Pagini

Friday, 3 February 2012

Un bancher elvetian face dezvaluiri despre Grupul Bilderberg

Josef Ackermann, directorul bancii Deutche Bank si membru in gruparea Bilderberg.Urmeaza traducerea unui interviu din 30 mai 2011 din revista ruseasca NoviDen dintre un bancher elvetian si revista in cauza.

Q: Poti sa ne spui cate ceva despre amestecul tau in sistemul bancar elvetian?

A: Am lucrat in bancile elvetiene multi ani. Am fost numit unul dintre directorii celei mai importante banci elvetiene. In timpul muncii mele am fost implicat in plati,in plata directa in bani catre o persoana care l-a omorat pe presedintele unei tari straine.

Eram prezent la intalnirea unde s-a decis sa se dea acesti bani ucigasului. Acest lucru mi-a dat dureri de cap si mi-a agitat constiinta. Nu era singurul caz pe care l-am intalnit dar cu siguranta era cel mai dificil.

Era o instructie de plata scrisa de mana la ordinul unui serviciu secret strain. Si nu era singurul caz.

Am primit mai multe scrisori de genul asta din partea serviciilor secrete straine in care era scris ordinul de a se plati in cash, din mai multe fonduri secrete, sponsorizarea revolutiilor sau omorarea oamenilor care le stateau in cale.

Pot confirma ce a scris John Perkins in cartea ''Confessions of an Economic Hit Man''. Intr-adevar exista acest sistem iar bancile elvetiene sunt implicate in el.

Q:Cartea lui Perkins e tradusa in limba rusa. Poti sa ne spui despre care banca e vorba si cine a fost responsabil?

A: A fost una din cele mai mari banci din Elvetia la acea vreme iar persoana in cauza (care trebuia omorata) era presedintele unei tari din lumea a treia.

Dar nu vreau sa dau prea multe detalii pentru ca ei ma pot gasi foarte usor daca spun numele presedintelui sau numele bancii. Imi risc viata.

Q: Asadar, nu poti sa dai numele nici unei alte persoane din banca?

A: Nu, nu pot, dar va asigur ca ce va spun acum s-a intamplat. Au fost mai multe persoane in sala de sedinte.

Persoana care se ocupa cu plata banilor a venit la noi si ne-a intrebat daca ii e permis sa plateasca o suma asa de mare in cash iar unul dintre directori i-a explicat situatia si atunci toti ceilalti prezenti au spus ca e in regula-plata se poate face.

Q: Acest lucru se intampla des? Erau cumva bani spalati?

A: Da. Era un fond special intr-un loc special din banca unde toate scrisorile codate veneau din strainatate. Scrisorile mai importante erau scrise de mana. Noi trebuia sa le descifram si in ele gaseam un ordin de plata a unei anumite sume de bani din conturile respective.

Acesti bani erau pentru asasinarea oamenilor, sponsorizarea revolutiilor, sponsorizarea grevelor si a luptelor de strada, sponsorizarea diferitelor parti.

Stiu ca unii oameni care fac parte din gruparea Biderberg erau implicati in aceste ordine. Adica ei dadeau ordinul de executie, de moarte.

Q: Poti sa ne spui in ce an sau in ce decada se intampla asta?

A: Prefer sa nu va dau anul precis dar era in anii '80.

Q: Ai avut vreo problema cu aceasta munca?

A: Da, o problema foarte mare. N-am putut sa dorm mai multe zile si dupa o vreme am parasit banca. Daca va dau prea multe detalii, ei ma vor gasi.

Mai multe servicii secrete din strainatate, in majoritate englezesti, au dat ordine de sponsorizare a actelor ilegale, chiar de executare a oamenilor prin intermediul bancilor elvetiene.

Noi trebuia sa platim bani pe baza instructiilor si ordinelor puterilor straine pentru uciderea oamenilor care nu urmau ordinele Bilderberg, ale FMI (Fondul Monetar International) sau ale BM (Banca Mondiala).

Q: Asta e o revelatie surprinzatoare. De ce simti nevoia sa spui asta acum?

A: Pentru ca gruparea Bilderberg se va intalni in Elvetia. Pentru ca situatia in lume se inrautateste pe zi ce trece. Si pentru ca cele mai mari banci din Elvetia sunt implicate in activitati imorale.

Majoritatea acestor operatii depasesc balanta bancii respective. Aceste sume sunt de fapt un multiplu la ceea ce e declarat in mod oficial. Sumele nu au audit (nu sunt verificate) si nu au nici un fel de taxe. Sumele au multe zerouri, sunt enorme.

Q: Vorbim de bilioane?

A: Mai mult de atat, poate trilioane, complet neverificate, ilegale si fara sa aiba de-a face cu taxele pe care le platesc toti oamenii.

In esenta, e jaf la drumul mare! Majoritatea oamenilor platesc taxe si se supun legilor. Ce se intampla aici e impotriva valorilor elvetiene, ca neutralitatea si integritatea.

In sedintele la care am participat, discutiile erau impotriva principiilor noastre democratice. Vedeti, majoritatea directorilor bancilor elvetiene nu sunt elvetieni ci straini, in mare parte anglo-saxoni, ori americani ori englezi.

Ei nu ne respecta neutralitatea, valorile, sunt impotriva democratiei, ei doar folosesc bancile elvetiene pentru scopurile lor meschine.

Folosesc sume enorme de bani facute din nimic si ne distrug societatea, oamenii, doar din lacomie.

Ei cauta puterea si distrug tari intregi, ca Grecia, Spania, Portugalia sau Irlanda iar Elvetia va fi urmatoarea.

Si ei folosesc China ca sclava muncitoare. Si o persoana ca Josef Ackermann, care e cetatean elvetian, e omul de frunte al bancii Deutche Bank, el folosindu-si puterea pentru lacomie, nerespectandu-i pe oamenii comuni.

El are cateva procese legale in Germania si cateva in SUA. El face parte din gruparea criminala Bilderberg si nu-i mai pasa de Elvetia sau de orice alta tara.

Ideea care îi este cea mai dragă lui Ackermann şi la care lucrează acum asiduu este cenzurarea totală în cel mai scurt timp a internetului.

Q: Deci, tu spui ca unii dintre oamenii astia vor fi prezenti la urmatoarea intrunire Bilderberg din iunie la St. Moritz?

A: Da.

Q: Sunt ei cumva la putere acum?

A: Da. Ei au sume enorme de bani pe care le folosesc pentru a distruge tari intregi. Ei ne distrug industria (din Elvetia) si o reformeaza in China.

Pe de alta parte, ei au deschis portile Europei pentru toate produsele chinezesti. Populatia muncitoare din Europa castiga tot mai putin. Adevarata tinta e distrugerea Europei.

Q: Crezi ca intalnirea Bilderberg la St. Moritz are valoare simbolica? Pentru ca in 2009 ei s-au intalnit in Grecia, in 2010 in Spania si uite ce li s-a intamplat acestor tari. Se poate ca si Elvetia sa pateasca acelasi lucru?

A: Da. Elvetia e una dintre cele mai importante tari pentru ei, deoarece exista atat de multi bani in bancile elvetiene. Intalnirea are loc in Elvetia pentru ca, pe langa alte lucruri, ei vor sa distruga toate valorile Elvetiei, si vorbesc de valori morale.

Elvetia e ca un obstacol pentru ei, nefacand parte din EU sau EURO, nefiind in totalitate controlata de la Bruxelles si tot asa. Si ca veni vorba de valori, eu nu vorbesc de bancile elvetiene, care nu mai sunt elvetiene pentru ca majoritatea sunt conduse de americani.

Eu vorbesc de spiritul elvetian care se regaseste in oamenii simpli. Intr-adevar, intalnirile dinainte au avut valoare simbolica, cum ati spus, in privinta Greciei si Spaniei.

Ei sunt un fel de club exclusivist care are toata puterea iar restul lumii e impovarata si saraca.

Q: Crezi ca tinta Bilderberg e sa se creeze un fel de dictatura globala, controlata de marile corporatii fara ca sa mai existe state independente?

A: Da, Elvetia fiind singura tara cu democratie directa iar asta e in calea lor. Ei folosesc santajul de genul "prea mare ca sa cada" ca in cazul UBS (Union Bank of Switzerland), ca sa puna tara noastra in datorie, la fel cum au facut cu multe alte tari.

Cine stie, pana la urma poate vor ca Elvetia sa pateasca ce a patit Islanda, cu toate bancile falimentare si populatia la fel.

Q: Si vor sa aduca aceste necazuri si in Europa?

A: Bineinteles. Uniunea Europeana e sub mana de fier a gruparii Biderberg.

Q: Ce crezi ca poate opri acest plan?

A: Adevarul. Asta e motivul pentru care am fost de acord sa dau acest interviu. Adevarul e singura cale. Sa punem lumina pe aceasta situatie, sa-i expunem.

Lor nu le place sa fie in centrul atentiei. Trebuie sa cream transparenta in sistemul bancar si pe toate nivelele societatii.

Q: Ceea ce spui e ca exista o parte corecta, dac-o poti numi asa, a sistemului bancar elvetian si sunt cateva banci mari care abuzeaza sistemul bancar cu activitatile lor ilegale?

A: Da. Marile banci isi antreneaza personalul prin valori anglo-saxone. Ii antreneaza sa fie lacomi si cruzi, neinduratori. Iar lacomia distruge intreaga Elvetie.

Ca si tara, noi avem banci care opereaza in intreaga lume si care sunt renumite pentru corectitudine, majoritatea fiind banci mici si mijlocii.

Problema e ca bancile mari elvetiene fac multe afaceri ilegale; oricum ele nu se mai considera elvetiene, deoarece conducerea lor e americana sau engleza.

Q: Crezi ca e un lucru bun ca oamenii demasca Bilderberg si arata cine sunt cu adevarat?

A: Cred ca acel caz Strauss-Kahn (fostul director al FMI) e o buna sansa pentru noi, pentru ca arata cat de corupti si bolnavi sunt acesti oameni, asa de bolnavi ca sunt plini de vicii, pe care le ascund cum pot ei mai bine.

Unii dintre ei violeaza femei, ca Strauss-Kahn, desi cazul cu camerista a fost o inscenare ca sa il de-a jos de la coducerea FMI, altii sunt sado-masochisti, sau pedofili iar majoritatea sunt satanisti.

Cand mergi in unele banci, se pot vedea simboluri satanice, ca in banca Rothschild Bank din Zurich.

Acesti oameni sunt condusi prin santaj din cauza slabiciunilor pe care le au. Ei trebuie sa urmeze ordinele, astfel vor fi expusi, vor fi distrusi sau chiar omorati.

Reputatia lui Strauss-Kahn nu e numai omorata in presa, dar el chiar poate fi omorat la propriu.

Q: Din moment ce Ackermann e in comitetul de conducere Bilderberg, crezi ca el ia decizii importante acolo?

A: Da. Dar mai sunt si altii, ca Lagarde, care va fi probabil urmatorul director al FMI ,deasemenea membru Bilderberg, si apoi ar mai fi doi oameni in Bilderberg: Merkel si Sarkozy.

Ei au un nou plan de cenzura a internetului, pentru ca internetul e inca liber.

Vor sa-l contoleze si pentru asta sunt in stare sa foloseasca orice, inclusiv terorismul pentru a-si atinge scopul. Ei s-ar putea sa planuiasca ceva oribil doar ca sa aiba scuza sa intervina cu forta.

Q: Deci asta e teama ta?

A: Nu e numai teama, sunt sigur de asta. Cum am mai spus, ei au dat ordine de moarte, asa ca sunt in stare de lucruri teribile.

Daca li se pare ca pierd controlul, ca revolta din Grecia si Spania si poate Italia va fi urmatoarea, atunci pot apela la o noua operatiune Gladio (http://en.wikipedia.org/wiki/Gladio).

Am fost aproape de reteaua Gladio, dupa cum stiti ei au instigat terorismul in Italia, fiind platit cu banii americanilor.

In privinta mortii lui Aldo Moro, plata a fost facuta prin acelasi sistem de care v-am spus mai devreme.

Q: A facut parte Ackermann din acest sistem de plata ?

A: (Zambeste)... Tu esti jurnalistul. Urmareste-i cariera si cat de repede s-a ridicat...

Q: Ce crezi ca se poate face pentru a-i opri?

A: Sunt multe carti bune care explica situatia actuala reala si care unesc punctele lipsa, ca si cea de care am spus mai devreme. Acesti oameni chiar dispun de mercenari care sunt gata sa omoare pe oricine.

Unii dintre acesti mercenari isi primesc banii prin intermediul bancilor elvetiene... si nu numai, au un sistem centralizat in toata lumea.

Va trebui sa-i expunem publicului larg cat mai mult pentru ca ei sunt in stare de orice, absolut de orice, pentru a-si pastra puterea.

Q: Crezi ca prin aceste dezvaluiri ii putem opri?

A: Da, spunand adevarul. Avem de-a face cu niste adevarati criminali, chiar criminali de razboi, unii dintre ei.

E mai rau decat un genocid. Ei sunt in stare si au puterea sa omoare milioane de oameni pentru a-si pastra puterea si controlul asupra omenirii.

Q: Poti sa ne explici din punctul tau de vedere de ce crezi ca presa occidentala e mai mult sau mai putin tacuta in privinta Bilderberg?

A: Pentru ca este o intelegere intre reprezentantii presei si organizatia Bilderberg. Nu se vorbeste despre asta. Presa e cumparata.

Deasemenea, acesti reprezentanti ai presei sunt invitati la intalnirile Bilderberg unde li se cere sa nu spuna nimic din ceea ce vad sau aud.

Q: In structura Bilderberg exista un cerc ascuns de oameni care stie adevaratele planuri si restul celorlalti care doar urmeaza ordinele?

A: Da. Exista cercul ascuns care e format din satanisti si nu glumesc cand spun satanisti, si apoi mai exista ceilalti oameni mai naivi sau mai putin informati. Unii oameni chiar cred ca fac ceva bun, cei din cercul exterior.

Q: Conform cu documentele si extrasele de conturi valabile, Bilderberg a decis in 1955 sa creeze Uniunea Europeana si Euro, astfel ca ei au facut decizii importante pe termen lung.

A: Da si stiti ca organizatia Bilderberg a fost fondata de Printul Bernard, un fost membru al SS si al Partidului Nazist care a lucrat deasemenea pentru IG Farben, care a produs Zyclon B (o otrava folosita in camerele de gazare si lagarele de exterminare pentru a omori oameni).

Celalalt tip care a director la Occidental Petroleum avea relatii stranse cu comunistii din Uniunea Sovietica.

Ei au lucrat pe ambele fronturi dar realitatea e ca acesti oameni sunt fascisti care vor sa controleze totul iar cine le sta in cale va fi indepartat.

Q: Sistemul de plata pe care l-ai explicat e in afara operatiunilor bancii, e cumva compartimentalizat si facut in secret?

A: In acele banci elvetiene de care am vorbit, angajatii nu au habar ce se petrece. Cum am mai spus, aceste operatiuni sunt in afara balantei bancii, fara nici o supraveghere.

Ei au un sistem de securitate special unde doar persoanele autorizate pot intra.

Q: Cum se tin aceste tranzactii departe de sistemul international Swift?

A: Unele dintre listele de nume Clearstream erau reale, la inceput. Dupa aceea doar s-au adaugat nume false pentru a-i pacali pe oameni. Si ei fac greseli...

Prima lista era adevarata iar din ea se pot extrage o gramada de lucruri. Multi oameni au descoperit aceste greseli si astfel au spus adevarul.

Dar imediat le-a fost inchisa gura prin procese inventate. Singurul mod prin care se pot opri acesti criminali este sa spui adevarul in ceea ce ii priveste. Daca nu-i vom opri, vom sfarsi fiindu-le sclavi!

Q :Iti multumesc pentru acest interviu.

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

5 comments:

 1. Ma bucur ca ti-ai reactivat blogul, il mai citeam din cand in cand.
  Nu te-ai gandit sa-l muti pe wordpress din cauza problemelor cu gogu

  ReplyDelete
 2. Nu, momentan sunt multumit de blogger, si oricum nu prea mai am timp acum ca sa il mut.

  ReplyDelete
 3. hey, unde-ai fost plecat? ti-am dus dorul :)))

  ReplyDelete
 4. iti multumim pt ca ai revenit !

  ReplyDelete
 5. Akerman a dezvaluit astea? Foarte tare..sper sa o faca si altii!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...