Pagini

Sunday, 13 November 2011

Sferele de Lumina - Noua Ordine Mondiala a Illuminati
Am dori sa discutam acum despre planurile pe care Illuminati cei intunecati le au cu planeta si cum se vor destrama ele.

Viitorul Pamantului 3D sta in vointa umanitatii de a se trezi si a aborda toate aspectele ce necesita vindecare, fie ca sunt exterioare, fie ca se afla in interior.

Noi am indicat deja perceptia noastra, respectiv ca aproximativ 75% dintre oameni nu vor face saltul in 4D.

Acest numar se mai poate schimba, dar variatia la acest moment de timp este foarte mica. O margine larga de eroare ar indica plecarea de pe planeta a 70-80 % dintre oameni.

Illuminati intunecati, observand probabilitatea unui exod in masa, doresc sa se asigure ca cei care pleaca sunt aceia care le pot crea cele mai mari probleme in planul lor de control mondial total.

O mica parte dintre membrii sectelor intunecate au creat planuri de control al populatiei globale, prin diverse mijloace.

Acest grup de psihopati ar dori sa elimine 90% din omenire, lasand aproximativ 10% ce pot fi controlati si manipulati usor pentru a le indeplini sarcinile.

Dorim sa evidentiem ca acest grup este o minoritate intr-o minoritate, un grup mic de suflete care apartine asa numitelor forte intunecate, cuprinzand aproximativ 20% din ET care au influentat planeta de la crearea primei civilizatii umane.

Totusi, cateva dintre aceste suflete ratacite au o mare putere in termeni de influenta si avere.

Dintr-o perspectiva 4D (si mai inalta), aceasta putere este o iluzie si de aceea grupul intunecat doreste sa ii elimine pe cei pe care ii considera o amenintare fata de planurile lor.

Aceasta secta intunecata se simte amenintata de catre toti aceia care scot la lumina actiunile lor interioare si exterioare.

Acest mic grup este cel care se opune progresului in stiinta si medicina, promovand medicamente si aditivi alimentari care prezinta pericol.

Ei sunt aceia care au incercat deja sa contamineze vaccinurile pentru a steriliza oamenii sau a le distruge sistemul imunitar.

Si tot ei sunt aceia care fac experiente cu arme biologice de distrugere in masa, chiar daca dezvoltarea acestora ar fi imediat blocata de catre Federatia Galactica.

Unii dintre membrii Illuminati intunecati sunt controlati prin influente astrale, Orioni-Draco si reptilieni intunecati. Altii sunt prinsi in plasa egoului propriu, devenind nebuni in dorinta lor de a controla pe oricine si orice.

Un grup mai mare al Illuminati intunecati nu are o fixatie in a elimina 90% din omenire, dar doreste sa pastreze puterea pe care pare sa o aibe, amplificand-o exponential prin crearea unui guvern mondial sub controlul unui sistem bancar mondial.

Acestia sunt oamenii din spatele crearii Uniunii Nord Americane si Amero, impreuna cu consolidarea puterii in UE si in curand al Uniunii Asiei.

Tot acestia sunt in spatele consolidarii majoritatii centrelor media principale si a crearii isteriei in masa despre teroristi. Ei doresc sa tina masele in frica si confuzie.

Incearca de asemenea sa controleze vremea, atat pentru profit cat si pentru a produce distrugeri celor pe care ii percep ca inamici.

In afara acestui cerc de Illuminati intunecati exista un grup mai mare de oameni 3D cu putere, care nu inteleg fortele care lucreaza in spatele scenelor, dar le infaptuiesc dorintele deoarece creierele lor au fost spalate in scopul de a crede ca eforturile facute vor crea o lume mai buna si mai sigura.

Intre timp, acesti oameni au strans averi insemnate si fac donatii caritabile pentru a se simti mai bine fata de posesiunile lor disproportionate.

Printre acestia exista agenti de bursa, bancheri, avocati, judecatori, directori de corporatii, care au fost programati sa castige indiferent de costuri, chiar daca ar fi sa treaca peste cei intalniti in drum.

Unii dintre membrii mai vizionari ai elitei sunt idoli in tratatele si cartile economice. Ei raspandesc in mod regulat teorii si scheme de imbogatire rapida.

Combina motivarea succesului, vizualizarea creativa si tehnici de dezvoltare a increderii in sine. Multi subliniaza procesul crearii propriei realitati prin modificarea gandirii.

Aceasta ar fi benefic daca scopul principal nu ar fi sa integreze oamenii in status quo-ul actual.

Se implica frecvent in companii multilevel marketing (MLM) si network marketing care se bazeaza pe un model win-win (toata lumea castiga).

Repetam, aceasta ar putea fi benefic daca in spate s-ar afla iubire adevarata si compasiune, dar, in cele mai multe cazuri, motivatia este marirea averii personale.

Exista inca un accent in urcarea cat mai sus pe piramida financiara.

Nu exista un salt fundamental in constiinta in marea majoritate a sufletelor care predau motivatia succesului si network marketing.

In afara de brokerii de putere exista aspecte ale populatiei care sunt dominate de dorinta de securitate.

Acesti oameni sunt cei care doresc cipuri incorporate in loc de carduri din plastic.

Ei cred ca cipurile incorporate vor face mai usoara localizarea persoanei in caz de urgenta medicala sau disparitie.

De asemenea, se grabesc sa arate ca cipurile pot fi folosite pentru aplicarea legii, reamintind membrilor lor de familie si prietenilor ca cei ce respecta legea nu au de ce sa se teama.

Aceste suflete cred cu naivitate ca daca toti raman in micutele lor "cutii de normalitate", totul va fi bine.

Considera pe cei care refuza sa accepte "semnul fiarei" (dupa cum este numit in cartile sfinte) ca ar fi nebuni, ciudati sau lunatici.

Grupul mai sus mentionat din cadrul populatiei este cel care crede ca "tatucul" guvern ii va salva daca se intampla vre-un dezastru, in ciuda celor intamplate in cutremurul din Japonia, uraganul Katrina, poluarea cu petrol din Golful Mexic, etc.

Ei vad numai ceea ce vor sa vada si atunci cand guvernul le va cere ajutorul in implementarea unui program de identitate national in UK sau SUA, se vor grabi sa raspunda afirmativ, pentru a face lumea un loc mai "sigur".

S-ar putea sa ridice din umeri cand aud de profiturile record ale companiilor petroliere sau ale contractorilor militari care au beneficii vanzand arme ambelor parti din conflict, spunand ca aceasta este o aberatie.

"Desigur, nu exista padure fara uscaturi, dar, dincolo de asta, chip-urile electronice ne vor aduce siguranta. Daca ne pierdem, cineva ne va putea gasi deoarece chip-ul va transmite".


Sferele de Lumina - Noua (dar de fapt vechea) Ordine Mondiala


Vechea ordine mondiala, mimand o noua ordine mondiala, nu se va manifesta niciodata deoarece tot mai multe suflete se trezesc si inteleg ca adevarata siguranta vine din interior.

Desi unele sunt descurajate si simt ca si cum ar ceda si se duc cu "turma", un numar mare de suflete au ajuns la capatul rabdarii si nu vor ca lucrurile sa mai continue asa.

In vreme ce noi, cei din dimensiunile inalte, nu incurajam actiunea venita din furie, observam totusi ca acele suflete care sunt furioase pe modul cum merg lucrurile in lume sunt mai active decat cele care schimba pur si simplu canalul si deschid o alta sticla de bere atunci cand ceva foarte deranjant le capteaza atentia.

Energiile cosmosului impreuna cu deschiderea portalurilor determina ca totul sa iasa la suprafata constiintei pentru a fi vindecat.

Ceea ce inseamna ca toate minciunile, acoperirile, deceptiile si strategiile ascunse vor fi expuse, fie prin zvonuri, investigatii sau prin anumite descoperiri "norocoase".

Unul dintre compozitorii vostri a numit procesul "karma instantanee".

Acesta este motivul pentru care noua ordine mondiala a Illuminati nu va reusi. Exista prea multe suflete capabile sa simta minciuna.

Cu alte cuvinte, ele simt intuitiv ca ceva nu este in regula de cate ori Illuminati vin cu o alta strategie de control al populatiei, indiferent sub ce cuvinte frumoase este ascunsa.

Exista zvonuri printre oameni privind orchestrarea unui eveniment religios, un fel de ingeri care coboara din ceruri cu o promisiune de "salvare" a omenirii.

Pentru eveniment s-ar folosi proiectoare holografice si imagini proiectate de lasere pe cer, pentru a face totul credibil.

Cu toate acestea, ceea ce sufletele ratacite care se afla in spatele proiectului uita este ca nu pot falsifica energia.

O fiinta minunata stralucind pe cer care nu are o energie inalta va fi recunoscuta instantaneu ca un fals de catre toti oamenii care sunt treziti partial sau total.


Stoparea grupului Illuminati intunecat

Exista multe programe si proiecte in desfasurare pentru a impiedica pe cei intunecati sa isi realizeze obiectivele.

Noi cei din dimensiunile inalte nu avem permisiunea sa facem publice toate detaliile operatiunilor specifice cu exceptia cazului in care ele pun in pericol intreaga planeta.

Da, putem sa alertam mediumurile si elevii nostri despre situatii potential periculoase. In anumite ocazii, putem interveni pentru a preveni dezastre.

Suntem constienti de grupul Illuminati si de planurile lor de dominatie si control a intregii populatii umane. Primul sfat pe care vi-l putem da este sa ramaneti in iubire si compasiune.

Nu lasati frica sa se manifeste. Frica este aceea care atrage negativitatea.

Ea atrage sisteme de guvernare care par ca furnizeaza securitate, dar, de fapt, actioneaza in frica, amplificand-o si hranindu-se cu ea precum vampirii.

Nu le oferiti placerea de a se hrani cu frica voastra. In schimb, Luminati cu compasiunea din voi direct in centrul fricii, permitandu-i sa iasa la suprafata pentru a fi vindecata.

Priviti direct la fricile voastre din perspectiva Prezentei Divine.

Invocati Prezenta Divina cat de des puteti sa va amintiti sa o faceti si rugati-o sa straluceasca Lumina adevarului si intelepciunii in toate zonele intunecate ale psihicului vostru.

Pe masura ce fiecare zona intunecata din voi este adusa la Lumina, intunericul nu mai are unde sa se duca si dispare in nimicul care a fost intotdeauna.

Lorzii intunecati, neavand nici un cap de pod, isi pierd stransoarea asupra umanitatii si ies repede din scena.

Fara a avea o populatie ce traieste in frica, din care sa se hraneasca, timpul lor pe planeta se sfarseste.

Dragi Creatori, sunteti deja mult mai puternici decat cel mai formidabil dintre lorzii intunecati.

Continuati sa directionati puritatea Luminii voastre de iubire neconditionata in mijlocul Illuminatilor intunecati, fara a avea atasament fata de rezultat.

Fie ca vor accepta darul vostru de Lumina, fie il vor respinge cu un suras dispretuitor: "Un alt suflet amagit crede ca ne poate domina", chicotesc.. Dar, adanc in interiorul lor, exista un disconfort.

Iluzia controlului este dizolvata de la radacini iar o parte din ei stie.

In mandria si aroganta lor, Illuminati calca si mai apasat si se intorc la pupitrul strategiilor pentru a gasi o noua modalitate de a grabi cucerirea si a produce mai multa putere.

Disperati, isi arunca pe masa toate cartile mari, in speranta fierbinte ca isi vor prinde in capcana oponentii (care sunt pretutindeni).

Chiar si in grupurile lor, Illuminati stiu ca exista suflete care lucreaza pentru Lumina.

Dar Illuminati urasc Lumina. Urasc pe Dumnezeu. Invinuiesc pe Dumnezeu pentru toate suferintele pe care le-au avut vreodata. Acestea merg atat de mult in trecut incat nici nu isi mai amintesc cum a inceput totul...

Daca ar putea, ar realiza ca nu este nimeni si nimic impotriva caruia sa lupte, iar jocul ar lua sfarsit. Dar nu au evoluat inca pana acolo.

Pentru ei, caracterul pe care il joaca pe scena vietii este adevarul, si lupta cu onoare si demnitate pana cand cineva, undeva, le observa slabiciunea.

In materialele noastre mai vechi am prezentat istoria lui Lucifer.

Am definit luciferienii ca acel grup de suflete care si-au negat corpul emotional in favoarea supremului intelect. Luciferienii continua sa se agate de supremul intelect, pe masura ce consuma din ce in ce mai multa energie pentru a suprima emotiile ascunse.

Motto-ul lor este sa isi pastreze concentrarea pe intelect si sa nu fie distrasi de "slabiciunea" emotionala.

Sa stea in concentrare, sa ascunda sentimentele si sa fie "barbati". Sa fie soldati puternici si mandri, fara a arata semne de slabiciune nimanui.

Ramura luciferiana a Illuminati proiecteaza neobosit noi si noi strategii pentru a se controla pe sine si pe altii.

"Daca ar exista suficient control, aceste emotii ar disparea pentru totdeauna".

Intre timp, sufletele lor continua sa se rupa si sa se fragmenteze, fiind mai slabe cu fiecare moment, pana cand vine o zi in care sistemul imunitar capoteaza.

Ies din scena cu demnitate si se grabesc catre o alta lume pe care sa o cucereasca. Pana cand vine momentul in care se trezesc si opresc acest joc stupid.

Noi, Sferele de Lumina, va incurajam pe toti cei care ne urmariti mesajele sa va imbratisati corpurile emotionale.

Iubiti si acceptati toate aspectele voastre, in special micul ego si slabiciunea lui.

Dati-i cea mai calda iubire si compasiune. Lasati-l sa stie ca Spiritul este cel care conduce, acum si pentru totdeauna. Amin

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...