, aceste informaţii sînt reţinute pentru motive de securitate. Acesta este unicul factor care rămîne şi previne Evenimentul acum. Cît va dura acest ultim strat este la fel de neclar pentru aceleaşi motive.

Pe planul fizic, totul este pregătit pentru Eveniment. Este şi o flotă vastă de nave ale Confederaţiei care înconjoară Terra. Sînt aproximativ 5 miliarde de nave fizice invizibilizate, poziţionate în regiunea LEO (Low Earth Orbit - Orbita Joasă a Terra - N.T.):

http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Earth_orbit

Pe lîngă asta, sînt aproximativ 120 de milioane de nave invizibilizate ale Confederaţiei în regiunea dintre linia Karman

http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1rm%C3%A1n_line

şi limita Armstrong:

http://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_limit

Numărul şi poziţiile strategice ale navelor invizibilizate ale Confederaţiei din troposferă şi pe suprafaţa planetei rămîn strict confidenţiale de moment.

Cînd va apărea prima fisură în stratul defensiv eteric al Archonilor, evenimentele se vor succeda cu rapiditate. Putem aştepta următoarele desfăşurări izbucnind în succesiune rapidă, nu neapărat în această ordine:

- Declasificare de tehnologii medicale extrem de avansate şi eficiente în mass-media principală.

- Dovezi de necontestat ale existenţei Atlantis eliberate prin mass-media principală.

- Dovezi de necontestat ale existenţei civilizaţiilor extraterestre, eliberate prin mass-media principală, cel mai probabil din dosarele secrete ale NSA, de către Snowden sau alţi trăgători de alarmă.

- Unităţi de energie gratuită complet funcţionale pentru domiciliu, de vînzare prin website-uri publice.

- Arestarea sau înlăturarea fizică a membrilor de vîrf ai Cabalei, cu notificarea în mass-media principală.

- Resetarea financiară globală.

- Evenimentul.

Pentru a grăbi procesul, forţele Luminii mi-au cerut să încep »apăsarea punctelor de acupunctură ale declasificării«. Voi apăsa pentru început două dintre ele.

Primul, sînt în contact cu un grup foarte puternic pozitiv cu capabilităţi financiare substanţiale, infrastructură de producţie şi plan strategic pentru a porni producţia de masă şi punerea dispozitivelor, permisibile, de energie gratuită, la dispoziţia maselor. Ei caută inventatori cu echipamente de supraunitate, în funcţiune, care pot fi puse în producţie de masă foarte repede. Dacă există inventatori cu integritate personală care pun eliberarea planetei înaintea profitului, nu se tem de Cabală şi au prototipuri funcţionale de supraunitate care să fie scalabile şi reproduse cu uşurinţă, mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com.

Al doilea, există un anumit proiect care implică Rezistenţa şi populaţia de la suprafaţă. Dacă sînt oameni care au avut contact fizic cu Rezistenţa sau reţeaua Agarthană din 1996, ei mă pot contacta la cobraresistance@gmail.com.

Pe planul fizic, situaţia de la suprafaţa planetei atinge încet maximul. Cabala a mers mult prea departe şi ultimatumuri au fost emise de către Forţele Luminii. Cabala avea nevoie de o demonstraţie a unei versiuni blînde a tehnologiei stardust (praful stelar - N.T.) şi le-a fost dată gratuit:

http://www.washingtonpost.com/world/national-security/attorney-general-eric-h-holder-hospitalized/2014/02/27/3e826da6-9fce-11e3-9ba6-800d1192d08b_story.html

Aici e nevoie să adaug că stardust poate fi utilizată nu numai să blocheze sau să dezactiveze membrii Cabalei ci şi să vindece oameni. Stardust poate vindeca majoritatea cauzelor de durere cronică în 15 minute. Este timpul ca oamenii să CEARĂ această tehnologie să fie eliberată pentru a aduce vindecarea umanităţii. Vor fi multe alte tehnologii avansate care vor fi făcute public în curînd şi Militarii Pozitivi din Egipt au făcut primul pas în această direcţie, în ciuda tuturor încercărilor de a-i discredita:

http://www.theguardian.com/world/2014/feb/28/egypt-unveil-device-detects-cures-aids

Existenţa acestor dispozitive mi-a fost confirmată în mod direct de surse din Dragon şi surse din Nobilimea Albă din Egipt.

Oamenii devin, în sfîrşit, conştienţi de acţiunile Iezuite sprijinite de mercenarii Blackwater şi Academi din Ukraina care au căutat să păcălească Ukraina şi Rusia într-un conflict militar:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-U-S-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

Unul din motive este că Iezuiţii caută să şteargă Biserica Ortodoxă Rusească din Ukraina şi să o înlocuiască cu prietena iezuită Biserica Catolică Grecească din Ukraina:

http://henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Greek_Catholic_Church

Celălat motiv este că Iezuiţii caută să anexeze Ukraina la Uniunea Europeană, care este o creaţie Iezuită:

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Sînt multe grupuri cu capabilităţi militare puternice care devin foarte nervoşi pe Cabală şi forţele Luminii nu pot şi nu îi vor opri deloc, aşa că aceste grupuri, cel mai probabil, vor începe să înlăture membri ai Cabalei de pe planetă, dacă nu au făcut-o dejal şi nu vor aştepta scenariul arestărilor în masă şi Evenimentul. În acest punct e nevoie să adaug că numai aproximativ 10% dintre Iezuiţi aparţin forţelor întunericului şi mulţi membri ai Cabalei sînt infiltraţi în reţeaua Illuminati împotriva propriei voinţe aşa că aş ruga grupurile numite să folosească discernămîntul în operaţiile lor de înlăturare a Cabalei.

Unul dintre aceste grupuri a comunicat că numai dacă încă o singură persoană moare ca rezultat al acţiunilor mercenarilor Blackwater/Academi în Ukraina, vor începe eliminarea mercenarilor şi dacă asta nu e suficient, vor începe eliminarea membrilor de vîrf ai Cabalei unul cîte unul.

Alt grup l-a sfătuit pe Putin ca în loc să rezolve conflictul militar din Ukraina, ar fi indicat să trimită agenţi Spetsnatz să înceapă eliminarea membrilor Cabalei.

Un misterios "binefăcător necunoscut" a contactat anumite grupuri mafiote şi i-au jurat supunere acestuia şi au întors spatele sponsorilor precedenţi, IllumiNazi şi Iezuiţii.
Mai sînt cel puţin încă două grupuri pregătite de acţiune şi nu le voi numi în concret.

Aşa cum a spus Fulford, săptămîna trecută: "Între timp să privim cu cabaliştii seniori se topesc unul cîte unul".
 
Sursa: http://istoriagalactica.blogspot.com.es/search/label/Cobra%20%C3%AEn%20limba%20rom%C3%A2n%C4%83

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...