Pagini

Monday, 6 August 2012

VIDEO: Uluitoare dovezi mayaşe despre OZN-uriOare civilizaţiile străvechi au avut contacte cu extratereştri? Astăzi vă prezentam un scurt film realizat de Jason Kirby care arată legătura între civilizaţia Maya şi OZN-uri extraterestre.

Secvenţele din acest mini-documentar conţin unele obiecte descoperite foarte recent în anumite camere din piramidele mayaşe, care nu fuseseră găsite până acum, deoarece mayaşii construiau piramidele una în cealaltă.

De asemenea, sunt prezentate anumite descoperiri foarte recente pe care guvernul Mexican le-a ţinut secrete, şi care arată foarte clar reprezentarea unor OZN-uri şi a extratereştrilor.


Realizatorul de film Raul Julia-Levy care lucrează în prezent la un documentar solid despre legătura mayaşilor cu civilizaţiile extraterestre, şi care beneficiază de ajutorul guvernului Mexican pentru a avea acces la descoperiri care până acum au fost ţinute secrete, declara: "Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic. Aceste descoperiri au fost secrete timp de 80 de ani pâna acum, dar a venit momentul pentru ca oamenii să înţeleaga seria de evenimente ce urmeză să se producă în viitorul imediat, şi consecinţele acestora pentru fiecare dintre noi.""Este important ca oamenii să înţeleaga seria de evenimente ce urmeză să se producă în viitorul imediat, şi consecinţele acestora pentru fiecare dintre noi." Raul Julia-Levy

Aceste informaţii educaţionale împreună cu unele dintre artefactele mayaşe prezentate aici au fost ţinute secrete de către guvernul mexican timp de 80 de ani.

Pe de altă parte, s-au descoperit foarte recent alte artefacte mayaşe, care au fost făcute publice de către guvernul mexican. Chiar şi aceste decoperiri recente sunt prezentate în acest film.

Documentarul despre civilizaţia Maya va demonstra contactul extraterestru cu această străveche civilizaţie, relatează Reuters.

"Revelaţiile mayaşilor despre 2012 şi dincolo" este un documentar aflat în producţie, care va prezenta dovezi clare, codice (manuscrise), artefacte, şi alte documente puse la dispoziţie de guvernul mexican.

Recent au fost descoperite noi dovezi ale contactului civilizaţiei Maya cu extratereştrii, a declarat ministrul Turismului pentru statul mexican Campeche...

"Mayaşii obişnuiau să construiască piramidele peste cele vechi", a spus acesta. În zona arheologica Calakmul, lucrătorii INAH au descoperit noi camere în piramidă, camere care nu fuseseră găsite, şi nici explorate până atunci.

Guvernul mexican permite accesul realizatorilor documentarului la anumite secrete de stat în legătură cu sfârşitul calendarului mayaş.

Informaţiile, protejate timp de 80 de ani, vor revela credinţele şi înţelepciunea mayaşilor despre evenimente viitoare, care sunt numite "şocante" de către producătorul documentarului.

Documentarul va fi lansat public înainte de sfârşitul calendarului mayaş (21 decembrie 2012).

"Aceste dovezi explică cine suntem noi", a afirmat producătorul documentarului. "Oficiali au declarat că mayasii şi extratereştrii au o istorie comună.

Este oficial. Este cât se poate de oficial", a adăugat el. "Lumea nu a văzut toate astea. Nimeni nu le-a văzut încă.

Dar sunt absolut convins că lumea este pregătită pentru a afla adevărul. Asta va crea un impact global în modul cum oamenii vor vedea realitatea", a declarat Raul Julia-Levy.

"Toate astea sunt foarte importante pentru întreaga umanitate, nu numai pentru Mexic" a spus Raul Julia-Levy


În fotografia de mai sus se poate observa în centru o planetă cu atmosferă, care poate fi Pământul, iar la sud găsim o planetă mai mică sau un satelit (poate fi Luna pentru că nu are atmosferă).

În cele 4 puncte cardinale observăm că sunt 4 nave extraterestre OZN. La cel care se află la nord vedem o detaliere a ceea ce se află în el: un om îmbrăcat în costum şi cască.

OZN-ul de la est vine în spatele unei comete sau asteroid, în timp ce OZN-ul de la vest vine spre această cometă pentru a o opri sau devia din calea Pământului, având un câmp de forţă desenat specific. Acest OZN care împinge înapoi cometa este altfel reprezentat decât celelalte 3.

Întrun alt artefact, figurat mai jos, se observă că mayaşii au reprezentat un OZN foarte detaliat, care se ridică de pe Pământ (se poate observa Luna în partea stângă).

OZN-ul are aceleaşi semne distinctive ca şi cele de mai sus: o scară de acces figurată în centru, o cupolă de pilotaj, şi un jet de aer sub el.


În imaginea de mai jos am figurat comparativ anul din artefactele mayaşe cele mai interesante, alături de fotografia Soarelui (aşa cum a fost captată anul acesta de sateliţii americani de monitorizare a activităţii solare).


Artefactul mayaş ne arată cum din soarele aflat în partea de sud-vest a reprezentării, iese - printrun triunghi negru - un OZN care se îndreaptă spre Pământ (aflat în zona de nord-est). De asemenea, mai observăm alte doua OZN-uri, şi Luna.

Sateliţii americani de monitorizare a Soarelui au fotografiat acest triunghi negru aflat în soare, care are o mărime impresionantă, şi care i-a intrigat pe cercetători.
Acest triunghi este foarte clar reprezentat pe artefactul mayaş! Să mai amintim că mayaşii au susţinut mereu că soarele este de fapt o poartă stelară (stargate) prin intermediul căruia nave cosmice extraterestre călătoresc în galaxie, aşa cum a declarat Hunbatz Men, membru în Consiliul Înţelepţilor Mayaşi.

Nassim Haramein subliniază că aceste două artefacte importante desemnează evenimente cosmice care au avut loc în trecut, sau care vor avea loc în viitor.

Această concluzie este susţinută de faptul că mayaşii aveau un calendar foarte exact, care întrece în exactitate pe cele moderne, şi care se încheie pe 21 decembrie 2012, ei având cunostinţe detaliate despre anumite evenimente din viitorul lor.

Aici merită să amintim de atenţionarea transmisă de Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ, cu privire la trecerea pe lângă planeta noastra a unui asteroid uriaş de 10 km care va face ca magma dintro anumită zonă a Pământului (vestul coastelor SUA - statul Oregon) să erupă sub forma unui vulcan care înca nu există acolo, eveniment cosmic ce va determina cutremure şi inundarea zonelor de coastă.

Tolec subliniază că navele Consiliului Andromeda monitorizează permanent situaţia planetei noastre şi vor interveni pentru a preîntâmpina orice manifestări catastrofice.

Această similitudine a evenimentului descris de mayaşi în artefactele găsite în acest an, şi a celui anunţat de Tolec, este uimitoare!

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

Sursa: aim.pro.tc

3 comments:

 1. http://www.thewrap.com/movies/column-post/mayan-filmmakers-heres-proof-aliens-central-america-32168?page=0,0

  incearca sa traduci
  multumesc

  ReplyDelete
 2. http://jurnalmasonic.blogspot.ro/2012/05/raul-julia-levy-incearca-impreuna-cu.html

  ori citeste aici....

  ReplyDelete
 3. tot pt tine....
  http://chega2012.blogspot.ro/?m=1

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...