Pagini

Monday, 13 February 2012

Alianţa împotriva Noii Ordini MondialeINTERVIU EXCLUSIV CU BENJAMIN FULLFORD - DE DAVID WILCOCK

David Wilcock a obţinut un interviu audio cu celebrul Benjamin Fulford. Vă prezentăm în cele ce urmează acest interviu integral, precum şi comentariile lui David.

David Wilcock: MULTE baze subterane sunt acum complet curăţate... (mă refer la) materiale, echipamente şi personal... de către forţe încă necunoscute. O coaliţie internaţională, care intenţionează să dărâme Vechea Ordine Mondială şi să elibereze umanitatea din sclavie, îşi asuma responsabilitatea. Ei par să aibe asistenţă Extraterestră în misiunea lor.

Două uriaşe oraşe subterane au fost distruse pe data de 23 Augusţ de 2 explozii atomice (sau altceva necunoscut) în zona părţii de sud a oraşului Washinghton DC, Virginia (se pare că epicentrul a fost în oraşul numit Mineral), şi în Colorado lîngă Denver.

Nota AIM: Aşa cum am arătat în articolul 2012, Elenin şi Nibiru, se pare că aceste cutremure au fost efectul anihilării cu tehnologie extraterestră (de tip sonic) a celor două baze subterane militare secrete care se aflau în zonele respective.

La ştiri au fost semnalate cutremure având magnitudinea 5,3 şi 5,9 Richter care aveau un grafic neobişnuit de manifestare, nespecific unor cutremure naturale, pe data de 23 august 2011. De asemenea au fost înregistrate sunete neobisnuite în întregul oraş!

80 de ţări diferite au format acum o alianţă împotriva Vechii Ordini Mondiale / aşa-zişii Illuminati care, de fapt, nu sunt deloc iluminaţi, ci doar smintiţi!

PÂNĂ LA 60.000 DE MORTI - ŞI NIMENI DIN INTERIOR NU ESTE IN SIGURANŢĂ

Sursele mele îmi sugerează că este posibil ca în acel moment când a avut loc explozia, în fiecare din aceste două oraşe subterane să fi fost până la 30.000 de oameni. Deci discutăm cu privire la un potenţial de 60.000 de decese.

Vorbim de asemenea cu privire la potenţialul pe care oricine altcineva care lucrează pentru aceste programe secrete şi care se află într-una din aceste instalaţii ascunse, care poate fi subterană sau posibil departe de lume, cum ar fi într-o staţie spaţială, pe Lună sau în alta parte...e acum total singur şi nepăzit.

Ei nu vor fi protejaţi. Ei nu sunt în siguranţă. Şi superiorii lor nu îi informeaza cu privire la riscul la care sunt expuşi aflându-se în locaţiile acelea.

Ceea ce este bine de observat de către orice om înzestrat cu inteligenţă şi bun simţ: nicio agenţie oficială de ştiri nu îndrăzneşte să dea pe post toate aceste fapte şi relatări în lumina reală a ceea se petrece (dincolo de perdeaua de fum pe care ei o aruncă larg pe ecranele televizoarelor cu intenţia clară ca noi să rămânem zăpăciţi şi confuzi, pentru a fi uşor de manipulat) care dealtfel sunt foarte bine documentate, dupa cum urmează.

Faptul că nu îndrăznesc deocamdată să recunoască, deşi evidenţele sunt inevitabile şi zdrobitoare, toate acestea arată clar cât de speriaţi sunt de ceea ce "ei" stiu deja că va urma!

Miercuri, 14 Septembrie 2011, i-am luat interviul uneia dintre cele mai interesante şi controversate personalităţi de pe Pământ.

Urmează transcrierea completa a acestui interviu pe care îl puteţi downloada şi asculta chiar voi aici:

http://divinecosmos.com/podcasts/Wilcock_Fulford_2011-9-14.mp3

BENJAMIN FULFORD: 30 DE ANI CA JURNALIST FINANCIAR

Fulford a lucrat pentru Revista Forbes ca editor pentru regiunea Asia-Pacific. Oamenii au încercat să atace credibilitatea lui în legătura cu asta înainte, dar este documentat. Am verificat referinţele chiar eu.

Ben are un site gratuit - benjaminfulford.typepad.com - şi un jurnal cu un preţ scăzut cu rezumate săptămânale gratuite şi ocasional articole gratuite la benjaminfulford.net. În fiecare Luni dimineaţa pe site-ul plătit apar noi actualizari majore.

Recomand cu căldură să mergeţi la benjaminfulford.typepad.com chiar acum, astfel că sunt două noi actualizari majore pe acest site care oferă amanuntiţ informaţii suplimentare în legătură cu tot ce discutăm aici.

Fulford a fost menţionat de către Stephen Colbert într-un show discutând despre aşa-numiţii Illuminati.

Voi spune de asemenea că Fulford are contact cu un numar incredibil de diferite surse. El pare să evite a declara cine sunt aceste surse - atât cât este uman posibil.

NOUA ORDINE MONDIALĂ

Sub numele de Noua Ordine Mondială (New World Order) se ascund organizaţii, instituţii şi indivizi, grupaţi într-o reţea intercorelată.

Această grupare ocultă planetară nu cunoaşte limite statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor şi controlează politica, sistemul bancar internaţional, industria, comerţul, sistemul de asigurări, traficul de droguri şi de arme, lumea medicală etc.

Ea nu dă nimănui socoteală pentru deciziile pe care le ia, şi este cea care trage sforile tuturor evenimentelor majore din lume. Ea se ascunde în spatele marilor corporaţii şi al marilor agenţii guvernamentale, pe care le dezvoltă şi le controlează, cu scopul bine definit de a domina lumea.

ATACURILE NUCLEARE IMPOTRIVA BAZELOR SUBTERANE

http://www.pakalertpress.com/2011/09/25/scientists-confirm-fulfords-story-of-nuclear-attack-on-washingtons-underground-sanctuary/

Recent, aceste surse l-au informat că, cutremurele care au apărut în zonele Colorado şi Washington DC, în preajma zilelor de 22 şi 23 august 2011, au fosţ de fapt, atacuri nucleare împotriva instalaţiilor militare subterane.

Aceste baze subterane au fost construite de către guvernul Americii, ostentativ de la începutul anilor 1960, având costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentaţi care se duc în aceste "proiecte negre".

Motivul pentru care l-am contactat pe Benjamin Fulford este pentru că am citit asta (pentru prima oară) pe blogul lui (şi am fost uimit).

Apoi am început să contactez propriile surse, pe care le-am cultivat de-a lungul anilor, fiind o persoana publica pe internet încă din 1999, şi câştigând increderea multor oameni care lucrează în diverse programe secrete.

Am fost absolut uimit când am început să întreb în jur şi am descoperit că pe oricine cunosc, cu o singură excepţie, a confirmat că acest atac s-a întâmplat.

EI NICIODATA NU ŞI-AU IMAGINAT CĂ SE POATE ÎNTÂMPLA

Acum, din nou. Am de gând sa îi dau cuvântul lui Ben în doar o secunda. Încă un lucru de organizare pe care vreau sa îl spun...

Dacă nu aţi înţeles gravitatea implicaţiilor a ceea ce vă spun acum, este important să subliniez (un lucru).

Tipii aceştia nu şi-au imaginat vreodată că aceste facilităţi subterane ar fi putut fi atacate. Niciodată.

Deci ceea ce s-a întâmplat aici este o schimbare seismică în acest război interior - care este fără îndoială la fel de important ca bombele de la Hiroshima şi Nagasaki în cel de-al Doilea Război Mondial.

Şi, de fapt poate fi la fel de bine lucrarea Universului, în termeni de karma, ca persoanele responsabile pentru acele atacuri, acum li se întâmplă lor.

COD ROSU

Există o semnificaţie incontestabilă în această întâmplare. Am fost uimit de profunzimea detaliilor pe care le-am putut obţine de la sursele mele proprii despre ce s-a întâmplat.

Mi s-a spus că acum situaţia este considerată Cod Roşu. În orice caz, este de asemenea retinut de la majoritatea oamenilor din aceste programe (secrete).

Pînă şi sursele cu care sunt în contacţ toate in afara de una, nici nu aveau măcar idee de ce s-a întâmplat aceasta. Sau cine era responsabil pentru aceasta!

EXPLOATARE PENTRU INFORMAŢII

Aşadar singurul lucru pe care îl cunoaştem este că puterile "care erau", aşa cum îmi place să le numesc, au postat poveşti pe internet în legătură cu acest eveniment.

Ceea ce fac ei de fapt este că încearcă să mineze pentru informatie. Ei vor să afle cine ştie - şi ce anume ştie.

Şi sunt uimit că sursele mele nu cunosc că Benjamin Fulford a aratat cine este responsabil pentru aceasta... si de ce (a fost facută).

Vorbim de asemenea cu privire la potentialul pe care oricine altcineva care lucrează pentru aceste programe şi care este într-unul din aceste instalaţii, care poate fi subterană sau posibil departe de lume, cum ar fi într-o staţie spaţiala, pe Lună sau în altă parte...e acum total singur şi nepăzit.

Ei nu vor fi protejaţi. Ei nu sunt în siguranţă. Şi superiorii lor nu ii informeaza cu privire la riscul in care sunt fiindca se afla in locatiile acelea.

CLARIFICAREA SITUATIEI

Vreau sa pun lucrurile la punct. Vreau sa aduc omul sa vorbeasca cu voi, publicul, si sa auziti, in primul rand, ce naibii se petrece, cine a facut-o, de ce au facut-o si care sunt implicatiile.

Aşadar, Ben, acesta e introducerea mea. Hai să auzim acum tu ce ne spui. Sunt foarte interesat.

BRETTON WOODS A ASIGURAT CONDITIILE PRELIMINARE

BF: A avut loc o lupta foarte ezoterica pentru controlul maşinii de tiparire a dolarilor, pentru sistemul global financiar.

Ceea ce s-a intamplat a fost ca la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, la acordurile Bretton Woods din 1944, Britaniei, Frantei şi Statelor Unite le-au fost acordat dreptul de a cotrola moneda lumii.

Ei ar fi trebuit să aibă un Plan Marshall pentru a dezvolta Africa şi Asia precum şi Europa.

Ei si-au renegat promisiunea, şi în loc de promisiune au început să imite un "război rece" cu Uniunea Sovietică - care a fost conceputa pentru a sprijini industria militara.

77 NATIUNI NEALINIATE STABILESC CONTURI GLOBALE COLATERALE

Apoi, grupul natiunilor nealiniate - 77 de natiuni- au împărţit în comun bunurile lor... toata averea lor, aurul lor şi alte bogăţii... si au stabilit unele conturi globale colaterale.

Ei au vrut să folosească aceşti bani pentru a porni Planurile Marshall pentru Asia şi Africa.

KENNEDY A ÎNCERCAT SA OPREASCA FEDERALUL - SI RAZBOIUL RECE

Preşedintele Kennedy a fost de acord să susţina aceasta după ce a descoperit că era un grup care încerca să facă într-un mod serios ca Uniunea Sovietică şi Statele Unite să se anihileze reciproc. Aceasta era Criza Rachetelor Cubaneze.

Acordul istoric se numeste Memorialul Hilton Green. Acest lucru este disponibil pentru orice cercetator serios în istoria financiară.

Presedintele Sukarno (al Indoneziei) a fost semnatar al acordului. El avea de gand să îi dea lui Kennedy, i-au dat lui Kennedy 140.000 de tone de aur.

Kennedy adoptase o lege permiţând Congresului, şi nu Consiliului Federal al Rezervei, să creeze dolari (din aceste conturi globale colaterale de aur date Statelor Unite de catre acele ţări).

Kennedy a mai spus de asemenea "Hai sa mergem pe Lună, în loc de acest război rece, pentru a stimula industria. Hai să dezvoltăm ţările sărace şi să dezvoltăm spaţiul în loc de a avea acest fals Război Rece".

KENNEDY A FOST ASASINAT - ŞI CEASUL A INCETAT IN 1994

Kennedy într-adevăr a investit mulţi bani, dar a fost asasinat. Aşa cum ştiţi, programul spaţial public a dispărut pur şi simplu în 1970 când acea finanţare s-a terminat şi pur şi simplu s-a oprit complet.

Înţelegerea internaţională care lăsa Britania, Franţa şi Statele Unite la conducerea sistemului financiar al lumii, a expirat în 1994. De accea au desfiinţat Uniunea Sovietică.

După 1994, nu a fost nici un acord la nivelul de sus al sistemului financiar mondial despre cine va fi următorul la conducere. A avut loc o ruptură în clase.

CHINA SI NATIUNILE NEALINIATE VROIAU CONTROLUL FINANCIAR

China şi naţiunile nealiniate puneau presiune asupra oligarhilor care conduceau lucrurile începand cu Cel de-al Doilea Război Mondial, să le cedeze controlul asupra presei de tiparit dolar - sistemul financiar - dar ei erau reticenţi.

Chinezii au dat in judecata Rezerva Federala Americana la Curtea internaţională de justiţie de la Haga pentru aurul care le-a fost vândut de către proprietarii Consiliului Federal al Rezervei.

FEDERALUL TREBUIA SĂ LICHIDEZE PE DATA DE 12 SEPTEMBRIE 2001

Proprietarii Consiliului Federal al Rezervei au pierdut acest proces şi li s-a spus să cedeze aurul...incepand cu 12 Septembrie 2001.

În schimb, pe data de 11 Septembrie 2001, aşa cum prea bine ştiţi toţi, au aratat lumii degetul şi au pornit acest imenş fals război global împotriva terorii. A fost parte a unei încercări (la controlul planetei) create de către grupurile fasciste cu origini in al Doilea Razboi Mondial.

EI VROIAU FASCISM GLOBAL - SI 90 % MAI PUTINI OAMENI PE PLANETA

Naziştii şi simpatizanţii fascişti ai lor din America şi Anglia şi Italia, (împreuna) cu un grup care poate fi găsit în armată, în Congress şi la Vatican, aveau de gând să monteze un guvern fascist global.

În acelasi timp aveau această credinţă cum că erau prea mulţi oameni pe planetă. Indeosebi prea multi, conform lor, oameni tip maro, inferiori.

Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90 %.

DW: Aceasta este dovedita?

BF: Da, este foarte dovedita.

Am fost invitat să mă alătur acestui grup, de către Heizo Takanaka, care era ministrul Japonez de finanţe de cinci ani. Am o înregistrare pe caseta a acestei invitaţii pentru a dovedi.

VROIAU SA SE ASCUNDA IN SUBTERAN DUPA CE AR FI ATACAT CU ARMA NUCLEARA PLANETA

Aveau de gând să se ascundă în aceste baze subterane după ce ar fi declanşat un holocaust nuclear.

Planul original era să pornească un război nuclear între Iran şi Israel.

Apoi l-ar folosi ca o scuză pentru a aranja legea marţială în ţările G7.

Apoi aceasta nouă putere militară ar putea fi folosită pentru a se pregăti pentru război împotriva Chinei.

RUSIA SI CHINA ÎI OPRESC

Acest plan s-a destrămat când Rusia a renunţat la ei - şi Putin a reafirmat independenţa pentru Rusia.

Aceasta le-a eliminat controlul - industria petrolului - si a facut ca acel mare plan să nu funcţioneze.

Chinezii de asemenea au încetat să cumpere certificate de trezorere ale Americii pentru un timp, pentru a pune presiune pe acest grup.

S-AU OFERIT SĂ DEVINA PARTENERI CU CHINA IN DICTATURA MONDIALA

Aşadar au schimbat strategiile. În schimb, ei au încercat să se dea bine pe lângă China şi să le ofere o dictatură mondiala... în parteneriat cu acest grup.

De aceea aţi văzut în public cum Obama a vizitat China în 2009 şi a oferit un "G2". Acesta este modul în care puteţi confirma acest lucru.

DEVIN IZOLATI - ŞI SUNT PE PUNCTUL DE A RĂMÂNE FĂRĂ BANI

În orice caz, acest grup care a efectuat atacurile 9/11 a fost sub presiune crescatoare şi sub izolare, la cele mai înalte niveluri.

Sunt pe punctul de a rămâne fără bani. Devin izolaţi.

CUM RAMANE CU CELE 2.3 TRILIOANE DE DOLARI "PIERDUTI"?

DW: Ben, chiar inainte de 11 Septembrie, o mulţime de oameni au uitat despre asta. Donald Rumsfeld apare la televiziunea naţională şi declară că au "pierdut" 2.3 trilioane de dolari de la Pentagon în deceniul precedent.

Are de-a face cu chestiunea despre aur de care vorbeşti?

BF: Oh, da.

FINANTARE "CRIMA INCORPORATA"

Acei bani au fost utilizati pentru a finanţa Blackwater - o armată privată necontrolată de către Pentagon.

Pentagonul nu s-ar fi lăsat controlaţi de această organizaţie criminală. Aşadar au încercat să facă ce au făcut Naziştii în al Doilea Război Mondial - să creeze corpuri de elită SS care puteau intimida forţele militare obişnuite.

Acolo s-au dus acei bani, din cate stiu sursele mele.

DW: Wow.

BF: În orice caz, am fost contactaţi de contrabandisti, contrabandişti de droguri...

DW: Ai putea doar spune cine este "noi", pentru un minut?

SOCIETATEA DRAGONUL ALB

BF: "Noi" este un grup de oameni care suntem implicaţi în lupta de a răsturna această organizaţie criminală.

Include membrii ai CIA-ului, Pentagonului, agenţii (de informaţii), şi diverse (alte grupuri), incluzând societăţi secrete asiatice.

Folosim numele Dragonul Alb. Mai exista un alt grup care se autodenumesc Pălăriile Albe.

Cu toţii avem acelaşi scop, care este să lăsăm fără putere acest grup nebun de oameni.

DE CE FULFORD?

DW: Una dintre criticile pe care le-am văzut de la oameni pe internet este , "Dacă acest grup este atât de mare şi atât de puternic pentru a lupta împotriva acestei organizaţii criminale, de ce este Benjamin Fulford singurul care vorbeşte despre asta?"

BF: Acestor oameni le place sa fie in planul doi - iar eu sunt un purtator de cuvânt.

Când te duci la Casa Alba, există o singură voce pe care o dau la dispoziţia publicului. Ei preferă să lucreze în spatele scenelor.

Trebuie să realizezi că în acest caz suntem într-o lume care utilizează asasinarea aşa cum majoritatea dintre noi folosim şerveţele.

DW: Sigur.

ESTE FOARTE PERICULOS SA STAI IMPOTRIVA CABALEI

BF: Am avut vreo sase tentative de omor chiar eu. Unul dintre colegii mei, un tip din CIA, a fost otravit recent cu ricină de către aceşti indivizi.

Încă unul dintre mebrii noştri din Elveţia are paznici în jurul casei lui, şi tocmai au împuşcat pe cineva săptămâna trecută în apropierea casei lui, pe cineva care incerca să-l omoare.

Înainte de aceea, au găsit un Mafiot cu numele de Vincenzo Mazzamaro care avea o armă şi un aparat foarte sofisticat de deschis încuietori şi încerca să intre în casa sa.

Încă unul dintre noi a avut saptămâna trecută un sac de beton care l-a ratat cu câţiva cm.

DW: Wow.

BF: Avem de-a face cu nişte persoane foarte periculoase. De aceea e nevoie sa ne ascundem.

FULFORD ESTE BILINGV SI O PERSOANA IMPORTANTA IN ASIA MULTUMITA LUI FORBES

DW: Am speculat de asemenea (din urmatoarele motive de ce aceste grupuri din Asia v-au incredintat aceasta responsabilitate).

Sunteti in Japonia, si sunteti un "gaijin"- un strain, o persoana alba. Aveti trecutul de a fi fost un editor distins pentru Revista Forbes.

Sunteti bilingv, intr-adevar vorbiti fluent Japoneza. Exista cateva video-uri pe care le-ati emis acum si care dovedesc asta.

Acest lucru ar fi putut fi o parte din ceea ce ti-a dat aceasta rampa pentru a da o voce acestor societati secrete ale Asiei.

Ati spune ca este corect?

DE CE NU-SI FOLOSEA JAPONIA BANII PENTRU A VINDECA PLANETA?

BF: Ce s-a intamplat in cazul meu a fost că am pus o întrebare simplă şi evidentă atunci când am fost la Forbes.

Poporul Japonez - include ambele sectoare, şi cel public, şi cel privat - are in jur de 8 trilioane de dolari valoare a bunurilor de peste mări.

DW: 8 trilioane de dolari?

BF: Da. Asta este in registrul public. Vă puteti duce la pagina ministerului de finanţe şi numerele se află acolo.

Potrivit raportului ONU de dezvoltare, ai nevoie de 400 de bilioane pentru a opri distrugerea mediului, şi 200 de bilioane pentru a opri sărăcia.

Aşadar spun, " Hei voi, de ce nu puneţi capăt sărăciei şi să opriţi distrugerea mediului?"

DW: Ok, asteapta, asteapta.

BF: E ceva simplu!

400 DE BILIOANE? ASTA ESTE?

DW: 400 de bilioane este tot ce trebuie pentru a opri complet distrugerea mediului? Cum este posibil?

BF: Acesta este un buget anual. Acesta este raportul de dezvoltare al ONU. Va trebui să te confrunti cu experţii lor şi să descoperi cum au ajuns la acele cifre.

DW: Ok. Dar acela e domeniu public.

Aşadar cele opt bilioane sunt mult mai mult decât ar fi necesar pentru a opri sărăcia şi pentru a opri distrugerea mediului.

BF: Exact.


VENITUL JAPONEZ EPUIZAT DIN REFACEREA DATORIILOR

Nota David Wilcock: În altă parte, Fulford a spus că a găsit faptul că un procentaj important din câştigul Japonez era plătit acestei organizaţii criminale - multumită contractelor exploatatoare de refacere cu rate înalte ale dobânzilor care au fost semnate după al Doilea Război Mondial.

Aceste contracte au fost continuate periodic cu mită, şantaj, ameninţări cu moartea şi asasinări a oficialilor guvernului Japonez care nu erau de acord.)

90% DIN ECONOMIA LUMII ABSORBITA DE ARMATA SUA

BF: Urmatorul lucru este că dacă te uiţi la statistici, realizezi că procentul de 90 % din economia lumii a fost aspirat din sistem de către complexul militar-industrial al SUA.

DW: Cum dovedeşti asta?

BF: Am fost un jurnalist financiar timp de 25 de ani. Totul este registru public.

DW: 90% din bugetul SUA merge la armată.

BF: Există un mod uşor de a verifica. Uită-te la deficitul comercial extern al SUA şi compara-l cu bugetul militar al SUA. Vei găsi o asemănare uluitoare de-a lungul anilor.

DW: (Râsete)

BF: Asta datorită simplului motiv că armata nu produce bunuri comercializabile. Ei au fost o entitate parazitara asupra economiei mondiale.

DE CE SA NU VINDECAM LUMEA SI SA COLONIZAM SPATIUL?

Ce am spus a fost simplu: "Uite. De ce nu vă opriţi pur şi simplu din a plăti această armată?". Am spus asta Asiaticilor, şi în schimb le-am cerut să pună capăt sărăciei şi distrugerii mediului şi să îi facă sa exploreze spatiul. Este tipul de lucru care ţine decât de bunul-simţ.

ORDINE DE ASASINARE

BF: Ce s-a intamplaţ a fost că a venit un ordin de asasinare pentru mine.

Poliţia secretă a Coreei de Sud a informat Chinezii că există un ordin pentru a mă ucide.

Poţi verifica. Colegul meu Paul Klebnikov, şeful biroului din Moscova pentru Revista Forbeş a fost împuşcat de nouă ori în afara apartamentului lui in Moscova.

Era incă în viaţă când a ajuns ambulanţa după o oră. A ajuns la spital şi a fost pus în liftul spitalului. Liftul a fost oprit pentru opt minute - şi el a murit în lift.

Investiga un membru al aceluiasi grup pe care îl investigam şi eu.

Investiga pe Boris Berezovski, unul dintre magnaţii petrolului.

Eu investigam pe Heizo Takenaka - dar toate se duc inapoi la aceeasi intrigă.

DW: Corect.

RAZBOIUL IMPOTRIVA TERORII A FOST EVIDENT UN FALS

BF: In orice caz, Coreenii de Sud au spus Chinezilor că exista un ordin de asasinare pe numele meu. Aceasta se întampla din cauza strigării mele publice către Asiatici pentru a opri cheltuielile economiilor lor făcute pentru acest vast mecanism militar.

Trebuie să-ţi aminteşti, în timpul Războiului Rece ei chiar au avut această scuză anticomunistă.

Dar, Războiul împotriva Terorii era atât de evident de fals încât era evident ridicol pentru oricine care face o serioasă cercetare sau investigare.

DW: Corect.

SOCIETATEA SECRETA CHINEZA OFERA PROTECTIE

BF: Am fost invitat să mă alătur unei societăţi secrete Chineze care îmi oferea protecţie împotriva acestui ordin de asasinare - şi aşa m-am găsit în această lume secretă a puterii financiare.

Grupul care mi-a oferit protectie era grupul ce se află în spatele naţiunilor nealiniate. Traversează granite. Dacă te gandesti în termeni de ţări, nu înţelegi cum lucrează aceşti oameni.

Au grupuri mari în China, în America şi în Europa - atât împotriva cât şi pentru ei.

CHINEZII SE LUPTA IN BATALIA FINANCIARA PRIN CUMPARAREA DE ACTIVE REALE

În orice caz, o bătălie financiara a început. Au fost multe , multe salve publice.

În 2006, Chinezii au vrut să îşi folosească banii în alte scopuri decât pentru a cumpara Trezorerii.

Au încercat să cumpere compania petroliera Unocal. Congresul a adoptat o lege prin care spunea că nu pot face asta.

Astfel ei şi-au luat apoi dolarii lor şi s-au dus în Africa, America de Sud şi peste tot şi au început să îi cheltuie pe lucruri reale - precum mine şi pământ agricol şi mărfuri.

Nu lucruri virtuale - precum aceste produse imposibil de inteles - derivate financiare, care sunt in esenta impotriva muncii.

DW: Schema Ponzi. Yeah.

BF: Yeah.

PRETUL MANCARII SI PETROLULUI CRESCUT DE CABALI

Celălalt grup a încercat să se răzbune prin deturnarea preţurilor hranei şi petrolului.

Amintiţi-vă că erau revolte de foame în 33 de ţări la un moment dat.

DW: Yeah.

BF: A fost un economist de la Banca Mondială care a subliniat motivul pentru care oamenii deveneau infometaţi: era pentru că plăteau fermierii să creasca ulei (etanol făcut din porumb) în loc de mâncare.

Asta a pus capat revoltei.

ŞOCUL LEHMAN 2008 A FOST CONTRAATAC ASIATIC

Apoi a fost un contraatac.

Conducatorilor acestei organizaţii criminale le-a fost spus că nu vom mai accepta în continuare dolari tipăriţi în Statele Unite.

Asta este ceea ce cunoasteti ca celebra criză Lehman.

EXPORTUL JAPONIEI DE MASINI CATRE SUA A SCAZUT CU 76%

Poti verifica asta în înregistrările publice.

Dacă te uiţi la statisticile de export ale Japoniei, din Octombrie sau Noiembrie 2008, după şocul Lehman, vei vedea ceva în genul unei scăderi de la an la an de 76 % în exportul Japoniei de maşini către SUA.

Aceasta reprezenta Japonezii şi alţi oameni care spuneau, "Nu mai puteţi folosi bancnote pentru a cumpăra lucruri de la restul lumii. Trebuie să negociaţi cu lucruri reale".

Desigur, publicul vostru nu a fost lăsat să participe la aceasta.

DW: Aici mintile oamenilor vor fi complet "prinse". Nimeni nu cunoaşte public că acest şoc Lehman a avut de-a face cu Asia.

BF: Yeah, ştiu. Modul in care se poate verifica este să te uiţi la statisticile de export-import de după şocul Lehman.

Celălalt mod de a verifica este să te uiti la Indexul Baltic Dry. Acela e pretul de expediere.

UN PROCENT DE 90 % A SCAZUT IN PRETUL DE TRANSPORT

Vei vedea că preţul de transport a scazut cu 90 % imediat după şocul Lehman.

DW: Wow.

BF: Asta pentru că navele nu se mai duceau către USA, pline de lucruri şi apoi plecau goale (cu nimic altceva decât bancnote fără valoare si IOU-uri (garantii de plata).

Acestea sunt moduri in care oamenii pot verifica ceea ce spun prin informatii din cadrul evidenţelor publice.

DW: Bun. Ok.

TRAGEREA DIN NORVEGIA A FOST O INCERCARE DE A STOARCE 1.5 TRILIOANE

BF: Întorcandu-mă la aruncarea în aer a bazelor subterane, acest grup era separat din ce în ce mai mult la un nivel mare şi banii urmau să li se termine.

Încercau să stoarcă bani de la ţări diferite.

Au ucis grupul tânăr al partidului conducător in Norvegia - acestea au fost atacurile din Norvegia - deoarece încercau să scoată fondul de petrol în valoare de 1.5 trilioane de dolari pe care guvernul Norvegiei il controlează.

Ei spuneau, " Hei, vă vom omorâ dacă nu ne predaţi banii".

DW: Ei încercau cu disperare să găsească bani.

BF: Yeah. Au invadat Libia pentru a prelua fondurile lor de petrol, deoarece Libienii le-au spuş "Nu mai avem de gând să vă mai dăm petrol în schimbul banctonelor voastre".

DW: Hmmm.

BOMBA NUCLEARĂ DE CONTRABANDA IN JAPONIA CU 70 DE KG DE MARIJUANA

BF: Ăn cazul Japoniei, din nou, am surse care sunt efectiv traficanţi de droguri. Au vândut droguri în Japonia de 70 de ani.

Mi-au spus că a fost introdusă o bombă nucleară prin cel mai recent transport de droguri al lor.

Aceasta era o încărcătura de 70 de kg de marijuana Tailandeză modificată care a fost introdusa prin Okinawa.

Au gasit o bombă nucleară amestecată în încarcatura cu droguri.

Şi desigur, cu aceşti indivizi, traficul de droguri este un lucru, dar traficul de arme nucleare este altul.

Le-au spus poliţiştilor, iar ei mi-au spus mie. Eu am făcut-o public.

Au urmărit bomba până la sediul asociaţiei cetaţenilor Coreei de Nord din Tokyo.

4 ARME NUCLEARE FURATE DIN SUBMARINUL RUSESC "KURSK"

Am informatie independenta de la un domn Paul Lane, din cadrul informaţiilor militare ale Pentagonului în legătură cu faptul că 4 arme nucleare au fost furate din submarinul Rusesc Kursk după ce acesta s-a scufundat. Cred că era în preajma anului 2000.

Una dintre acele arme nucleare a fost adusa prin contrabanda in Japonia.

DW: Furata de cine, totuşi?

BF: Aceasta e gruparea Odessa. Grupul Nazist. Cel care încerca sa monteze un guvern fascist mondial- un al Patrulea Reich.

DW: Ok. Cum au ajuns la Kursk pentru a extrage aceste arme nucleare?

BF: Nu cunosc detaliile tehnice, dar au baze de submarine în părţi diferite ale lumii. Presupun ca a fost dintr-una din acele baze de submarine.

DE CE SA FURI ARME NUCLEARE DACA POTI CONSTRUI PROPRIILE ARME NUCLEARE?

DW: Următoarea intrebare: de ce ar avea nevoie să o ia de la Kursk dacă sunt destul de puternici încât să construiasca una a lor personală?

BF: Dispozitivele nucleare publice sunt sub protocoale stricte de securitate. Nu poţi să le iei pur şi simplu şi apoi să le detonezi undeva. Sunt prea mulţi oameni implicati în reţeaua de comanda şi securitate.

Au incercat să faca asta.

INCIDENT LA BAZA DE FORTA AERIANA MINOT: INCERCARE DE CONTRABANDA ESUATA

Au fost incidente in care (baietii buni) au oprit la "mustaţă" o armă nucleară...

DW: Corect. Precum incidentul de la Baza de Forta Aeriana Minot.

BF: Yeah, exact.

DW: Soldatii au făcut o rebeliune şi nu au vrut să se ia parte la "Broken Arrow". Asa o numeau in termeni de cod.

(Membrii au incercat sa faca contrabanda cu o arma nucleara din Baza Minot. Cativa dintre acesti eroi au murit ca rezultat al ridicarii impotriva acestui plan si refuzarea de a permite ca arma nucleara sa fie furata.)

BF: Poftim. Ce aveau ei nevoie erau niste arme nucleare care nu se aflau sub nici un control oficial guvernamental.

DW: Ok.

NAVA JAPONEZA DE FORAJ 10 KM LA EPICENTRU EXACT

BF: Exista o nava japoneza de foraj cunoscuta ca Chikuyu Maru care poate fora 10 kilometri pe fundul mării.

Forau la epicentrul exact al cutremurului.

Am avut un articol din 17 Ianuarie intr-un ziar local care spunea ca forau acolo.

Au pus bomba pe fundul mării.

DAŢI-NE BANII - SAU VA URMA TOKYO

Aceasta a fost o tentativă de a stroarce bani, prin teroare, de la Japonezi.

DW: Aşadar au avertizat Japonia că vor pune arma nucleară (pe fundul mării) înainte de a cere bani?

BF: Nu, au cerut banii după asta.

DW: Oh, wow.

BF: "Daca nu o veti face, va urma Muntele Fuji".

DW: Pentru cei care nu cunosc, Fujiyama este chiar în apropiere de Tokyo, care este cel mai mare centru de populaţie al Japoniei.

BF: Da. Este adevarat.

DW: Deci fundamental ei spun ca ar ataca cu arma nucleara Tokyo, care ce populatie are? 30 sau 40 de milioane?

BF: 30 de milioane...cam aşa.

DW: Corect. Ok.

PRIM - MINISTRUL JAPONEZ A PREDAT PESTE 20 DE BILIOANE

BF: Prim-ministrul japonez, Naoto Kan, a fost atat de laş, doar a spus, "Oh yeah, în regulă, vă vom da bani".

A predat ceva în genul doua trilioane de yeni, care înseamnă aproximativ 20 de bilioane de dolari. Şi ei i-au dat o mită mare.

O MARE BATALIE A FOST DECLANSATA IN JAPONIA PENTRU A INDEPARTA ACEASTA ORGANIZATIE CRIMINALA

Dovada că aceasta nu a fost un dezastru natural a inceput a început să iasă la iveală.

Rezultatul a fost o batalie aici în Japonia pentru a îndepărta aceşti oameni de la control.

DE CE CREDETI CĂ NU A FOST UN CUTREMUR NATURAL?

DW: Unii oameni poate nu realizează ca există o dovadă că Fukushima nu a fost un dezastru natural. Ai putea atinge pe scurt cateva chestiuni care crezi tu că sunt foarte importante?

[Chiar inainte de dezastru, am publicat un avertisment de date virtuale a unei uriaşe catastrofe care era pe cale de a se petrece. Era uimitor de detaliat şi precis. Profeţiile iniţiale au fost postate aici si analiza a aparut aici.]

BF: Daca vă uitaţi la diagrama seismică, veţi vedea o explozie bruscă.

Nu este ca un cutremur natural, unde întâlneşti ante-şocuri. A fost pur şi simplu dintr-o dată imenş apoi a început să coboare.

EXPLOZIILE DE BAZE SUBTERANE AU INCEPUT, DE ASEMENEA, MARI

La fel s-a intamplat cu bazele subterane.

Daca vă uitaţi la diagrama seismică, va părea ca o linie mare care apare subiţ apoi o linie mai mica după aceea.

Nu este nici o intensificare, aşa cum aţi găsi la un cutremur natural.

LINKURI CATRE CUTREMURE DIN COLORADO SI VIRGINIA

[Aici se afla un articol scris devreme despre cutremurul din Colorado imediat dupa ce a avut loc.

Disclose TV avea o colectie de linkuri despre cutremurul din Colorado si natura sa neobisnuita:

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/77486/Virginia__amp__Colorado_NUKED_UNDERGROUND_/

A avut loc de asemenea o vibratie in Colorado care are niste anomalii ciudate asociate. Acest lucru fiind faptul ca, desi aceasta vibratie a fost raportata in Denver Posţ NY Timeş Huff Poest si in alte reviste locale, a fost scoasa de pe lista site-ului USGS.gov.

Aici se afla un articol Reuters care explica cat de neobisnuit cutremurul din Virginia a fosţ chiar dupa ce s-a petrecut.

Iar acest articol are dovezi bune, cu cateva linkuri cheie , in legatura cu sase anomalii ciudate asociate cu cutremurul din Virginia:

1. Locul de amplasare neobisuit si seismic inactiv.
2. Profunzime extrem de mica -- mai tarziu schimbata de USGS la o valoare mai tipica.
3. Inregistrare seismografica ciudata. (Membrul Fortei Aeriene dezvaluie faptul ca a fost o explozie nucleara subterana.)
4. Socurile s-au simtit la mai bine de 500 de mile de la epicentru.
5. Un numar "remarcabil de scazut" de replici.
6. Uraganul Irene a fost imediat anulat in afara cursului.

PLUTONIU PUS IN FUKUSHIMA CU O LUNA INAINTE DE ATAC

BF: Exista o groaza de dovezi (ca Fukushima nu a fost un cutremur natural).

Guvernatorul provinciei Fukushima mi-a spus ca l-au respins si au pus plutoniu in reactorul numar 3.

(Aceasta a fost cu doar) o luna inainte de incidentul tsunamiului.

DW: Doar cu o luna inainte?

BF: Yeah.

[Plutoniul este ceea ce a cauzat majoritatea otravirii cu radiatii din dezstru]

FONDUL COMPANIILOR DE LOCUINTE A CRESCUT RAPID CU O LUNA INAINTE DE ATAC

Si apoi aveam o companie numita Nigashi Nippon House. Ei fac locuinte ieftine in nord-estul Japoniei. Fondul lor crestea rapid in luna care a precedat atacul. Trebuie sa-ti amintesti: Japonie are o populatie de scadere si imbatranire. Nu are nici un sens ca pretul fondului unei companii de locuinte ieftine sa creasca atat de rapid- atsa in cazul in care nu se afla ceva in fabrici.

AMENINTATI CU DOUA ZILE INAINTE IN LEGATURA CU UN POSIBIL ATAC NUCLEAR

Cealalta chestie ar fi ca un grup dintre noi a inregistrat o conversatie dintre Kirk Campbell, care este ministrul vostru adjunct de externe al Asiei, si brokerul japonez de putere Ichiro Ozawa - pe data de Martie 9, 2011.

In aceasta conversatie, Campbell l-a rugat pe Ozawa sa nu separe partidul de conducere si sa forteze formarea unui nou guvern. (Aceasta ar fi putut cu usurinta rezulta intr-o pierdere a controlului acestei organizatii criminale asupra Japoniei).

Ei au spus (ca daca este de acord să menţină intact partidul de conducere), ei i-ar da drepturi asupra zeolite-ului (pe care le detineau) in provincia Fukushima. Zeolite este folosit pentru a curata deseurilor radioactive.

Aceasta conversatie a fost inregistrata pe data de 9 Martie - cu doua zile inainte de atacul nuclear de la Fukushima.

NETANYAHU A AMENINTAT PERSONAL CU NOI DEZASTRE NUCLEARE

O alta chestiune (a ajuns de la) un om avand numele de Takemasa Kawase, un ofiter din cadrul informatiilor militare Japoneze.

Ulterior mi-a spus prim-ministrul Israelian Benjamin Netanyahu l-a sunat dupa atac pe prim-ministrul Japoniei Naoto Kan.

Netanyahu a spus ca vor causa alte dezastre nucleare in jurul Japoniei daca nu vor incepe sa predea banii.

Agentul sef Mossad in Japonia, apropo, este un om pe nume Michael Green. Este o persoana remarcabil de neplacuta si il vom inlatura din aceasta tara in curand.

DW: Desi, o intrebare.

BF: Yeah, dar vreau sa...

DW: OK, continua.

O COMPANIE ISRAELIANA A FOST RESPONSABILA DE SECURITATE LA FUKUSHIMA

BF: Pentru a confirma ce mi-a spus acest individ, vroiam sa verific - si exista o companie Israeliana care era responsabila de securitate la centrala nucleara Japoneza.

DW: Oh, Doamne!

BF: Aşadar am fost în stare să confirm independent aceasta prin alte surse. Aceasta este o informatie publica disponibila - cine era responsabil de securitate la Fukushima. Era o companie Israeliana.

Acum poti continua. Care era intrebarea ta?

ISRAEL ESTE MEMBRU AL ACESTEI ORGANIZATII CRIMINALE?

DW: Intai, atunci, crezi ca Israel este legat in vreun fel de aceasta organizaţie de smintiţi pe care o tot menţionezi?

BF: Nu Israel, dar o fracţiune din varful guvernului Israelian, da.

Eu consider ca majoritatea Israelienilor sunt fraieri sau victime ale acestor persoane.

ACEASTA ORGANIZATIE CRIMINALA A INTENTIONAT SA SACRIFICE POPORUL ISRAELIAN

De exemplu, vărul Şahului Iranului, printre alţii, a venit la noi cu informaţia că George Bush şi grupul lui au dat 12 bombe cu neutroni guvernului Iranului.

Acestea erau rachete care aveau bombe cu neutron.

[In alta parte, Fulford a spus ca aceste rachete erau destinate pentru a fi folosite impotriva Israelului. Cabalul a sperat ca aceasta va declansa al Treilea Razboi Mondial, care ii va asista in depopularizarea planetei si asigurarea al unui control mai mare militar asupra oamenilor.]

Retine: bombele cu neutron omoara oameni, dar lasă clădirile intacte.

DW: Ei bine, aceasta nu este doar trădare, sună chiar nebunesc.

BF: Aşa este!

IRANIENII AU INCERCAT SA SCAPE DE ELE - DAR AU FOST REFUZATI

Iranienii au spus "Nu le vrem". Le-au pus la graniţa Irakului şi l-au rugat pe preşedintele Obama să le ia din mâinile lor.

Obama a refuzat pur şi simplu să asculte.

DW: Wow.

În alta parte, Fulford a spus ca "Pălăriile Albe ale Pentagonului" intenţioneaza să restabilească Americii guvernul constitutional după răsturnarea acestei organizatii criminale a aşa-zişilor "Illuminati", şi când aceasta se întâmplă vrea să pastreze la putere preşedintele ales.

Susţin această decizie şi simt că este cea mai buna mişcare care se poate face pentru a menţine publicul calm atâta timp cât în cele din urmă acest eveniment va trece.

Aş fi prudent în a da vina pe Obama personal pentru această presupusă decizie de a nu elimina armele nucleare din Iran fără a obţine întâi informaţii suplimentare.

Preşedintele este ţapul ispăşitor destinat distragerii atenţiei de la conspiratorii criminali din culise. Adevărata lui putere este limitată. Chiar şi dacă dorea să recupereze armele, se poate să nu fi avut de ales.

Este posibil să fi fosţ de asemenea vazută ca o capcană - mult prea periculos pentru a risca vieţile personalului de vârf în ceea ce ar fi putut fi cu uşurinţă o misiune de sinucidere.

MAJORITATEA ISRAELIENILOR AR FI INGROZIŢI DACA AR ŞTI ADEVARUL

BF: Ok? Şi din nou, oamenii de la nivelul superior ştiu că acest lucru este adevărat. Cu alte cuvinte, aveau de gând să ofere poporul lui Israel ca un fel de ritual de sacrificiu.

Aşadar Israelienii au fost victime. Mulţi dintre ei au fost păcăliţi cu vorbirea de superioritate Evreiască, care este într-adevăr identică cu vorbirea de superioritate Ariana - doar înlocuieşti Evreu cu Arian.

Erau fraieri.

Multi dintre Israelieni nu cunosc ce se petrece şi ar fi consternaţi să audă aceasta. Este despre o organizaţie criminală care este mai presus de toate astea.

DW: Şi nu are nici o afiliere religioasă.

SUNT ASOCIATI CU IUDAISMUL / CRESTINISMUL / ISLAMUL

BF: Ei bine, ei sunt asociati cu religiile Abrahamiste. Hai să o vedem din acest punct de vedere.

DW: Întorcându-ne la Babilon, Mesopotamia, inapoi chiar pînă în acele timpuri?

BF: Ei bine, cel puţin revenind la momentul Caesarilor.

RELIGIE SI FASCISM

Hai sa ne amintim cuvantul "religie". Etimologia cuvantului "religie" este plasat in Latina, care inseamna "a lega din nou".

În ce vrei sa-l re-legi? Ăn "fascio". Ce e un fascio? Este un mănunchi de beţe , dar este de asemenea şi fascism.

RELIGIA MONOTEISTA AR PUTEA FI FOLOSITA PENTRU CONTROLUL MINŢII IN MASA

Monoteismul, din punct de vedere al calitatii – asa cum se practica in Evul Mediu, de exemplu - implica control singular asupra gandurilor tuturora.

Reţine - în Evul Mediu, dacă nu credeai în doctrina Catolică oficială, atunci tu si intreaga ta familie ati fi fost omorati - sau torturati până aţi fi marturisit.

DW: Corect. Asta era Inchiziţia.

BF: Ei bine, yeah!

SUNT MAI SOFISTICATI ACUM – DAR IN CONTINUARE PIERZAND LUPTA

Şi este cu mult mai sofisticat acum.

Cinci companii controlează toata mass-media majoră vorbitoare de Engleză - inclusiv Televiziunea, ziarele, radiourile, studiourile Hollywood.

A devenit mult mai sofisticat acum. Incearca sa faca pe toată lumea să gândească la fel - şi pierd lupta.

9/11, povestea de acolo, era doar atât de plină de lipsuri şi de contradicţii încât pierdeau o parte importanta a audienţei lor cu creierul spalat - incluzandu-ma şi eu pentru că eram un creier spălat la nivel mare.

DW: Corect.

PENTAGONUL A ARUNCAT IN AER BAZE SUBTERANE PENTRU A LUPTA IMPOTRIVA GENOCIDULUI

BF: In orice caz, ceea ce s-a intamplat este ca exista un grup in interiorul Pentagonului si agentiile si altele care au realizat că acest plan era nebunesc.

Ştiau că planul de a ucide 90% din umanitate era o nedreptate.

Apoi au aruncat în aer bazele subterane pe care elitele aveau de gând să le utilizeze pentru a se ascunde atunci cand ar fi realizat holocaustul lor nuclear.

DW: Ok. Vreau să mă reintorc la aceea, deoarece este intr-adevar un punct central.

Exista o intrebare pe care vreau sa v-o adresez, deoarece aceea este concluzia discutiei.

DE CE ARE NEVOIE ACEASTA ORGANIZATIE CRIMINALA SĂ FURE BANI?

De ce aveau nevoie de bani acesti indivizi? În cazul în care au atât de multă infrastructură, atat de multe active şi masivă putere politică, de ce nu pot pot pur şi simplu să-şi exercite puterea? Să pună în mişcare barbatii imprejur, sa miste munitii imprejur?

De ce au nevoie de bani? De ce o iau pe ocolite ca un drogat care cauta o doza?

De ce se duc la toate aceste tari diferite şi încearcă să le fure bani prin înşelăciune? De ce nu pot să printeze pur şi simplu dolari şi să faca mai mulţi bani?

BF: Deoarece oamenii nu le acceptă dolarii mondial.

Trebuie să-ţi aminteşti că exista 800 de baze militare în jurul lumii.

Dacă nu pot face salarizarea pentru aceşti indivizi, acestia vor mărşălui în afara bazelor lor cu boluri de mancare in maini, implorand pentru mâncare.

DW: Corect.

ASIATICII AU OPRIT BRUSC REZERVA DE BANI PENTRU WALL STREET

BF: Sunt izolaţi de petrolul lor, de celelalte resurse ale lor. Acesta a fost călcâiul lor al lui Ahile – controlul banilor.

Armata lor privată se autofinanţa. Aveau industriile lor private şi veniturile lor proprii.

Armata SUA este dependenta de finanţarea de la Wall Street. Acesta este motivul pentru care depindeau in cele din urma de Chinezi si de Asiatici, care finanţau Wall Street.

PUTETI FI DIN NOU BAIETII BUNI

De aceea le-am spus baietilor de la Pentagon, "Puteţi avea un viitor gen Nava Stelara Enterprise, si puteti explora Universul si toate acele chestii de acest gen. Doar colaborati cu noi."

"Voi puteti fi din nou băietii buni."

Mulţi dintre ei au spuş "Hei, cred că este o idee bună. Vrem să fim eroi din nou. Nu vrem să fim băieţii rai."

TEHNOLOGIE ASCUNSA INCLUSIV ANTIGRAVITAŢIE SI "PORŢI STELARE" (STARGATE)

DW: Vrei să spui ca au tehnologie ascunsă care ne-ar putea să ne aducă în realitatea Navei Stelare Enterprise?

Mai devreme, Fulford a spus chestii provocatoare pe blogul său, după cum urmează:

Un al treilea grup din stabilimentul militar de informaţii al SUA propune o transformare din temelii în 5 ani a Pentagonului.

Acest grup are potenţialul de a dezvolta cele peste 6.000 de patente care până acum au fost ascunse pentru motive de "securitate naţională".

O tehnologie pe care o posedă este anti-gravitaţia. Aceasta ar face automobilele să fie scoase din uz şi ar permite ca drumurile să fie transformate în grădini.

Pretind ca dispun de controlul asupra tehnologiei care permite crearea de portaluri către alte dimensiuni.

Pretind (nu am văzut vreo dovadă, dar am auzit aceasta de la mulţi martori-oculari credibili) faptul că multe din aşa-numitele baze subterane din întreaga lume sunt de fapt astfel de portaluri.

Speram că vom avea în curând posibilitatea de a vedea dacă acest lucru este adevărat. Dacă este aşa, implicaţiile sunt mai mult decât uluitoare.

5,135 DE INVENTII AU FOST SECRETE

BF: Eu nu ştiu despre faptul că aceste tehnologii uluitoare ar fi reale.

Dar, putem confirma, conform Academiei Americane de Ştiinţe, că mai mult de 6.000 de patente au fost ţinute sub secret pentru aşa-numitele motive de "securitate" sau "siguranţă publică".

[DW: Această statistică se afla în noua mea carte "Investigaţiile Domeniului Sursa". Federaţia Oamenilor de Ştiinţă Americani a dezvăluit faptul ca 5.135 de invenţii au fost ţinute secrete până la sfârşitul anului fiscal 2010.

Printre alte revelaţii şocante, acum ştim faptul că orice sistem de putere care este mai eficient la conversia de energie de 70-80 de procente, va fi automat declarat secret.

Unele dintre acestea (patente) probabil trebuie să fie ţinute sub secret. Nu am vrea ca toata lumea sa aibe în curte arma nucleară, de exemplu.

DW: Sigur.

BF: Dar multe dintre ele aud că doar au fost ţinute (secrete) deoarece aceşti oameni vroiau exclusiv ca elita să le deţină.

MULTE OZN-URI SUNT FALSE

Deci înţelegerea mea este că, de exemplu, multe dintre aşa-numitele OZN-uri sunt decât avioane secrete sofisticate bază-uscat care nu sunt disponibile publicului larg, (nici macăr ca informaţie).

DW: Aş fi de acord în acest sens. Yeah.

RĂPIRILE CAUZATE DE EXTRATEREŞTI: "PLF-urile" DEŢINUTE DE ORGANIZAŢIA CRIMINALĂ "ILLUMINATI"

În "Adevărul Ascunş Cunoaşterea Interzisă," Dr. Steven Greer (care a lansat Proiectul Dezvăluirea) arată o mărturie convingătoare: aceea că răpirile extraterestre sunt conduse de către aşa-numitele PLF (Programmable Life Forms), sau Forme de Viaţă Programabile (de fapţ bio-roboţi, deţinute de organizaţia criminală.

Nu există rapoarte ca urmare a "răpirilor de extratereştri" înainte de începutul anilor 1960 (cu cazul celebru Betty şi Barney Hill). Aceasta pare să aiba loc atunci când tehnologia PLF a fost prima dată perfecţionată şi folosită.

TOATE CONTACTELE DIN ANII 1950 CU EXTRATEREŞTRI AU FOST CU OAMENI BENEFICI

Prin anii 1950, existau rapoarte vaste în legătură cu faptul că oamenii aveau contacte directe cu extratereştri binevoitori care aveau aspect uman şi care le spuneau de sosirea Erei de Aur.

Aceşti extratereştri par să fie aceleasi persoane care au aparut în civilizaţiile antice ale lumii, şi au fost denumiti "zei" sau "îngeri".

Multe din aceste contacte din 1950 au avut loc în SUA şi în Canada, şi au fost studiate şi analizate de către Wilbert B. Smith – un angajat al guvernului Canadian cu autorizaţie secretă.

Un set de contacte in intregime pozitive, distincte, au apărut în Italia, şi au fost subiectul documentarului TV "Cazul Prietenia", în care martorii-cheie de primă mână au rupt tăcerea şi au vorbit despre evenimentele pe care le-au experimentat.

O mare cantitate de informaţii valoroase în legătură cu contactele din ambele USA/Canada şi Italia poate fi găsită în "1950 - Extratereştrii Umani Ne Pregătesc pentru Epoca de Aur" la http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/956-1950s-ets.

ROBOŢII BIOLOGICI OBIŞNUIAU SĂ LUPTE ÎMPOTRIVA EXTRATEREŞTRILOR BENEFICI INDUCÂND FRICA

Dezvoltarea şi punerea în aplicare a tehnologiei PLF pare să fi fost un contraatac direct al organizaţiei criminale împotriva contactelor pozitive din anii 1950.

Contactele lui Greer au confirmat că tehnologia PLF a fost dobândită de la extratereştri - şi implică principii avansate de clonare pentru a crea un "robot biologic".

Se pare că un fetus uman este crescut într-un mediu artificial, dar fără presiunea pântecelui îşi păstreaza proporţii şi caracteristici de fetus - inclusiv ochii mari, capul mare şi corpul subţire - spre vârsta adultă.

EXTRATEREŞTRII POZITIVI NU AR INTERVENI PÂNĂ ÎN ANUL 2012

Potrivit marturiei "Domnului X" din Proiectul Cameloţ un angajat al unui mare contractant din industria de apărare, extratereştrii benefici au transmis un mesaj foarte important organizaţiei criminale la începutul anilor 1950.

Mai multe documente "top-secret" au relevat că dacă extratereştrii nu au fost invitaţi în mod special să apară vizibil, de către o majoritate a oamenilor, şi / sau de către conducătorii lor, atunci ei (extratereştrii) nu ar putea apărea în mod public şi deschiş pe scară largă, până la sfârşitul anului 2012.

Aceasta datorită respectării de către ei a unui ciclu natural al planetei Pământ - care aparent este guvernat de o meta-inteligenţă care există atât la nivel planetar, solar, galactic, dar şi universal - numit de ei Câmpul Sursă (Source Field).

Nota AIM: Aici este deja clar ca aceasta meta-inteligenţă universală este chiar Dumnezeu.

Profeţiile, lucrările acestui ciclu, şi efectele lui asupra evoluţiei umane sunt explorate în noua profunzime ştiinţifică fără precedent din cartea mea - Investigaţii ale Câmpului Sursă (Source Field Investigations - SFI).

SFI a debutat pe locul 18 pe lista celor mai bine vândute cărţi din New York Timeş săptămâna următoare a crescut la poziţia 16 şi în a treia săptămână se află pe poziţia 18.

Editura Penguin, editorul nostru, întâmplător nu este controlat de catre organizaţia criminală, nici din primele cinci companii de top mass-media. Lansarea şi detaliile cărţii au fost ţinute secrete până la publicarea ei pentru a se asigura că nimic nu va interveni.

PLF-ul AVEA ROLUL SĂ ÎNGROZEASCĂ PUBLICUL ŞI SĂ-L PREGĂTEASCĂ PENTRU "EXTRATERESTRUL 9/11"

Aparent intenţia organizatiei criminale Illuminati din spatele fenomenului "răpirilor extraterestre" era de a îngrozi publicul - şi a ajutat la stabilirea etapelor pentru un fals eveniment "Extraterestru 9/11", orchestrat de către ei.

Acest fals atac al extratereştrilor (care urma să fie pus în scenă cu multe efecte vizuale şi sonore de mare clasă astfel încât să pară foarte real - nota AIM) a fost folosit ca temă într-o multitudine de filme diferite - 18 filme diferite doar în trecutul recent.

Conglomeratele majore mass-media sunt deţinute de această organizaţie criminală şi produc aceste filme gen "invazii extraterestre" în scopuri de propagandă (pentru a induce în mintea oamenilor ideea că extratereştrii sunt răi).

EXTRATEREŞTRII COOPEREAZĂ ACUM PRIN EFORTURI COMUNE PENTRU A ÎNFRÂNGE ACEASTĂ ORGANIZAŢIE DE SMINTIŢI

Am surse cu informatţi suplimentare despre care Fulford a auzit decat în treacăt.

Şi anume că extratereştrii au colaborat cu acest grup internaţional de opoziţie pentru a înfrânge organizaţia criminală francmasonica Illuminati.

Lui Fulford i-a scapat aceasta într-un interviu anterior pe care l-am facut cu el in Noiembrie 2010 - pe care l-am postat aici în final, ca fişier MP3, în Mai 2011.

Aceste atacuri au fost total neaşteptate, întrucât organizaţia criminală a fost condusă să creadă că extratereştrii aveau de urmat legi spirituale care le interziceau să intervină vreodată - sub nici o formă - pe Pământ. În orice caz, extratereştrii au oprit în mod constant rachete şi facilităţi nucleare, atunci când a fost nevoie (practic ne-au salvat de multe ori de la anihilare nucleară - nota AIM).

Tehnologiile extraterestre avansate (cum sunt aceste arme sonore direcţionale - nota AIM) sunt acum folosite pentru a ataca şi dezactiva dispozitive şi facilităţi ale organizaţiei criminale. Multe exemple au fost oferite în seriile de articole ale mele "Surpriza Chinei din Octombrie".

Campania sincronizată a început în luna Octombrie - şi multe ţinte publice evidente au fost atacate, toate cu zero pierderi de partea celor buni.

Aceasta includea oprirea alimentarii a 50 rachete nucleare tip Minuteman americane – şi martorii militari de vârf au raportat acum public că un OZN în formă de ţigară se afla deasupra, in tot acest timp.

Acest nou detaliu fascinant a aparut pe 20 iunie 2011 şi a validat complet ceea ce spusesem eu în seria de articole "Supriza Chinei din Octombrie".

BAZELE SUBTERANE AU FOST O LOVITURĂ MULT MAI SEMNIFICATIVĂ

Totuşi, distrugerea acestor două facilităţi subterane majore este de departe mai mare decat celelalte atacuri care au apărut în Noiembrie şi Decembrie 2010, şi ulterior.

Aceste atacuri chiar au ras o mare parte din avioanele individuale si muniţia pe care posibil că organizatia criminală să le fi utilizat pentu a înscena o invazie extraterestră, potrivit membrilor din interior cu care am vorbit.

Totuşi, întotdeauna a fost făcut câte puţin aici, câte puţin acolo - niciodată dintr-o dată. Aceasta a dat organizaţiei criminale o speranţă falsă că ar mai putea avea o şansă, chiar şi dacă infrastructura lor se prăbuşea.

Este foarte probabil ca extratereştrii nu au distrus pe cont propriu două oraşe întregi subterane. Acest atac a fost mulţ mult mai mare decât orice atac de până atunci.

Cred că Fulford are dreptate când spune că "baietii buni" din Pentagon au făcut asta ei înşişi - pentru a impiedica genocidul nuclear să aibă loc.

O DATĂ CE ÎNVINGEM CABALA, OPRIM RĂPIRILE

Întrucât aşa-zişii "illuminati" sunt responsabili de fabricarea şi implementarea bio-roboţilor, "ameninţarea extraterestră" pare a fi în mare măsură generată din interiorul acestui grup.

Prin urmare, o dată ce îi învingem, oprim răpirile... şi muşamalizarea OZN-urilor.

HAIDEŢI SĂ FOLOSIM CE AVEM - PENTRU A TRANSFORMA PLANETA

BF: Şi deci, esenţialul este următorul: hai să dezvoltăm aceste patente într-un mod sigur, şi puteţi avea transformare radicală asa cum nu am avut de foarte mult timp.

DW: Corect. În loc de a crea aceste produse financiare care nu sunt decât "vrajitorie şi scamatorie", de ce să nu clădim efectiv infrastructura?

Aş putea susţine că probabil complexul industrial-militar existent este singura entitate de pe Pământ care are uneltele, fabricile, infrastructura şi personalul necesare pentru a realiza acest lucru.

BF: Yeah! Exact. Şi acesta este motivul pentru care generalii (americani) sunt acum de partea noastră.

Oamenii care nu sunt de partea noastră sunt în mare parte politicieni mituiţi din Washington DC, şi mulţimea de pe Wall Street (brokerii şi companiile financiare). Astfel devin din ce în ce mai izolaţi.

DE CE DUMNEZEU VOR SĂ OMOARE ATÂŢIA OAMENI?

DW: Acum ce motiv posibil ar putea să aibă aceşti adversari... De ce, Dumnezeu, cred ei că vor să reducă populaţia?

Mintea omului obişnuit se decuplează pentru că nu poate concepe că cineva ar fi atât de rău. Aşadar, care este raţionamentul lor, în măsura în care l-aţi înţeles?

MOARTEA ÎN MASĂ "ESTE BUNĂ PENTRU MEDIUL ÎNCONJURĂTOR"

BF: Povestea pe care mi-o spun mie este: "Uite, distrugem mediul înconjurător. Există prea mulţi oameni pe care planeta să îi poată susţine."

CULTIVAREA RASEI UMANE CA GRĂDINARI

Celălalt lucru este că aceşti oameni sunt elitişti. Ei cred în eugenie (aşa-numita "ştiinţă" aplicată pentru rafinarea genomului uman planetar prin orice mijloace, inclusiv prin genocid).

Spun că prea mulţi oameni proşti se reproduc prea repede.

Consumatori inutili. Tot ceea ce fac ei este să distrugă mediul, şi nu produc nimic. Ei doar taie frunza la câini şi se uită la TV.

Nu avem nevoie de acesti oameni. Vrem să eliminăm partea slabă şi partea nefolositoare, şi să păstrăm doar elita.

Vrem să creştem şi să îmbunătăţim calitatea genetică a rasei umane prin curăţarea gunoiului din sistem.

Şi ajungem să salvăm mediul şi să creăm un întreg ecosistem natural nou.

PIETRELE-GHID DIN GEORGIA (SUA)

Pietrele-Ghid din Georgia au toată această filosofie încrustată pe ele. 500 de milioane de oameni pe planeta (nu mai mult), în armonie cu mediul lor înconjurător. Acesta este scopul.

Au exprimat-o în termeni ecologici ca să pară mai plauzibil.

NAZIŞTII ERAU ECOLOGIŞTI

Oamenii pot uita că Naziştii erau nişte oameni verzi grozavi atunci când venea vorba de conservarea naturii şi a parcurilor naturale, toate chestiunile de acest gen. Erau realmente încrâncenaţi.

În Lupta Mea (Mein Kampf), Hitler a scris că vroia să subjuge oamenii care nu erau albi, pe care apoi sa îi omoare. E scris chiar acolo.

Este acelasi grup. Sunt aceeasi Nazişti. Aceeaşi filosofie.

DW: Fulford nu a menţionat faptul că după cel de-al Doilea Război Mondial, au fost aduşi oameni de ştiinţă Germani de top în Statele Unite prin Proiectul Paperclip (Agrafa).

Raţionamentul era că dacă Statele Unite nu punea mâna pe ei, aceştia ar fi căzut în mâinile Uniunii Sovietice, ceea ce ar fi fost cu mult mai rău.

Este un fapt bine stabilit şi dovediţ acela că Prescott Bush era unul dintre principalii bancheri ai lui Hitler.

Un complot al afaceristilor a fost încercat în anii 1930, de către Prescott Bush şi alţii, ce ar fi dus la răsturnarea guvernului constituţional American şi la instalarea unui sistem fascist după modelul lui Hitler şi al lui Mussolini.

VROIAU O POPULAŢIE MICĂ ŞI ÎNROBITĂ PENTRU A ÎI RĂSFĂŢA

Un alt lucru pe care l-au zis super-elitele a fosţ "Hei, suntem speciali cu adevărat. Suntem deştepţi cu adevărat. Noi suntem elita, şi ar trebui să conducem planeta ca nişte regi-Dumnezeu.

Vom avea nevoie de circa 500 de milioane de sclavi sau cam aşa ceva pentru a ne menţine alintăţi, dar de restul nu avem nevoie."

Şi este de asemenea despre control. Nu au controlul spălării de creier peste părţi mari ale planetei.

Au realizat ca nu vor avea cum să controleze toţi acei oameni. Aşa că s-au gândit "Hai să-i omorâm", mai bine aceasta decât să piardă controlul asupra planetei.

CABALA VREA CA TU SĂ TE SIMŢI FĂRĂ SPERANŢĂ... ŞI CONDAMNAT

DW: Acum, o mulţime de oameni care citesc online despre aceste lucruri, majoritatea vasta de fapt - inclusiv majoritatea invitaţilor pe care Jeff Rense sau Alex Jones i-ar avea în cadrul emisiunii – consideră că există o înţelegere doar superficială.

Toată lumea pare să fie de acord cu reacţia instinctivă pe care toate guvernele din lume, toate ţările din lume, toată lumea o are.

BF: Este acolo unde ei sunt folosiţi şi transformaţi în "opoziţie" controlată. Încearcă să îi facă pe oameni indiferenţi la mesaj.

"Yeah, se întâmplă, dar nu poţi face nimic în privinţa asta. Este inevitabil."

Pur şi simplu, nu este cazul.

DW: Ai putea explica de ce nu este cazul?

EI CONTROLEAZĂ DOAR ŢĂRILE G5... ŞI PE CÂŢIVA PE CARE ÎI PLĂTESC

BF: Ei controleaza acum doar ţările G5.

DW: Care sunt ţările acelea?

BF: Sunt Italia, Franta, Anglia, Germania, şi Statele Unite.

DW: Asta e tot? Vrei să spui că nu mai controleaza TOATE celelalte ţări din lume?

BF: Dacă urmăreşti ţările care au acceptat noul... Cred că poate deţin câteva ţări precum Honduraş Columbia şi locuri de genul acesta.

MAJORITATEA RESTULUI LUMII ESTE PARTE A ALIANŢEI

Dacă te uiţi la Uniunea Africană, au introdus propria monedă susţinută de aurul lui Gadaffi - şi ei nu susţin acest grup.

Sau majoritatea ţărilor din Asia, Rusia, China.

DW: Ce poţi spune despre ţările Europene precum Cehoslovacia, Bulgaria, România?

BF: Erau la această întâlnire. A avut loc o întâlnire în Monaco la sfârşitul lui August.

57 DE ŢĂRI S-AU ADUNAT SĂ DISCUTE DESPRE CUM SĂ ÎNVINGA CABALA

57 de ţări au fost invitate de către Elveţieni să discute îndepărtarea acestor oameni din punct de vedere financiar - şi crearea unui boicot financiar internaţional împotriva conducătorilor G5-ului.

DW: Această declaraţie pe care o faci este una incredibilă. Spui că 57 de ţări diferite, inclusiv unele din ţările acestea ale Europei de Est...

BF: Acolo erau şi reprezentanţi din Olanda şi Canada, OK?

DW: Wow. Ce putem spune despre America de Sud?

BF: Yeah, desigur. Şi de atunci, mai mult de 80 de ţări au semnat.

VA DEVENI PUBLIC

Ajungem la un moment în care o sa devină public. O să fie la radio. O să fie la ştiri. Nu mai pot ascunde pentru mult timp.

DW: De ce naiba nu au făcut asta public până acum?

Dacă oamenii mor, iar aceşti indivizi încearcă sa însceneze o invazie a extratereştrilor - acesta este un lucru pe care îl tot auzim, faptul că încearcă sa însceneze un eveniment "Extraterestru 9/11" - de ce nu au făcut-o până acum public?

BF: Nu crezi că au încercat?

FOARTE DIFICIL DE OBŢINUT PUBLICAREA ADEVĂRULUI ÎN CURENTUL PRINCIPAL MASS-MEDIA

Uite, am avut o propunere de carte, la târgul de carte de la Berlin. Unsprezece editori au vrut cartea acolo, inclusiv cinci dintre editorii mari.

Cu toţii s-au răzgândit şi au spus că şefii lor le-au spus că nu le este permis.

DW: Wow. [În cazul meu, preşedintele Dutton Bookş o divizie Penguin, m-a contactat direct. Cu greu văzuse cineva cartea SFI sau conţinutul său până când a fost publicată efectiv.

BF: Au avut oameni care mergeau şi le spuneau tuturora cu care m-am asociat vreodată din punct de vedere profesional, că devenisem un consumator de droguri nebun.

Ei controlează mass-media. Trebuie să-ţi aminteşti asta. Există cinci companii. Cinci corporaţii - conduse de oameni ca Rupert Murdoch, Redstone şi alţii.

Deţin un control asupra tuturor studiourilor TV, asupra tuturor ziarelor, staţiilor radio, studiourilor Hollywood, totul.

ACESTA NU ESTE UN COLAPS ECONOMIC GLOBAL

DW: Deci dacă economiile lor se vor duce la fund, pot spune apoi că este un colaps economic mondial.

BF: Şi NU este un colaps economic global!

CREŞTEREA CU SAPTE PROCENTE A ECONOMIEI MONDIALE ÎN AFARA G5-ului

http://www.reality-choice.org/159/strange-sounds-all-around-the-world

Din nou, dacă vă uitaţi la statisticile publice, veţi vedea că dacă excludeţi ţările G5, creşterea medie în economia mondială a anului trecut a fost de 7 procente!

DW: Sfinte Sisoe!

BF: Oamenii sunt trăsniţi! Nu este DELOC o criză mondială – este o criză în ţările controlate de aceasta organizaţie criminală.

DW: Şi sunt decat naţiunile G5. Wow!

BF: Da! Vreau să spun, uită-te la statistici. Sunt toate acolo. Totul este în registrul public.

Trebuie doar să te uiţi la website-urile guvernului şi să verifici aceasta.

TOTUL ESTE DISPONIBIL ÎN RAPORTUL PUBLIC

Tot ce spun - inclusiv planul de a ucide 90 la sută din populaţia lumii - se află în registrul public. Este în scrierile lor proprii!

Avem nenumărate mărturii. Wernher von Braun, tipul din spatele proiectelor Apollo, a spus pe patul de moarte că ei au de gând să folosească o falsă invazie extraterestră ca o scuză pentru genocid.

Sunt lucruri nebuneşti - dar sunt demonstrabile.

Aceşti oameni nu gândesc ca oamenii normali. Cred că a fost Herbert Hoover - nu, J. Edgar Hoover - care a spuş atunci când o conspiraţie este atât de mare, depăşeşte capacitatea de înţelegere a minţii oamenilor obisnuiţi şi aceştia resping ideea din start (fără să ia în considerare probele).

În orice caz, aceşti oameni se prăbuşesc. Trebuie să...

DW: (diafonie) Corect. Acum, aţi spus ceva care este foarte provocator.

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE INTERNAŢIONALĂ ...

Aţi spus că există această întâlnire care a avut loc cu 57 de ţări diferite, aşa a fost?

BF: Da.

DW: Şi aceasta s-a întâmplat în Monaco?

BF: Da. Şi a fost ţinută la bordul unei nave care a mers în apele internaţionale. Potrivit spuselor a doi martori, senatorul Jay Rockefeller (fiul lui David Rockefeller) a apărut şi a încercat să pătrundă în şedinţă - şi a fost alungaţ fizic.

CABALA ŞI-A TRIMIS ELICOPTERE NEGRE - DAR AU FOST ALUNGATE

Două elicoptere negre au apărut deasupra navei în timpul întâlnirii, şi au fost alungaţi de avioane Harrier.

DW: Acum, aceste elicoptere negre erau ca cele Apache cu arme pe ele?

BF: Nu cunosc detaliile. Tocmai am auzit că au existat două elicoptere, şi exista pericolul ca aveau de gând să utilizeze un anumit tip de armă electromagnetica împotriva navei.

DW: Oh, probabil tehnologie cu unde scalara. Yeah.

BF: Şi ştiu că au fost alungaţi de două avioane Harrier.

DW: Wow!

BF: Avioane militare SUA.

AR FI UCIS PE TOŢI – ŞI AR FI ÎNCERCAT SĂ MENŢINĂ CONTROLUL

DW: Dacă ar fi reuşit cu acele elicoptere, ce credeţi că s-ar fi putut întâmpla acolo? Ar fi murit pur şi simplu toata lumea?

BF: Ei bine, ar fi omorât toţi reprezentanţii. Atunci ei ar fi spuş "Hei, suntem din nou la comanda, şi dacă încercaţi să porniţi împotriva noastră, vă vom ucide."

Asta este ceea ce au făcut permanent de la al Doilea Război Mondial încoace.

CUM AR FI PUTUT ACOPERI O UCIDERE ÎN MASĂ DE ASEMENEA PROPORŢII ?

DW: Dacă atât de multe persoane de interes ar muri în acelaşi timp, nu ar deveni un incident internaţionale masiv, care ar necesita investigaţii?

BF: Ei deja au mai făcut acest lucru înainte. Titanicul a fost scufundat în mod deliberat pentru a scăpa de 600 finanţatori mai vechi care erau opuşi preluarii controlului asupra Comitetului Rezervei Federale.

DW: Wow.

BF: Ei ar veni cu vreo poveste despre Tragedia de la Monaco. Şi băutorii de Kool-Aid de acolo ar crede aceasta!

Îmi pare rău, dar aşa stau lucrurile.

DW: Fără îndoială, elicoptere ar fi plantat şi detonat explozibili pe navă după ce ar fi neutralizat pe toată lumea, şi apoi ar fi pus-o pe seama teroriştilor - şi ar fi folosit incidentul într-o încercare de a continua să-şi atingă obiectivele lor politice.

TREI SURSE DIFERITE AU CONFIRMAT ÎNTÂLNIREA

DW: Ai participat tu personal la această întâlnire Ben?

BF: Nu. Un coleg apropiat de-al meu a fost acolo. Şi, am confirmat-o de la alte două persoane care au fost acolo, care nu au legătură în vreun fel cu acel coleg de-al meu.

A PARTICIPAT LA ÎNTÂLNIRE VREUN MEMBRU DIN VECHEA ORDINE MONDIALA?

DW: Acum, ce putem spune despre oamenii de la Comisia Trilaterală, Bilderberg, sau Consiliul pentru Relaţii Externe?

BF: Ei au fost în mod deliberat excluşi.

DW: Nici unul dintre ei, indiferent cine?

BF: Indiferent cine. Dacă erau membri, nu li se permitea accesul.

DW: Acesta este motivul de asemenea pentru care lui Jay Rockefeller nu i s-a permis.

BF: Este corect.

ARESTAREA BILDERBERGILOR

Vă amintiţi întâlnirea Bilderberger care a avut loc în luna iunie, în St Moritz, Elveţia în acest an?

Trebuia să dureze până marţi. Cu toţii au trebuit să fugă în noaptea de duminică, pentru că erau pe cale de a fi arestaţi de către elveţieni.

DW: Whoa! Nu am mai auzit niciodată una ca asta.

BF: Ei bine, e acolo!

MEMBRU AL PARLAMENTULUI ELVEŢIAN BĂTUT - ŞI CHEAMĂ POLIŢIA SĂ INTERVINĂ

Din nou, ceea ce sa întâmplat a fost faptul ca un parlamentar elveţian a încercat să intre în locaţie şi a fost bătut.

A mers la guvernul Elveţian şi a spus: "Sunt un membru Elvetian al parlamentului, în ţara mea proprie, şi m-au bătut şi m-au aruncat afara. Asta e ilegal."

Ei au spus; "Da. Vom merge sa-i arestăm". Ei toţi, Bilderbergii, au trebuit să-si împacheteze valizele şi să fugă în noaptea de duminică - înainte de a fi arestaţi Luni.

DW: Deci, acest lucru ar fi fost ca o echipa SWAT paramilitară care ar fi făcut inutilă Poliţia.

BF: Ei bine da – autoritatea poliţiei.

DW: Corect.

BF: Poftim. Bilderbergerii au fost alungaţi, cu cozile lor între picioare.

DW: Incredibil!

BF: Asta e acolo pentru toată lumea să vadă.

CUM POT EFECTIV ACESTE 80 DE ŢĂRI SĂ ÎNVINGĂ CABALA?

DW: Deci vrei să spui că această întâlnire în Monaco a avut loc pe o navă. Aveţi reprezentanţi din 57 de ţări.

Ai spus că acum 80 de ţări au semnat acest tratat.

Acum, am putea intra în unele detalii cu privire la: de ce acest lucru este atât de important?

Despre ce au vorbit? Cum au de gând să reuşească aşa ceva, în cazul în care aceste entităţi - aceste cinci societăţi - controleaza mass-media lumii??

Hai sa discutăm puţin despre aceasta.


O DATĂ CE NU POT PLĂTI TERORIŞTII, SUNT TERMINAŢI

BF: Vezi tu, ei nu controlează banii lumii.

Odată ce ei pierd controlul teroriştilor, oamenii cu armele, atunci asta este.

PATRIOŢII PENTAGONULUI VOR DEPĂŞI LIVRARILE MASS-MEDIA ALE CABALEI

La un moment daţ cred că Pentagonul va trimite probabil oameni la sediile TV centrale din Statele Unite.

Veţi vedea feţe noi şi o poveste total diferită ieşind din televizoarele voastre în curând.

DW: Acesta este, de asemenea, o declaraţie foarte grea.

PENTAGONUL NU ESTE O PARTE DIN PROBLEMĂ?

Care este contextul Pentagonului în lumina acestei întâlniri a 57 de ţări diferite?

Nu ar fi toată lumea de la Pentagon parte din Comisia Bilderberg / Trilaterală ?

BF: Nu. Pentagonul a fost reprezentat acolo. Comisia Bilderberg / Trilaterală nu a fost.

MAJORITATEA PENTAGONULUI SPRIJINĂ ALIANŢA

DW: Ce procent din Pentagon este de partea acestei alianţe?

BF: Am auzit că doar generalii de genul Petraeus nu fac parte din Alianţă.

Din ce am auziţ cei mai mulţi dintre şefii de legătură sunt acum cu acest grup.

DW: Ce zici de nivelurile inferioare ale ierarhiei? Precum soldaţii.

BF: Nivelurile inferioare sunt complet enervate. Acestea il susţin pe Ron Paul - şi ştiu că există ceva total greşit cu actuala guvernare.

DW: Oamenii mei din interior mi-au spus că are loc o luptă masivă în cadru militar între cei care ar aresta, reţine şi ucide cetăţenii americani şi cei care nu ar face acestea sub nicio formă.

Majoritatea resping planurile, aproximativ 80-90 la sută, din ce am auzit. Nu poţi câştiga o bătălie la aceste cote.

POPORUL AMERICAN E PREGĂTIT PENTRU SCHIMBARE REVOLUŢIONARĂ

Sondajele de opinie din Statele Unite arată că 87 la sută din Americani nu au încredere în Washington. Asta ar trebui să-ţi spună care este starea mentală de acum în America.

Iar ei spun,"Nu mai vrem acesti ticăloşi la conducere." Sunt supăraţi, dar nu sunt siguri pe cine ar trebui să fie supăraţi.

Asta e, cred, modul în care majoritatea americanilor gândesc.

Ei ştiu că ceva este în neregulă. Ei ştiu că are legătură cu Wall Street şi Washington.

Ei nu cunosc detaliile, dar şi-ar dori ca cineva să vină şi să facă ceva în privinţa asta.

Şi asta este ceea ce se va întâmpla.

Aceşti oameni vor mearge la închisoare.

"NEOCONSERVATORII" SUNT CONDUCĂTORII CABALEI

Şi pot să vă spun cine sunt liderii.

Oameni ca Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, şi Tony Blair. Ştim cine sunt.

DW: Deci aceştia sunt Neoconservatorii şi aliaţii lor.

BF: Neoconservatorii este eticheta pe care o utilizaţi pentru ei.

Acesta este grupul care a avut acest plan nebunesc acela ca ar putea cumva prelua controlul asupra petrolului lumii şi să continue să controleze lumea până la sfârşitul secolului 21.

Ştim cine sunt. Când dai la o parte acea cortină, este ca Vrăjitorul din Oz. Tragi de-o parte cortina şi vezi un micuţ om care stă la biroul de control.

(diafonie) Şi asta e ceea ce s-a întâmplat atunci când m-am dus ...

MULTE REŢELE MASS-MEDIA NU PAR SĂ FACĂ PARTE DIN GRUPUL NEOCONSERVATOR

DW: (diafonie) Ok. Cred că cei mai mulţi oameni ar recunoaste că Fox News şi News Corporation ar putea fi agenţi plătiţi ai acestor indivizi.

Dar pentru a spune ... deci practic spui că toata mass-media din America, în cea mai mare parte, este controlată de acesti oameni nebuni?

De ce s-ar asemăna toată mass-media cu Fox, atunci?

NIMENI NU DISCUTĂ VREODATA ADEVĂRUL DESPRE 9/11

BF: Câte reţele importante şi studiouri de la Hollywood au publicat adevărul despre 9 / 11 ? Ok?

DW: Ai dreptate.

BF: Doar puneţi-vă întrebari în legătura cu asta. Şi atunci puteţi înţelege.

[Henry Makow a lansat recent o noua mărturie explozivă de la un membru din interiorul Hollywood care a explicat că toate studiourile de filme sunt inspectate şi aprobate de către organizaţia criminală ILLUMINATI înainte de punerea pe piaţa publică - pentru a se asigura că le promovează planul lor de bază.]

DW: Deci aţi spune că....

BF: (diafonie) Uite, trebuie să plec, dar ceea ce vă spun este aceasta...

ŞTIM EXACT CINE A CHELTUIT BANII

Am găsit această chestie numită Conturile Colaterale Globale. Este un tabel care arată cine a folosit banii lumii de la sfârţitul celui de-al Doilea Război Mondial - şi pentru ce motiv.

Este o listă cu nume. De exemplu, cine a finanţat Războiul din Vietnam, şi de ce a făcut-o. Toate chestiunile de genul acesta.

Avem aceste înregistrări acum.

FOARTE MULŢI OAMENI DIN INTERIORUL ORGANIZATIEI ÎŞI OFERĂ SERVICIILE

Avem persoane care abandonează organizaţia precum şobolanii care sar de pe un vasul care se scufundă.

Avem un anuar biografic internaţional care vine la noi cu informaţii.

ACESTA AR PUTEA FI CEL MAI MARE EVENIMENT ÎN ULTIMII 2000 DE ANI

Atunci când se va întâmpla acest lucru, aceasta va fi, cred, în cele din urmă cel mai important lucru - cu siguranţă de la Al Doilea Război Mondial incoace. Posibil cel mai important lucru în două mii de ani.

Vom avea ce vedea: o organizaţie criminala de tip elitist foarte veche care a controlat umanitatea prin crimă, propagandă şi luare de mită, posibil pe timp de mii de ani.

O să ajungă la final. Va fi ceva ce nu s-a întâmplat înainte în istoria planetei noastre.

Va fi incredibil ... practic vorbim despre sfarşitul tiraniei în stilul Babilonian.

DW: Wow.

BF: Pînă aici s-a ajuns cu cercetările cu scopul de a vedea de unde îşi au rădăcinile aceşti nebuni.

VATICANUL ŞI LOJA FRANCMASONICĂ PROPAGANDA DUE (P2) REVENDICĂ CONTROLUL SECRET DE LA JULIUS CAESAR ÎNCOACE

Desigur loja Francmasonică P2 şi Vaticanul afirmă că au controlat lucrurile în secret încă de pe vremea lui Iulius Cezar.

DW: Wow. [Un alt mod de a spune acest lucru este acela că Imperiul Roman nu s-a încheiat niciodată cu adevărat - doar a devenit mult mai ascuns şi discret în exercitarea puterii sale.]

BF: M-am dus în Italia. I-am întâlnit şi au încercat să mă otrăvească. Ei nu credeau că voi ieşi viu din Italia cu informaţiile pe care mi le-au dat - dar am făcut-o.

[DW: La acea vreme, Fulford a spus ca aceste persoane i-au spus despre precesia de 25.920 de ani a ciclului echinocţiilor. Ei au moştenit profeţii că o Epoca de Aur ar rezulta din acest ciclu, şi efectele sale, începând după anul 2012.

Ei sunt foarte inexacti despre modul în care profeţia ar fi îndeplinită, aşa cum am discutat în noua mea carte - dar au fost dîntotdeauna puternic conştienţi de acest lucru precum programul lor, motiv pentru care există aceasta urgenţă.

Fulford nu l-a inclus aici, dar amândouă facţiunile, Rockefeller şi Rothschild, sunt forţate să demisioneze şi să renunţe la control de către această alianţă formată de 80 ţări. Acesta este motivul pentru care n-au fost primiti niciunul din membrii CFR, Bilderberg sau Trilaterală la acea întâlnire.

Unele surse din interior au dezvăluit că ei deja elaborează amănunţit termenii predării la un nivel foarte ridicaţ iar procesul este destul de greu de suportat pentru ei - cu o mulţime de certuri şi orgolii zdrobite.]

DW: Ok. Cateva întrebări rapide doar că să nu mai vorbim despre aceasta.

CINE A ATACAT BAZELE CU ARMA NUCLEARĂ? A FOST ACEASTA O PARTE DIN ACORDURILE DE LA MONACO?

Cine a "făcut" bazele subterane, în estimarea dvs.? Cine le-a atacat şi de ce? Are vreo legătură cu această întâlnire dîn Monaco?

BF: Da. Erau Pălăriile Albe ale Pentagonului care spuneau elitei, "Nu veţi distruge suprafaţa planetei şi să scăpati voi înşivă."

"Dacă aveţi de gând să distrugeţi suprafaţa planetei, vă veţi distruge de asemenea şi familiile. Nu veţi putea să scăpaţi."

Le-au aratat cât se poate de clar faptul că nu vor putea să iniţieze un fel de holocaust nuclear şi să fie în măsură să scape teferi cu asta.

DW: Corect. [Există dovezi ample că oricum extratereştrii nu le vor permite să atace cu arme nucleare civili nevinovaţi - dar ei cu siguranţă continuă să încerce.

Evenimente precum Hiroshima, Nagasaki şi Fukushima sunt mult mai puţin grave decât anvergura a ceea ce s-ar putea face într-un atac nuclear planetar.

Având în vedere măsura în care extratereştrii au oprit orice şi toate bunurile nucleare ale Vechii Ordini Mondiale, este uimitor faptul că, această cabală a continuat să nu recunoască evidenţa şi au continuat să creada că li s-ar permite vreodată să le utilizeze la vreun nivel semnificativ..]

ACUM NU MAI AU UNDE SĂ SE ASCUNDĂ

Tipii ăştia dintotdeauna trebuie să se fi gândit într-un fel sau altul că aceste baze au fost în siguranţă. Şi acum, niciuna dintre ele nu este în siguranţă.

BF: Da. Ei au avut serele lor, şi proviziile lor de hrană, şi televizoarele lor cu ecran mare, şi rezerva lor de femei.

Este precum Dr. Strangelove." Ne vom ascunde în tunelurile noastre cu doamnelor noastre tinere în timp ce toată lumea de pe suprafaţă moare."

DW: Corect.

BF: "Apoi, vom ieşi şi vom prelua planeta - şi ne vom înmulţi ca iepurii."

Ei bine, asta nu se va intampla. OK?

ACUM AU HĂRŢI DETALIATE ŞI FILME ALE TUTUROR BAZELOR

DW: Aţi avut declarat pe blog-ul dvs. că unii dintre oamenii dumneavoastră care au fost acolo în Monaco au hărţi detaliate ale acestor baze subterane.

Ei ştiu exact unde sunt. A fost arătată şi adâncimea bazelor?

BF: Este corect. [Pentagonul a dat această dovadă pentru ca] guvernele lumii să arate că, "Da, e adevărat. Aceşti oameni nebuni plănuiau să ucida 90 % din umanitate."

Guvernele lumii cunosc acest lucru.

CUM S-AR PUTEA PETRECE EVENIMENTUL ACESTA - ŞI CÂND?

DW: Ok, deci cum ne putem aştepta ca acest eveniment va avea loc? Ce s-ar putea întâmpla şi când s-ar putea întâmpla?

Ce cercetăm? În ce vom intra aici? Care vor fi semnele precursoare acestui lucru?

BF: Există mai multe posibilităţi.

Cea pe care o aud cel mai mult, cea pe care Pentagonul o susţine, este un proces care ar conduce la arestarea cabalilor de top.

NOUTĂŢI FOARTE IMPORTANTE

De la data acestui interviu (14 septembrie 2011), mai multe evenimente au avut loc.

Surse credibile din interior confirmă toate acestea, şi adaugă noi informaţii. Deja pe 19 septembrie 87 de ţări au semnat pentru alianţă.

Pe 21 septembrie am fost informat că NU EXISTĂ NICI URMĂ DE RADIAŢIE NUCLEARĂ în niciuna dintre bazele dezafectate de exploziile care au produs cutremure. Metoda de atac este încă necunoscută, dar distrugerile sunt foarte mari.

Aşa cum am arătat în articolul 2012, Elenin şi Nibiru, reprezentantul Consiliului Andromeda de pe Pământ afirmă că extratereştrii benefici au folosit arme sonice pentru distrugerea acelor baze subterane. Aşa se explică poate şi sunetele ciudate şi ample care au precedat cutremurele (nota AIM).

Pe 2 octombrie mi-a fost adus la cunoştinţă că alte şase baze subterane au fost distruse în acelaşi mod ca şi cele doua iniţiale.

Pe 6 octombrie am fost informat cu privire la faptul că, în afară de primele (deja) 8 baze dezafectate prin atacuri-surpriză, MULTE alte baze au avut aceeaşi soartă: atât personalul, cât şi materialele au fost îndepărtate. Acum toate aceste numeroase baze sunt GOALE.

În plus, mi-a fost adus la cunoştinţă că, deşi pare ridicol, NIMENI nu a murit în urma acestor atacuri, şi totuşi ele şi-au atins scopul, acela de a face inutilizabile aceste baze. Înregistrări audio la care am avut acces arată că mobilierul şi materialele din subsoluri se loveau unele de altele şi de pereţi, producând un vacarm asurzitor, laolaltă cu personalul aflat acolo la acele momente; toate astea au durat 24 de ore continuu!

De asemenea, una dintre sursele mele de încredere din interior mi-a confirmat că Acordurile de la Monaco au avut loc cu adevărat. Întrebând de ce nu mi-au fost spuse dinainte toate astea, am primit ca răspuns faptul că pînă când nu puneam întrebarea potrivita care să demonstreze că ştiam deja despre ce e vorba, nimic nu puteau să-mi spună.

Recunosc că la momentul când sursele mele de incredere mi-au confirmat cele expuse de mine mai sus, am fost pur şi simplu copleşit de toate aceste veşti bune încât am izbucnit în lacrimi de bucurie!

Nu ştiu cât va dura pînă toate aceste evenimente MAJORE vor ajunge să se reflecte public, dar este clar că Vechea Ordine Mondială este obligată să depună armele de către aceeaşi extratereştri benefici care ne-au protejat mereu împotriva unui holocaust nuclear.

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

6 comments:

 1. Urmaresc acest blog de 2 ani ceea ce scrii este inimaginabil si demn de pus in rafturile mele preferate de carti sf.La modul cum sunt povestite te ingrozesc.Totusi eu cred ca este adevarat.Adevaratii ezoteristi de la noi din tara si nu numai care nu sunt in totalitate afectati de cabala spun lucrurilor pe nume dar cu o frica altii sunt inconstienti.
  Oricum suntem mintiti de cam 6000 de ani istoria adevarata cred ca dupa ce se termina balciul ar fi bine sa se scrie din nou.Toata.Au murit prea multi oameni pentru Adevar adica pentru Informatie si informatia e lumina adica Dumnezeu.Un informator o foloseste cat vrea ca sa-i foloseasca.Multumesc mult pentru informatii care m-au ajutat enorm.Dumnezeu sa te binecuvanteze

  ReplyDelete
 2. Citesc cu bucurie si curiozitate aceste mesaje.Cred ca santem in schimbare, noi oamenii, Pamantul, viata pe pamant, totul. Avem de explorat viata la frecvente mai inalte.
  Adi.

  ReplyDelete
 3. foartre interesant
  multumescv

  ReplyDelete
 4. Frumos dar.... !
  sa fiti iubiti !

  ReplyDelete
 5. Lucrurile deja incep sa capete un sens, majoritatea informatiilor din acest articol aduc la suprafata cam tot ceea ce am citit si documentat in ultimii 2 ani.

  ReplyDelete
 6. Lumina va invinge intunericul pentru totdeauna ! Indiferent cat de puternici se cred aceste bestii , vor afla curand adevarata putere pe care si-o doresc dar nu o vor avea niciodata. Lumina va fi cea care-i va dezintegra si ii va face sa se evapore in neant .

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...