Pagini

Friday, 9 March 2012

Site-ul Vaticanului, blocat de Anonymous: Pedepsim Biserica apostolică romană coruptă!UPDATE 22.15 - În afară de site-ul Sfântului Scaun, atacul a vizat şi site-ul Cetăţii Vaticanului, cel al cotidianului Vaticanului L'Osservatore romano şi site-urile a numeroase "ministere" ale Curiei romane.

Vaticanul a confirmat oficial atacul, afirmând că a fost informat de poliţie şi subliniind că responsabilii tehnici ai Sfântului Scaun se străduiau, la începutul serii, să rezolve problema.


Site-ul de Internet al Vaticanului a fost blocat, miercuri după-amiază, după un atac revendicat de mişcarea de hackeri militanţi Anonymous, care afirmă că vor să pedepsească "Biserica apostolică romană coruptă şi toate produsele acesteia", relatează AFP.

"Anonymous a decis astăzi să asedieze site-ul vostru ca răspuns la doctrina, liturghiile şi conceptele absurde şi anacronice pe care organizaţia voastră cu scop lucrativ (Biserica apostolică romană) le difuzează în lumea întreagă", scrie site-ul italian al Anonymous.

"Acest atac NU ESTE împotriva religiei creştine sau a credincioşilor din lumea întreagă, ci împotriva Bisericii apostolice romane corupte şi a tuturor produselor sale", adaugă comunicatul.

Anonymous, un grup de hackeri care a revendicat în ultimul an zeci de atacuri împotriva site-urilor unor mai companii şi site-uri guvernamentale,(CIA, FBI, FED) a mai încercat şi anul trecut un atac împotriva site-ului Vaticanului dar fără succes.

"Aţi ars textele unei imense valori istorice şi literare, aţi ucis în mod barbar detractorii şi criticii cei mai virulenţi de-a lungul secolelor (...), aţi determinat persoane credule să plătească pentru a obţine acces în Rai vânzând indulgenţe", acuză site-ul Anonymous.

Hackerii acuză, de asemenea, Biserica Catolică pentru că a "redus la sclavie populaţii întregi".

"În ultima vreme aveţi un rol semnificativ în ajutorul oferit criminalilor de război nazişti pentru a le permite să găsească refugiu în ţările străine şi să evite justiţia internaţională", continuă comunicatul.

"Permiteţi zilnic ca reprezentanţii clerului să se facă responsabili de hărţuire faţă de copii şi îi acoperiţi dacă faptele sunt dezvăluite public", adaugă Anonympus, exprimându-şi speranţa că Biseriva "va fi redusă la ceea ce este... o relicvă a vremurilor trecute".

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

8 comments:

 1. Bravoooooooooooooo tineti-o tot asa baieti

  ReplyDelete
 2. pe cand si atacuri spre ...biserici surori?

  ReplyDelete
 3. Bravo Anonymous!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 4. off topic, dar important :

  Aici este o listă a persoanelor care au fost /sunt membrii a comitetului celor 300. Cei care sunt acum in acest comitet au primit un ultimatul : pana la 31 martie 2012 sa renunte de buna voie la putere. Daca dupa aceasta data nu demisioneaza, ei şi familiile lor vor fi eliminati de pe această planetă. Indemnam pe toţi internautii sa afle cat mai multe lucruri despre ei si sa localizeze aceste persoane si sa-i recunoasca in listele celor care urmeaza a fi arestati. Nu există nicăieri pe această planetă loc pentru ei de a se ascunde de judecata care va veni.

  http://ontext.info/47601

  Trimiteti aceasta lista la toata lumea, pentru a face cunoscuta si identificata Cabala care conduce din umbra aceasta lume.

  ReplyDelete
 5. Felicitari Anonymous si celor care ii sustin, jos Clubul de la Roma.

  ReplyDelete
 6. Felicitari ,toate stima si respectul pentru munca pe care pe care o depuneti ,ne redati speranta ,sunt sigura ca viitorul de o frumusete fara seaman

  ReplyDelete
 7. sfarsitul a venit deja...avem nevoie de un nou inceput..un inceput al luminii adevarate a ceea ce suntem !

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...