Pagini

Thursday, 8 March 2012

Mai mulţi bancheri au fost arestaţi în Marea Britanie pentru evaziune fiscalăMai mulţi bancheri britanici, inclusiv de la Royal Bank of Scotland (RBS), au fost arestaţi pentru acuzaţii de evaziune fiscală, a anunţat duminică autoritatea pentru vamă şi fiscalitate (HMRC), informează Mediafax, citând Reuters.

"În urma unei investigaţii legate de activităţi ilegale în domeniul fiscalităţii, HMRC a arestat mai multe persoane, dintre care o parte lucrează la bănci din Marea Britanie", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Investigaţia se referă la fapte în folosul propriu al acestor persoane, neavând legătură cu activitatea băncilor, a precizat HMRC.

Arestările au avut loc într-o perioadă în care cele mai mari bănci britanice sunt criticate pentru plata unor salarii şi bonusuri mari, în timp ce restul ţării este afectată de problemele economice, precum şi pentru faptul că nu acordă credite suficiente companiilor.

HMRC nu a menţionat cine sunt persoanele reţinute şi nici la ce bănci sunt angajate.

Publicaţia Sunday Telegraph a relatat că patru actuali angajaţi precum şi un fost bancher al RBS se numără între cei arestaţi.

Un purtător de cuvânt al RBS a refuzat să comenteze.

Directorul general al RBS, bancă deţinută în proporţie de 83% de statul britanic, a renunţat în ianuarie la un pachet salarial de 1 milion de lire sterline, din cauza nemulţumirii publice.


Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

2 comments:

  1. Se pare ca ceva, ceva se petrece. E prima data cind aud asa vesti. Se potriveste oare cu ce spuneau cei din Confederatie? Se pare ca incepe dansul...

    ReplyDelete
  2. Aici este o listă a persoanelor care au fost /sunt membrii a comitetului celor 300. Cei care sunt acum in acest comitet au primit un ultimatul : pana la 31 martie 2012 sa renunte de buna voie la putere. Daca dupa aceasta data nu demisioneaza, ei şi familiile lor vor fi eliminati de pe această planetă. Indemnam pe toţi internautii sa afle cat mai multe lucruri despre ei si sa localizeze aceste persoane si sa-i recunoasca in listele celor care urmeaza a fi arestati. Nu există nicăieri pe această planetă loc pentru ei de a se ascunde de judecata care va veni.

    http://ontext.info/47601

    Trimiteti aceasta lista la toata lumea, pentru a face cunoscuta si identificata Cabala care conduce din umbra aceasta lume.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...