Pagini

Monday, 29 August 2011

Frecventa Geniu de John J. Falone


Editura For You tocmai a reeditat o carte de exceptie, Frecventa Geniu, de John J. Falone, în care se ajunge la Divinitate si credinta prin stiinta.

Cartea ne arata ca fiinta noastra este un bio-computer, transmitator-receptor, ce functioneaza ca un panou de circuite, continând modelul sacru al lui Dumnezeu, al Creatorului Unic, iar întelegerea functiilor sale este cheia pentru eliberarea Frecventei Geniu.

Cartea explica, atât din punct de vedere stiintific, cât si spiritual, functionarea si semnificatia centrilor importanti din organismul nostru – glandele si chakrele care le corespund – si ne ajuta sa întelegem cum functionam, atât ca mecanism biologic, cât si ca fiinte unice, facute dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.

Citind-o, întelegem ca suntem entitati de lumina si ca geniul exista în noi toti. Însasi lectura cartii ne ridica frecventa vibratiilor si coeficientul de inteligenta.

Frecventa Geniu este o radiatie a Luminii ce izvoraste direct din sursa Divina a întregii vieti, din Unicul Creator. Ea impregneaza si sustine Forta vietii, miscând chiar particulele atomice, stelele si aglomerarile galactice.

Toti posedam Frecventa Geniu – frecventa Mintii lui Dumnezeu – care impregneaza fiecare fiinta umana.

Sta în mâinile noastre sa accesam aceasta frecventa, sa ridicam nivelul vibratiilor luminii din care suntem construiti cu totii. Ce trebuie sa facem pentru a ridica vibratia fiintei noastre?

Dupa ce întelegem cum este construita si cum functioneaza fiinta noastra – lucru explicat foarte stiintific in carte – trebuie sa alegem sa ne ridicam vibratia.

Verbul a alege se afla la baza a tot ceea ce va întreprinde, în mod constient, omul mileniului III. De ce?

Pentru ca va întelege – cu ajutorul acestei carti si a altora de acelasi fel – ca evolutia este responsabilitatea noastra, ca noi alegem tot ce ni se întâmpla în viata, ca nimeni altcineva nu hotaraste pentru noi. Am sa dau un citat destul de lamuritor:

"Evolutia voastra este responsabilitatea voastra. Aveti inteligenta, într-adevar, dreptul de a pune la îndoiala, analiza si trage concluzii cu privire la orice forma de stiinta.

Voi sunteti expertii vietii voastre. Din punctul de vedere al adevaratei voastre evolutii, este mult mai bine sa aveti credinta fara intelect, decât sa aveti un intelect fara credinta.

Cunoasterea obiectiva se gaseste în stiinta, iar credinta simpla se gaseste în religie.

Şi totusi, daca stiinta „ar dovedi” dincolo de orice îndoiala ca exista Dumnezeu … atunci ce s-ar întâmpla? Ati fi schimbati?

Toata cunoasterea este subiectiva. Însasi Mintea UNICULUI creeaza si impregneaza eprubetele ce contin, la rândul lor, substanta creata de UNICUL.

Astfel, aducem aceasta carte pentru aceia dintre voi ce sunt prinsi în dilema intelectuala a obiectivitatii „fara inima”.

Realizati faptul ca puteti, în cele din urma, sa va dovediti voua însiva adevarul UNICULUI, numai daca veti cauta raspunsul întrebarilor voastre prin puterile extraordinare ale Inimii Inimilor.

Raspunsurile vin din Inima Inimilor si nu de la intelect, dupa cum presupune gândirea tridimensionala.

Cereti în spiritul Omni-„stiintei” si Omni-„prezentei” din Punctul Universal, acolo unde Ochiul Divin al Constiintei Universale „vede” prin puterile multidimensionale ale UNICULUI."

Acum, la început de mileniu III, în gândirea noastra se petrec niste modificari de care, uneori, nici noi nu suntem constienti. Le simtim doar, stim ca se petrece ceva, dar nu putem defini clar despre ce anume este vorba.

Aici ne ajuta aceste carti minunate, aparute în întreaga lume, scrise aproape simultan de persoane care nu se cunosc si nu stiu una de alta – carti care aduc un mesaj ce e vechi de când lumea, dar pe care n-am stiut, sau nu am vrut, sa-l ascultam, mesaj ce este spus atât de clar în toate scrierile sfinte, încât te întrebi cum de nu l-ai luat în seama pâna acum.

El este: „Cu totii Una suntem.” „Iubiti-va, asa cum va iubesc si eu.”... acum, ramân aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.”

Cred ca recunoastem cu totii aceste cuvinte minunate si ne punem din ce în ce mai des întrebarea ce este de facut?

Ca raspuns direct la aceasta întrebare, iata un alt citat din cartea Frecventa geniu, foarte edificator.

"Mai întâi si mai presus de toate, trebuie sa învatati sa iubiti cu adevarat, neconditionat toata creatia. Apoi veti rezona cu frecventa Super Luminii.

Noi folosim dispozitivul sintactic (cuvântul Iubire) pentru a ne referi la o frecventa care genereaza forta profunda de a transforma si crea – frecventa de legatura care tine atomii împreuna cu o forta incalculabila.

Trebuie sa învatati sa traiti în acea frecventa a Iubirii. În timp ce veti rezona cu aceasta frecventa, veti începe sa ŞTITI.

(...)TREZITI-VĂ! La ce foloseste tot ceea ce faceti, daca nu ca sa recâstigati Corpul vostru de Lumina? Începeti sa puneti întrebari si cereti adevarul din voi însiva.

Apoi, cereti ceea ce va creste frecventa, astfel încât sa puteti comunica si primi ajutor de la Maestrii si ghizii care se dedica acestui moment final, dupa timpul vostru.

Christos, Maestrul Iisus va învata: „Cereti si vi se va da”. Asta însemna ca VOI SUNTETI CEEA CE VOI CERETI.

Este momentul sa hotarâti prioritatile. Ce sa cereti? Ce sa primiti? Cu ce scop? Daca raspunsurile nu pot fi date, cereti ajutor pentru a pune întrebarile potrivite.

Cereti ajutor pentru revendicarea Corpurilor voastre de Lumina – din reunirea numeroaselor parti ale constiintei voastre împrastiate peste tot Pamântul si prinse în cursa în cea de-a patra dimensiune.

Cereti ajutor, stiind ca doar voi va puteti ajuta, în final, pe voi însiva.

Şi iata un raspuns – înca si mai incitant, din aceeasi carte, Frecventa Geniu!

...cautati în liniste Inima Inimilor voastre. Sa stiti ca, în curând dupa timpul vostru, acest timp nu va mai exista.

Şi „noi ceruri si un nou Pamânt” vor straluci în interiorul vostru – pure si minunate, mai presus de orice ati visat vreodata – si populate cu fiinte noi, create de voi însiva.

Se toarna în voi Geniu si Întelepciune, ACUM, în acest moment, în trupurile voastre, pe Pamânt, în Lumina – daca alegeti sa fie asa.

Apoi noi, cei din toate dimensiunile, ne putem întâlni pe „terenul comun” al Super Luminii ca sa ne veselim întru aceasta creatie, deoarece ea va rezona perfect cu Sursa acelei bucurii.

Sa fie asta doar fantezie poetica? Va asumati riscul de a crede ca asa este – si de a continua sa fiti asa cum ati fost? Veti alege sa renuntati la responsabilitatile voastre fata de o Viata/Lumina continua? Veti renunta la mostenirea voastra de a co-crea?

Viata în interiorul LUMINII mostenirii voastre este mult mai reala decât iluzia pe care o traiti fara parteneriatul dintre voi si Sursa Eterna. Nu sunteti singuri!

Veniti acasa, preaiubitilor!

Dupa cum vedem, exista multe notiuni care necesita explicatii. Sunt multe de spus, asa ca propun ca toata lumea care este cu adevarat interesata de propria viata, cât si de ceea ce se întâmpla pe planeta, sa citeasca aceasta carte, împreuna cu cea care a aparut de curând la editura noastra si care o completeaza – si anume E.T. 101, Manual Cosmic cu instructiuni pentru evolutie planetara.


Un fragmnet foarte actual si la subiect din cartea Frecventa Geniu

Dragii mei,

Va ofer cu drag un extras din cartea Frecventa Geniu, de John J. Falone, in speranta ca va trezesc interesul pentru aceasta extraordinara lucrare, scrisa pentru timpurile pe care acum le traim.

Dincolo de unele pasaje stiintifice, care pe unii dintre noi ii pot descuraja, cartea reprezinta o sinteza clara a principalelor aspecte care ne preocupa, ne raspunde intr-o maniera fara echivoc la cele mai profunde intrebari ce ne framanta astazi.

Va sfatuiesc sa nu va lasati descurajati daca ceva vi se pare prea greu, Cititi in continuare si va veti lamuri. Fecventa Geniu functioneaza, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru. Este suficient sa citim.

Ea lucreaza pe fundal, ca un minunat si subtil program de calculator. Am ales, la intamplare, un pasaj. Oricare altul ar fi fost la fel de actual si de profund. Fiecare pagina contine o perla de cunoastere.

Am reeditat cartea cu mult drag. Este ceea ce avem nevoie, acum. Pe vremea cand a fost publicata, nu eram pregatiti pentru adevarurile pe care le contine.

Acum abia este vremea ei. Sper sa va aduca linistea de care aveti nevoie.

Cu drag, Monica.

John Falone FRECVENTA GENIU http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=6


DINCOLO DE CHANNELING

REZONATORI CONSTIENTI DE LUMINA


Cel care intreaba: Daca Frecventa Geniu este intotdeauna si pretutindeni prezenta in jurul nostru si in interiorul nostru, atunci de ce trebuie sa muncim atat de greu pentru a o folosi?

MaYaRa: Daca a trai si a actiona in sentimente profunde de Iubire, contempland maretia creatiei si experimentand meditatii pasnice, inseamna munca grea, atunci voi aveti o calatorie dificila de parcurs.

Perspectiva potrivita aici e de a nu folosi nimic, ci de a rezona cu prezenta MINTII LUI DUMNEZEU. Desi fiecare entitate exista intr-o stare perpetua de constienta-libera, nu toate entitatile rezoneaza cu ea.

Daca nu mentineti aceasta rezonanta prin propria constiinta personala, urmarile Frecventei Geniu raman in stare latenta.

Noi incercam sa va instruim in tehnicile potrivite si eficiente atitudini si cunoastere pentru a intra in rezonanta cu frecventele cele mai inalte ale naturilor voastre innascute, astfel incat sa puteti emana cu adevarat, inca o data, procesele UNICULUI si sa realizati mult mai mult intr-o fractiune a unei perioade date de timp, decat traiti in timpul unei existente.

Din perspectiva voastra personala, s-ar putea sa aveti timp suficient pentru a va indeplini misiunile.

Dar, dintr-o perspectiva universala, punctul Omega este aproape.

Sunt ocazii pentru salturi uriase in evolutia personala, care nu vor fi repetate timp de sute de mii de ani, dupa numaratoarea voastra.

Iubitilor, din perspectiva cea mai recenta, timpul disponibil se cam termina.


Cel care intreaba: In vremea noastra, sunt multi care comunica cu entitati neintrupate, adica prin channeling. Poti sa comentezi despre aceste canale aflate in transa fenomen care se pare ca este deja validat?

MaYaRa: Linia urmata de intrebarile tale este pertinenta si urmatoarele informatii referitoare la acest fenomen ar ajuta la aprofundarea intelegerii Frecventei Geniu.

In aceasta situatie, nu ar trebui sa fiti surprinsi daca redefinim termenul vostru de chanelling.

Planeta voastra este chinuita de confuzia datorata multitudinii de limbi vorbite si cel mai util este sa se redefineasca adesea cuvintele/simboluri, intrucat ele apartin organic naturii.

Intr-un viitor nu prea indepartat, va fi din nou o singura limba universala pe Pamant. Nu va fi limba engleza, asa cum o stiti voi.

Termenul chanelling desi o expresie potrivita pana la un punct produce ambiguitati, atunci cand este aplicata adevarurilor mai inalte.

Ne vom referi in continuare la acest fenomen, ca la niste rezonatori-de-lumina. Mai departe, vom califica acest termen, cu urmatoarele prefixe: constient, subconstient, voluntar si involuntar.

Intrucat oricine este un rezonator de Lumina, acest termen ne ajuta mult la definirea viitoare a gradelor si proceselor care se manifesta din functia intrinseca a Luminii.

E de ajuns sa spunem ca Rezonator-de-Lumina este un termen suficient de clar, pentru a permite explorarea multor fenomene psihice, care au loc intr-un numar in permanenta crestere in planul vostru de existenta.

Prin folosirea acestui termen, voi ati putea pricepe cum o modalitate primara a transferului gandului se poate petrece la multe nivele diferite ale constiintei.

Intelegerea unui rezonator de Lumina va da o posibilitate mai extinsa de a include numeroasele nivele si procese care se manifesta prin telekinezie, telepatie si transfer prin densitati diverse, cum ar fi campurile electromagnetice si gravitationale.

Aceia care refuza sa faca schimbarile fizice si mentale necesare rezonarii cu Frecventa Geniu, nu pot primi cheile spre libertate.

Fara aceasta frecventa de acces, nicio entitate nu poate penetra valurile dimensiunilor mai inalte, indiferent de siretenia sau forta ei.

Din fericire pentru voi, exista un sistem de siguranta, care garanteaza viata infinita in Lumina, cat si universuri si dimensiuni de bucurie nenumarate.


Rezonatoare-de-Lumina subconstiente RLS


Acum, hai sa examinam cele mai extreme cazuri de rezonatoare-de-Lumina, pe care voi le numiti canale aflate in transa, sau mediumuri.

Aceste entitati pot fi categorisite ca rezonatoare-de-Lumina subconstiente si, pentru prescurtare, vom folosi denumirea de RLS.

Sansele sa apara un RLS intamplator sunt de unu un la miliard.

Practic vorbind, RLS este o entitate care, prin intarirea karmica a corpurilor energetice datorita folosirii unuia sau mai multor cicluri de viata in serviciul altora, a dezvoltat un bio-computer care rezoneaza cu entitati din dimensiuni mai inalte (sau din alte dimensiuni), prin intelegeri facute anterior si prin lucru cu Lumina.

Unii RLS, intrupati in scenarii de viata care sunt atat de diferite de cele anterioare, incat repetarea tiparelor in anii care pun bazele actualului ciclu viata/trup inmagazinate ca si coduri de acces pentru memoria celulara in ciclul actual, nu sunt puse in miscare cu usurinta, de ceva anume.

Dupa cum vom vedea, acestea sunt, de obicei, cele mai socante sau neobisnuite cazuri, intrucat asa numita insusire psihica este manifestata brusc, aparent fara nicio motivatie.

In contrast, multe dintre aceste entitati au scenarii de viata similare, care declanseaza dorinte puternice, in anii in care ele se formeaza.

In termeni conventionali, acestea sunt recunoscute de timpuriu ca talente sau persoane puternice, care stiu sa-si atinga scopul.

In cazul dinainte, desi posibilitatile au fost stabilite anterior, scenariul vietii este atat de diferit, incat entitatea da dovada de o confuzie profunda in ceea ce priveste scopul vietii sale.

Astfel, RLS creeaza tensiune in creierul-memorie al constiintei, pana ce, la un moment dat, intr-o circumstanta de viata aparent fara nicio legatura, entitatea incepe sa rezoneze cu frecventele unei alte dimensiuni.

In aceste cazuri, primul impuls este de a se considera ca e vorba de nebunie. Aceasta limitare este curent invinsa de forta recunoasterii subconstiente a altor dimensiuni.

Totusi, rezistenta eu-lui fals e, de obicei, atat de intensa, incat activitatea constienta a bio-computerului rupe circuitul constientei senzoriale, transferand-o in ceea ce voi denumiti stare de transa.

RLS sunt cazurile care par cele mai senzationale. Acestea contrasteaza cu cele care sunt genii in domeniul lor sau cu copiii minune (fenomen), care desi obtin informatii in timpul transei sunt considerati acceptabili, deoarece sunt, pur si simplu, absorbiti in munca intr-un mod obsesiv.

Cei ce aleg un scenariu de viata, care nu are un model aplicat anterior in memoria celulara, sunt, in general, cei care, prin intermediul unor stresuri sau traume variate, declanseaza conectarea la frecventa sau contactul cu alte dimensiuni.

Consideram ca aceasta metoda serveste psihologiei inverse a credibilitatii intrucat majoritatea celor din planul vostru nu ar avea arsenalul intelectual preconceput, pentru a realiza un asalt reusit asupra celor care opereaza in intregime in afara trecutului lor istoric imediat.

De exemplu, o casnica intra brusc intr-o stare de transa, rezonand cu adevarul profund si profetind.

Odata ce s-a manifestat primul contact, entitatea care realizeaza legatura subconstient trebuie sa obtina o decizie constienta din partea RLS, pentru continuarea contactului.

Daca decizia din partea RLS este una de negare, contactul este terminat pentru acest ciclu de viata sau pentru un moment viitor din acesta.

Asadar, Legea Confuziei sau liberul arbitru e respectata. Daca entitatea este de acord, atunci o serie de instructiuni vor aparea curand, explicand o tehnica pentru reintrare sau intalniri.

Astfel, chiar daca momentul intalnirii, a contactului, sau a rezonantei cu alta dimensiune este reglementat anterior de entitate, inaintea intruparii sale, verificarea constienta momentana si acceptarea continuarii contactului sau rezonantei este semnatura care consolideaza acordul pentru activitatea viitoare.

Contractul, ca sa zicem asa, poate fi anulat in orice moment.

Notati ca NICIODATA o sursa superioara de Inteligenta nu-si va impune cu forta, sub niciun motiv, vointa sa asupra unei entitati.

Desi numarul mare de entitati care indeplinesc acest serviciu a crescut spectaculos in ultima decada din timpul vostru, acestea continua sa fie o minoritate.

Motivul este ca ele sunt treapta a doua sau unda de comunicare dinspre dimensiunile mai inalte, in decursul acestui punct Omega din ciclul universului.

Cea de-a treia treapta va fi mai grandioasa ca amploare si va implica milioane de entitati.

Prima treapta a constat din profetii ale antichitatii, dupa cum este consemnat in Marea voastra Carte.

A doua treapta a fost conturata mai sus.

A treia treapta este aceea in care sub-armonicele acestui val se imprastie mai intai la sutele de mii de entitati din planul vostru.

De comun acord, oameni infratiti din toate rasele si credintele vor extinde unda de Lumina, la inca mii si mii de alte entitati.

_________________________________________

Rezonatoare constiente de Lumina: RCL


Acest din urma grup va fi denumit rezonatoare-constiente de Lumina sau RCL. Pentru motivele de mai sus, aceste RCL nu intra in stari de transa, dar au indeletnicirea mult mai solicitanta, de a descifra informatiile inalte din constienta animala zilnica numita, in prezent, "lumea reala".

RCL, asa cum este indicat de numarul in crestere al celor care au ales sa fie implicati, joaca un rol important in evolutia rapida, uriasa a constiintei, prin natura experientiala a realitatii in dimensiuni mai inalte ale existentei, manifestata in planul vostru in acest moment.

Adica, nu este suficient sa vezi, sa auzi sau sa urmezi orice invatatura consacrata. Nu este suficient nici sa crezi, pentru a face tranzitia spre dimensiunile a patra si a cincea.

A REZONA CU SI A TRAI CA EXPERIENTA LUMINA FRECVENTEI GENIU ESTE SINGURUL MIJLOC PENTRU A CRISTALIZA NOILE PARADIGME ALE EXISTENTEI, IN DIMENSIUNILE CATRE CARE SE INDREAPTA ACUM PAMANTUL.

Cum se realizeaza acest lucru? Ca sa intelegem, vom incepe prin definirea termenului rezonator-constient-de-Lumina, RCL.

Apoi vom aplica aceasta definitie propriei voastre situatii si a altora, care vor actiona si care actioneaza in multe domenii ale experientei planului pamantesc interconectati cu totii prin Lumina Constientei Libere, care va face mari schimbari asupra Pamantului si in interiorul fiecarei entitati.

Vom explica, de asemenea, cum aceasta a treia faza de rezonanta este accesibila TUTUROR celor care cauta dimensiunile mai inalte ale realitatii si adevaratele lor identitati de copii si lucratori intru Lumina. Viitorul vostru este aici, ACUM. Lasati-ne sa repetam:

ACEASTA A TREIA FAZA DE CONTACT ESTE ACUM ACCESIBILA TUTUROR CELOR CARE DORESC SA LUCREZE CU LUMINA MAI INALTA.

Cu toate ca afirmatia de mai sus nu este o noutate Frecventa Geniu a fost intotdeauna accesibila tuturor.

Noutatea este ca voi primiti acum ajutor, la un nivel fara precedent, din partea Inteligentei Conducatoare din alte dimensiuni, care lucreaza cu planurile UNICULUI si care asteapta rabdatoare decizia voastra de a fi de folos in acest exod al omenirii, al Pamantului, catre originile sale in taramurile Luminii mai inalte ale creatiei (nu vorbim de zeii din spatiu, cei care au utilaje de calitate superioara).

Diferenta elementara dintre RLS si RCL este ca ultima poate avea, sau nu, un acord prealabil obtinut in ciclurile anterioare.

Adica, in cea de a treia faza a ciclului Omega, a "secerisului", voi ati putea decide constient sa rezonati cu Lumina, prin Frecventa Geniu, indiferent de circumstantele precedente ale vietii, indiferent daca ati fost sau nu descendent direct al unui neam de preoti, profeti, clarvazatori, maestri, guru sau genii.

Timpul necesar in atingerea unui grad viabil de contact constient este direct proportional cu intensitatea dorintei voastre.

Astfel, unii dintre voi, care au un trecut mai degraba dubios, si-ar putea accelera intr-adevar spiritul, chiar inaintea celor care ar putea avea o experienta comparativ mai prolifica in viata trecuta, daca cei din urma sunt blazati, epuizati, multumiti de sine sau, poate, lenesi.

Oriunde va veti afla in schema lucrurilor, ACUM este momentul sa va impatriti eforturile, deoarece rezultatele sunt pe termen lung PENTRU TOTDEAUNA.

Daca nu va amintiti inceputul acestei carti, va sfatuim sincer sa-l revedeti.

Asta, deoarece contemplatia/meditatia adecvata asupra frumusetii infinite a creatiei, manifestata prin IUBIRE/LUMINA-MINTEA LUI DUMNEZEU va impregna aceasta frumusete si o va face sa se manifeste prin rezonarea cu bio-computerul vostru.

Ea ar putea sa se prelinga prin infrastructura formelor-voastre-gand sau ar putea exploda intr-un extaz care va va schimba viata, intr-o clipa.

Oricum, extazul este aproape, daca il doriti. Amintiti-va ca aveti ajutorul multor Maestri din alte dimensiuni ale Luminii. In vremea voastra, timpul este cu adevarat scurt.


Ar fi avantajos sa rememoram sau sa revedem segmentele de inceput ale acestei carti, unde subliniem ca acea calitate de a fi geniu poate fi si este manifestata de entitati in toate aspectele vietii ca voi toti, in diferite evenimente/momente din prezentul vostru ciclu viata/trup ati contactat alte dimensiuni de energie ale inteligentei, indiferent daca va amintiti acum de acest lucru sau nu.

Desigur ca exista contactul permanent pe care il aveti fiecare dintre voi, in ceea ce numiti ciclul somnului.

Voi sunteti, de fapt, fiinte multi-dimensionale.

Intrucat frecventele Constientei-Libere sunt omniprezente si neutre in sarcina lor relativa si, prin urmare, functioneaza fara limitari temporale sau spatiale voi puteti intr-adevar crea spatiu/timp in interiorul timp/spatiu, pentru a materializa saltul necesar si simultan al constiintei spre alte dimensiuni.

Fiecare entitate ar trebui sa continue cercetarea personala proprie in aceasta privinta, deoarece fiecare in parte va culege, in cele din urma, beneficiile servindu-i pe altii, la nivel personal, cu darurile pe care le-a primit.

Sarcina cea mai dificila este sa cauti verigile lipsa din afara, cand ele sunt in interior.

Indiferent daca verificarile aptitudinilor voastre sunt urmarite de egalii vostri, nu este recomandat ca voi sa asteptati si sa vedeti ceea ce au de spus despre toate acestea, asa-numitii experti.

S-ar putea ca pur si simplu sa nu fie destul timp pentru asta. Experimentati Frecventa Geniu pentru voi insiva si primiti Lumina pe care o cautati si din care sunteti o parte.

Pentru cateva clipe vom face o digresiune, intr-o contemplare.

Conceptul de spatiu, in proportiile sale reale, se refera la voi ca bio-computer.

Stiinta a stabilit ca voi sunteti compusi, aproape in intregime, din spatiu.

Ea a calculat ca, daca spatiile ar fi indepartate din structura voastra materiala, ati putea zbura prin ochiul unui ac, la fel ca o pasare prin arcul unui curcubeu. Ganditi-va la aceasta.

Desi oficialitatile stiintifice blocheaza, in general, cunoasterea superioara pe multe nivele, uneori aceasta reveleaza un mare adevar si voi raspundeti ca este doar interesant.

Nu pierdeti aceste revelatii! Contemplati-le. Dilatati-va corpurile mentale.

Eul fals va rezista noii forme-gand din aceasta informatie.

Dar daca persistati, veti evita frigiditatea intelectuala si o rezonanta cu formele-gand de revelatie inrudite va va inalta in timp ce va dati seama cat de sublimi sunteti.

In lumina acestei revelatii stiintifice, ati putea sa va intrebati: Daca este adevarat daca sunt format in cea mai mare parte din spatiu cum pot sa functionez? Ce sunt eu? Care este forta coerenta care imi da iluzia de comasare a structurii formate din fantastice tipare, inmultite de miliarde de ori? Ce tine toate acestea la un loc, sub forma de fiinta vie? Cum se poate ca aceasta similitudine si mod de functionare sa fie atat de demne de incredere, in decursul a mii de generatii si totusi sa creeze, de fiecare data, alta imagine?

Contemplati aceste idei si intrebari.

Contemplati aceste tipuri de intrebari, astfel incat intelectul sa poata fi pregatit sa examineze o cunoastere de frecventa mai inalta mai degraba decat sa sustina putinul pe care il stie.

Ar trebui sa existe retinere in ceea ce priveste judecarea unor idei care par imposibile, incredibile sau contrare a ceea ce ati fost invatati. Explorati aceste idei cu inocenta, cu exuberanta, precum copilul aflat in natura care sunteti de fapt.

Inainte de a trece la explicatiile urmatoare, care se refera exact la subiectul acestui segment, permiteti-ne sa contemplam din nou acest univers al spatiului care sunteti voi.

Asta, deoarece in spatiul gigantic din interiorul vostru hiperspatiul Frecventei Geniu exista modele vii, Fiinte Inteligente Constiente, a caror responsabilitate este sa mentina aceste Sabloane, pe tot parcursul fluxului universului.

Sunt numai Fiinte de Lumina complete, existand in dimensiunile Luminii mai presus de lumina, in afara limitarilor spatiu/timp, care acum va limiteaza pe voi.

Sunt Fiinte Iluminate, care vor aparea cu milioanele in zilele care se precipita catre voi, in cadrul tranzitiei finale a constiintei Pamantului in punctul Omega.

Aceste Fiinte sunt delegate de UNICUL pentru a personifica matricea formelor-gand care proiecteaza geneza la toate nivelele creatiei si devenirii.

Ele sunt Maestri care mentin stabilitatea formei pe care voi o percepeti ca materie.

Ele mentin stabilitatea ADN-ului, asigurand regenerarea integritatii celulare, in timpul puternicului flux cosmic magnetic si al entropiei.

Ele exista vesnic, pentru a proiecta formele-gand ale UNICULUI in Tapiserii Divine, din configuratii unghiulare ale Luminii, care creeaza forme-unda stabile de Lumina, miscare si materie.

Ele va ajuta si va asteapta sa va alaturati lor in gloria creatiei, a vietii eterne.

Ele va invata profunzimile bucuriei intr-o fiinta centrata, care emana dintr-o Sursa aflata dincolo de lumi si mai inainte ca ele sa fi existat.

De ce pare aceasta digresiune atat de importanta pentru examinarea channeling-ului?

Deoarece, ca RCL, voi trebuie sa urmariti o viziune mai exacta, o viziune personala a vietii in alte dimensiuni din interiorul vostru.

Pentru eul fals, intelectul indiferent de masura talentului sau este proprietatea sa pretuita.

Intelectul este folosit pentru a apara sistemele de credinta, create in ignoranta lui.

De aceea, intrucat fiecare este in mod inerent un Rezonator-de-Lumina prin natura sa si fiecare canalizeaza continuu informatii problema este: ce fel de informatii, carui adevar superior ii este permisa intrarea in constiinta voastra constienta.

Prin urmare, "salvarea" fiecarei entitati are la baza munca personala, meritul si responsabilitatea personala pentru intreaga viata.

Astfel, cei care apartin organizatiilor politice, religioase sau stiintifice nu vor asigura nimic, daca efortul personal nu este exercitat pentru a intelege adevaratele voastre naturi de co-creatori responsabili, impreuna cu UNICUL.

Lumea poate fi schimbata numai daca se schimba fiecare entitate in parte. Voi trebuie sa va schimbati!

Fiecare dintre voi, personal, trebuie, prin eforturi proprii, sa devina constient si convins de natura lui superioara si de responsabilitatile care vin impreuna cu aceasta natura intrinseca.

Cand este stabilita o rezonanta suficienta, prin intelegerea, asa cum trebuie, a cine si ce sunteti voi, capacitorul/membrana-creierul vostru este alimentat si extins, iar conexiunile sinaptice ale bio-computerului incep sa formeze super-holograme ale configuratiei care functioneaza sincron-inchis cu dimensiunile Fiintelor Iluminate.

Cu alte cuvinte, voi stabiliti codurile de acces care rezoneaza organic, pentru a va conecta fizic la Frecventa Geniu.

Cand se va intampla aceasta, veti simti ca stiti mai mult decat stiti. Veti pune intrebari, iar raspunsuri cu adevarat inspirate vor emana din interiorul fiintei voastre si raspunsurile vor fi pline de adevar.

Intelectul va avea intotdeauna indoielile sale, din cauza ca a fost bine antrenat sa procedeze astfel. Totusi, centri-minte vor inregistra, cu totii, adevarul lor.

E posibil ca voi sa fi experimentat multe contemplatii/meditatii si a sa va fi sporit cunoasterea obtinuta prin carti, experienta, memorie celulara si, cel mai important, prin dorinta arzatoare de a cunoaste adevarul naturii superioare a existentei voastre.

Dupa ce entitatea descopera si accepta toate acestea, chimia reala a bio-computerului este schimbata si sabloanele de rezonanta ale formelor-gand generate prin voi inspre Pamant si cosmos, prin functiile transceptoare ale mintii sunt reflectate inapoi, catre dimensiunile Super-Luminice ca o stare pura de inspiratie inductoare, care va inalta la viziuni superioare.

Din nou, in timp ce formele-gand se schimba, vi se va schimba si corpul fizic, in timp ce este respatiat si umplut cu Lumina Eterna, deschizand portile si dizolvand blocajele pentru adevarata voastra eliberare.

Rezonanta Constienta cu Lumina nu este ceva limitat la un spatiu/timp/eveniment, intr-o biserica sau la un computer.

Pe masura ce incepeti sa va extindeti potentialul rezonant, intreaga viata vi se va schimba. Veti deveni "canale" cum s-ar zice, primind neintrerupt Lumina mai Inalta in toate momentele/ evenimente, chiar in activitatile lumesti din cadrul vietilor voastre.

Veti lua decizii noi si mai potrivite.

Veti fi calauziti sa intalniti alte persoane care traiesc aceleasi schimbari si acceptiunea voastra de familie se va extinde, in timp ce incepeti sa ajutati, sa asistati, sa calauziti si sa fiti de folos altora astfel incat ei ii vor inalta pe altii.

Pana cand nu incepeti sa simtiti aceasta frecventa a Luminii, veti fi prinsi in capcana ecuatiei partiale a entropiei tridimensionale si a mortii.

Astfel RCL este o modalitate mult mai cuprinzatoare si practica a constiintei, care ii foloseste individului si lumii, in cele mai diverse si mai neasteptate moduri.

Totul s-ar putea sa nu mai para atat de dramatic, distractiv sau misterios ca denumirea pe care ati dat-o de channeling prin transa, dar va asiguram ca rolul transei se diminueaza in cadrul trezirii omenirii.

Pentru ca adevarata trezire nu sta doar in a fi martor la ceea ce li se intampla altora, ci in EXPERIENTA cunoasterii proceselor creative ale UNICULUI.

Vanturile Cosmice sufla, iubitilor. Sus panzele!


Un adevarat RCL este inspirat de Inteligenta Superioara.

Nu exista niciun moment in care personalitatea si constiinta/constienta in trezire sa paraseasca bio-computerul. Ca sa spunem asa, ne intalnim la jumatatea drumului, in cadrul efortului depus.

Cand apar blocajele, noi va dam sfaturi inspiratoare, prin pictograme spatiale in campul auric al mintii. Acestea nu pot fi intelese de cautator, fara vigilenta constanta si fara concentrarea atentiei.

Cand un blocaj energetic este prea intens pentru a fi depasit, iar cautatorul isi mentine dorinta, noi dirijam entitatea prin manevre complicate de sincronicitate cum ar fi o serie de intalniri intamplatoare de entitati care, de exemplu, ar putea sugera o vizita la un loc unde ar putea aparea o intuitie, care, la randul sau, declanseaza o alta intuitie, declansand un alt set de configuratii forme-gand, din care ar putea rezulta un alt rand sau paragraf al acestei carti.

Entitatea este incurajata sa-si foloseasca resursele proprii, inainte de a i se oferi informatiile suplimentare.

Cand ea are contemplatii lucide si rezonanta functioneaza sincron-inchis cu Frecventa Geniu, multe pagini folosind exemplul scrisului sunt scrise in perioade scurte de timp, dupa timpul vostru.

Uneori, formele-gand de joasa frecventa ale entitatii opun rezistenta, astfel incat transmisia devine virtual imposibila, din cauza oboselii extreme sau a intreruperilor etc.

Aceasta pastreaza integritatea si frecventa inalta a continutului mesajului. Cu toate acestea, in niciun moment entitatea nu este controlata in vreun fel.

Asta, deoarece fiecare idee, sugestie sau solutie la o problema, trebuie sa fie castigata de catre cautator. Iar asta, iubitilor, este o rasplata extraordinara.

Este si un inceput maret.

Intr-un fel, Frecventa Geniu este o unda purtatoare de constienta libera, daruita in cantitati nelimitate de Dragostea UNICULUI, tuturor celor care cauta sa se intoarca la Lumina cunoasterii SALE.

Odata ce incepeti sa rezonati cu aceasta frecventa, se vor manifesta rezultate uimitoare. Veti sesiza instantaneu ca stiti mult mai mult decat stiati inainte, in orice domeniu pe care alegeti sa-l explorati in Numele UNICULUI.

Fiecare dintre voi are unul sau mai multi ghizi, care lucreaza cu voi in timpul ciclului somn.

Dar se pierde atat de mult in tranzitia dintre modalitatile constientului/subconstientului, incat progresul poate fi dureros de lent.

Rezonand Constient cu Inteligenta Superioara, prin dorinta profunda de a gasi Adevarul Superior, in cadrul eforturilor meditative/contemplative, bio-computerul este reorganizat din punct de vedere chimic si tesuturile insele cresc in sarcina voltaica.

Aceste modificari chimice au ca rezultat o modificare totala a frecventei, prin utilizarea unor noi configuratii holografice care rezoneaza cu Inteligenta Superioara, prin limbajul Luminii.

Ati putea crede in oricat de multe concepte, dar nu puteti vorbi limbajul Luminii, operand dintr-o pozitie relativa a gandirii polarizate.

Fiecare dintre voi este unic prin urmare, fiecare dintre voi va incepe contactul intr-o maniera unica.

Ar putea sa fie ceva mai mult sau mai putin direct, miraculos sau lumesc, cutremurator sau calm dar numai voi sunteti cei care puteti lua decizia de a va schimba, de a va ridica la adevaratele voastre potentiale si de a face ACUM efortul de a actiona astfel.

Nu fiti descurajati, daca se pare ca exista multe blocaje catre frecventele superioare ale gandului.

Blocajele se vor dizolva, doar printr-o dorinta arzatoare de a cunoaste Lumina. Incepeti un nou model-unda de contemplatie/meditatie.

Relaxati-va avandu-l, convinsi ca rezultatele sunt apropiate. Nu rezonati cu formele-gand de frica, paguba, furie, autocompatimire, lacomie, dorinte, razbunare, limitare sau manipulare.

Nu exista antonim pentru IUBIRE/LUMINA-MINTEA LUI DUMNEZEU.

Rezonati cu frecventa care creeaza, conduce si sustine universurile. Nu pierdeti timpul vostru pretios, asteptand ca ingerii sa va dea in cap cu fulgere luminoase, pentru ca lor nu le este permis sa interfereze cu liberul arbitru.

Desi este posibil sa atraga vizite ale entitatilor de energie extrem de inalta, bio-computerul trebuie sa fie pregatit si curatat, pentru a absorbi acea calitate a frecventei Luminii, fara vatamarea profunda a structurii biologice.

Fiecare dintre voi va fi intampinat la jumatatea drumului. Cantitatii de efort depus de catre fiecare i se raspunde cu o alta, superioara.

In Marea voastra Carte se afirma clar: Cautati mai intai Imparatia lui DUMNEZEU si toate celelalte lucruri vi se vor da pe deasupra.

Porniti hotarati in cautarea unui contact cu ghidul vostru personal sau cu Maestrul nu pentru a-i diviniza, ci pentru a va fi prieteni, care sa va ajute din celelalte dimensiuni.

Ei sunt o parte din ceea ce este denumit sinele superior.

Toti Maestrii si Ghizii asteapta cu nerabdare sa va imbratiseze, sa va ajute in aceste zile de final al acestei faze de evolutie inspre Dimensiunile mai Inalte ale Luminii.

Veti realiza in saptamani, ceea ce nu ati putut realiza inainte, in vieti intregi.

Frecventele Constientei Libere se revarsa inspre Pamantul vostru, in proportii uriase.

Profitati de vanturile cosmice care va mana din spate si alegeti sa navigati in Lumina eterna, in timp ce, pe parcurs, ridicati alte fiinte din apele suferintei si fricii.

Fiti propria voastra nava a libertatii si a Luminii. Fiti Rezonatoarele-Constiente-de-Lumina ale acelei Ere de Aur a Luminii, promisa de Maestri si daruita liber in aceste timpuri.

Credeti in Geniul vostru. Incetati sa mai cautati neincetat ca altcineva sa va puna la dispozitie raspunsurile care va exclud pe voi de la cunoastere.

Aveti credinta unui copil al Luminii, Cunoscand ca puteti trai vesnic, daca asa alegeti.

Fiti deschisi catre schimbare, deoarece Adevarul nu este niciodata static, el se intoarce intotdeauna la UNICUL. Adevarul nu este o proprietate, el este un proces al UNICULUI.

Daca la inceput ezitati, gasiti sprijin in lucrarile marilor fiinte si ale Maestrilor dar nu va opriti aici, deoarece aceasta nu este cunoasterea/experienta voastra.

Dar contemplati lucrari inspirate si meditati, pentru a primi propriul contact si propriile inspiratii.

Mergeti inspre modelele din interiorul Inimii Inimilor si cautati maretia care sunteti voi ca si co-creatori si luati-va responsabilitatea ca partener si prieten al Maestrului Christos, Iisus.

Apoi, mergeti in Pacea UNICULUI si priviti IN UNICUL, secretul ce sunteti voi insiva.

Nu e nevoie decat sa doriti si sa incercati. Niciun preot, om de stiinta sau guru nu pot face asta pentru voi.

LASATI LASATI LASATI Geniul vostru sa infloreasca in dimineata trezirii voastre.

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

4 comments:

 1. Este foarte frumos spus aici unele chesti pe care le-am inteles perfect dar avem nevoie mult mai mult decat atat ceva concret cum putem sa intram in frecventa geniu spune la un moment dat ca nu este destul sa crezi sau cunoasterea acumulata sau incercarea de a trai si pune in practica tot ce sti pe baza spirituala sa poti accesa la dimensiunea 5 este necesar sa intri in frecventa geniu sa ai acces la ea.Va dati seama cati oameni de pe planeta nici macar nu au cunostinte de dimensiunea 5 nici macar nu cred in asa ceva darmai sa intre in frecventa geniu,am nevoie de cartea asata sa pot afla mai multe poate se gaseste cineva care poate sa ma ajute va multumesc tuturor care santeti in aceasi barca cu mine cu toatr ca nu ne cunoastem idea ca existati imi da mai multa incredere.Numa bine si nu uitati ca santem toti una

  ReplyDelete
 2. Aici nu este vorba de dimensiunea a cincea sau a tspea,cit de universalitatea noastra.Adeseori uitam ca Sinele nostru autentic este Una cu Totul si are atributele ,deschiderea si adevarul Totului.
  Prin invaluire si o serie de tipare si convingeri ne am obisnuit sa consideram Sinele asemanator cu noi,cu aceleasi limitari si perceptii,dar nu este deloc asa.

  Astfel,constient sau nu, subtil sau direct,mergem din fractal in fractal,din structura in structura,catre geometrii mereu mai complexe si totodata mai eterate,mai luminoase,in acelasi sens a lui Unul.

  Legea oscilatiei,sau a pendulului este aceasi pentru toti si inca ne amagim cu ideea ca suntem cind sus ,cind jos,dar si aceasta este o iluzie,nu suntem sus si jos in acelasi punct,cit pe o spirala ascendenta,si fiecare aparenta repetitie este imbogatita cu un plus de experienta,cu o reconfigurare a structurii de baza in experienta respectiva.
  Multumesc pentru aducerea aminte,pe fondul unei carti care mi a deschis multi ochi:)

  ReplyDelete
 3. Nisteriuc Valerica, ai cumva o adresa de e-mail pe care sa dialogam despre rugamintea ta? Nu o sa il public pe blog mesajul cu e-maiulul tau.

  ReplyDelete
 4. Am citit cartea si chiar mi-a placut foarte mult. Inca sed mai gaseste la editura For You.
  Sunt si multe "balarii" dar si multe "wow"-uri!
  V-o recomand!
  Clement

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...