Pagini

Sunday, 24 July 2011

Rasa Umana se Transforma la nivel celular
Fiecare persoana are o spirala dubla de ADN, insa acum exista si alte spirale. Se pare ca, in viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN Misticii din toate timpurile au considerat ca principiile fundamentale ale creatiei sunt lumina si sunetul.

Astazi stiinta tinde sa valideze aceasta intuitie spirituala, printr-o noua conceptie asupra realitatii. Invatatorii ezoterici si spirituali au stiut dintotdeauna ca trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte si gand.

"In prezent, acest lucru a fost demonstrat si explicat. ADN-ul uman este un fel de Internet biologic si, in multe aspecte, superior celui artificiali, spune Monica Visan, de la Editura For You, prin bunavointa careia am intrat in posesia acestui material.

Limbajele umane, o reflectie a ADN-ului Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor si tocmai aceasta subcategorie prezinta interes pentru cercetatori, fiind examinata si clasificata.

Celelalte 90 de procente sunt considerate "ADN nefolositi. Insa cercetatorii rusi, fiind convinsi ca natura nu este lipsita de inteligenta, s-au alaturat lingvistilor si geneticienilor in explorarea acestui "ADN nefolositi.

Rezultatele, descoperirile si concluziile lor arata ca ADN-ul nu este responsabil numai de construirea corpului nostru, ci serveste, de asemenea, ca depozit de date si mijloc de comunicare.

Lingvistii rusi au descoperit ca acest cod genetic - mai ales in procentele aparent "nefolositoarei - urmeaza aceleasi reguli ca toate limbajele noastre umane.

Ei au comparat regulile sintaxei (felul in care sunt aranjate cuvintele intre ele, pentru a forma fraze si propozitii), semantica (studiul semnificatiei in formele limbajului) si regulile de baza ale gramaticii, constatand ca alcaloizii ADN-ului nostru urmeaza o gramatica regulata si au reguli fixe, exact ca si limbajele.

Prin urmare, limbajele umane nu au aparut accidental, ci sunt o reflectie a ADN-ului nostru. Aceasta inseamna ca ei au reusit, de exemplu, sa moduleze anumite tipare de frecventa (sunete) pe o raza laser, sa influenteze frecventa ADN-ului - si, astfel, informatia genetica propriu-zisa.

Avand in vedere ca structura principala a perechilor de ADN-alcalin si a limbajului e aceeasi, nu este nevoie de nicio decodare. Putem folosi, pur si simplu, cuvinte si propozitii din limbajul uman, fapt demonstrat experimental.

Substanta ADN vie (din tesut viu, nu in vitro) va reactiona intotdeauna la raze laser modulate prin limbaj si chiar si la unde radio, daca se folosesc frecventele adecvate de sunet.

Acest lucru explica stiintific, in sfarsit, de ce afirmatiile, hipnoza si altele asemanatoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor si a corpului lor.

Dar, bineinteles, frecventa trebuie sa fie corecta. Si acesta este motivul pentru care nu toata lumea are la fel de mult succes sau nu poate obtine aceste efecte intotdeauna cu aceeasi forta. O persoana trebuie sa lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare constienta cu ADN-ul.

Si, cu cat este mai evoluata constiinta unui individ, cu atat este mai putina nevoie de orice tip de mecanism exterior -, el reusind sa obtina rezultatele dorite de unul singur.

Copii angelici sau supraumani?

Dr. Berrenda Fox, cercetator in domeniul testarii si terapiei imunologice, a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN.

Ea spune: "Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de cand se presupune ca viata s-a ivit din apa.

Cu cativa ani in urma, in Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului.

Ni se intampla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca inca nu stim in ce anume ne transformam. Schimbarile nu au fost facute publice deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu inspaimante populatia.

Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. "Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte din oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare, si acum ea devine realitate, in moduri diferite.

Stim ca este o mutatie pozitiva, chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi inteleasa gresit si poate inspaimantai, spune dr. Berrenda Fox.

Acesti copii speciali, telepatici, din ce in ce mai numerosi in ultimii ani, pot muta obiecte in camera doar concentrandu-se asupra lor sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le.

Poti sa te gandesti ca ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pamantul isi inalta vibratiile Sistemele noastre imunitare si endocrine pun cel mai bine in evidenta aceste schimbari.

Testele pe adulti care sufereau numeroase transformari ale organismului, dar si ale constiintei au aratat ca, de fapt, acestia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Cativa o aveau deja pe a treia.

Cert este ca Pamantul si orice exista aici, in aceasta lume, isi inalta vibratiile. Problema este ca aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice.

Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces aleg sa aiba o noua profesie, un nou mod de a gandi sau cel putin incep un alt mod de viata. Chiar daca se pot simti bolnavi, obositi sau deznadajduiti la un moment dat, acesta e un dar.

Li s-a acordat o sansa de a-si schimba atat structura ADN-ului, cat si organismul intr-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra in noua generatie. Intreaga viata a planetei se modifica Susanna Thorpe-Clark, in articolul sau "Viziunea totalai, dezvolta implicatiile schimbarilor ADN la fiintele umane.

Astfel, in prezent ne modificam structura ADN (care are acum doua spirale) intr-una noua, ce va cuprinde mai multe spirale intrepatrunse. Insa nu doar noi, oamenii, ne schimbam. Intreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari, pregatindu-se pentru o noua stare de existenta.

Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale, numite "de vibratie joasai. Ca si moartea, renuntarea la vechile concepte este foarte importanta in procesul de schimbare, de evolutie umana.

Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relatii interumane, mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata noilor conditii de viata.

Prin urmare, nu e de mirare ca exista deja foarte multa frica, anxietate, neliniste in legatura cu viitorul nostru, mai ales ca deja aceste schimbari au inceput sa se simta, desi multi dintre noi nu le constientizam.

De asemenea, modificarile fiziologice ale corpului uman incep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare.

Semne ale transformarii:

1. Simptome gen raceala (febra, transpiratie, dureri osoase sau articulare), dar care nu raspund la tratamentul clasic;

2. Migrene, dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic;

3. Ameteala, palpitatii, tiuituri in urechi, senzatia ca intreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea);

4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a bratelor (datorate schimbarilor in sistemul circulator);

5. Respiratie greoaie sau zgomotoasa;

6. Modificari in sistemul limfatic si in cel imunitar;

7. Oboseala nejustificata, tendinta de a dormi mai mult decat in mod obisnuit;

8. Unghiile si parul cresc mai repede;

9. Episoade depresive fara motiv, fascinatia trecutului (relatii, evenimente, oameni);

10. Tensiune, neliniste, stres (senzatia ca se petrece ceva, dar nu stii ce).

Acest gen de simptome, dar si altele se intalnesc la foarte multe persoane. Cele mai multe dau buzna la medicul lor, fac analize, dar afla cu stupoare ca totul e in regula.

De retinut ca simptomele sunt temporare, dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt in plina desfasurare.

Cum reactionezi

1. Incrancenarea si lupta nu vor duce decat la cresterea si agravarea simptomelor. Trebuie sa lasi corpul sa-si poarte singur de grija, intrucat stie sa o faca foarte bine. Daca te simti obosit, dormi.

Consuma multa apa cat mai pura (de preferat apa de izvor) pentru ca, in procesul de purificare, corpul elibereaza toxine mai intens decat pana acum.

2. Nu trebuie sa intri in panica. Nu vei muri, e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. Totusi, daca lucrurile se complica, fa investigatii si apeleaza la un sfat medical.

Daca trebuie sa urmezi un tratament, e recomandabil sa renunti la medicamentele de sinteza in favoarea remediilor naturiste, cu actiune mult mai blanda.

3. Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de "Inaltare", pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului, ceea ce face sa apara aceste simptome temporare.

Recalibrarea corpului Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie-receptie prin satelit.

Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie, iar acest ansamblu reprezinta, de fapt, conexiunea noastra biologica si energetica cu toate lucrurile care exista, nu numai din mediul imediat inconjurator, ci chiar universal.

Frecventele acestor componente genetice sunt foarte inalte, vibratiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumina. Modificarile ce au loc in aceste momente in corp sunt o re-armonizare, o noua calibrare a frecventelor proprii la cele de referinta din intreg universul.

Este vorba de procese de natura electrochimica si electromagnetica. In primul rand, relatiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente se modifica, ducand astfel la alte conexiuni intre componentele ADN, formand un alt fel de spirala.

Aspectele electromagnetice corespondente noilor legaturi sunt, de fapt, cresteri ale frecventelor de vibratie specifice. In consecinta, intregul corp va avea o frecventa rezonanta mai inalta.

Pe masura ce procesul cunoscut ca "Inaltare" se desfasoara, fiinta este pregatita pentru a face fata tranzitiei.

Procesul de acordare a creierului

Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei cresteri a frecventei specifice, este folosirea unei parti mult mai importante din creier.

Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din intregul potential al creierului, astfel ca, pe masura ce se realizeaza "Inaltarea", vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii si care sunt raspunzatoare de modul intuitiv si subtil de intelegere si actiune superioara.

Cunoscutele frecvente cerebrale (de tip alfa, gamma etc.) despre care se stie ca determina starile mentale umane au un rol important in acest proces de "acordarei. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile, invizibile).

Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii.

Primul stadiu este denumit "Initierea".

Este vorba de inceputul folosirii intentionate a constiintei in afara corpului fizic. Odata cu acest proces, apare si constientizarea celorlalte forme de realitate.

A doua faza este "Comuniunea", o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) in celelalte realitati dimensionale.

Cel mai adesea va fi sub forma telepatica, dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent.

A treia faza este "Inaltarea".

In acest stadiu al constiintei vom putea face adevarate calatorii plecand din realitatea aceasta, obisnuita, spre realitatea Suprema.

Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rand, in ordinea expusa.

Pentru a atinge "Inaltarea" nu e suficient si nici necesar sa te gandesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie.

Este vorba despre o calatorie constienta, care inseamna renuntarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevarat liber in a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti, dar si cu celelalte realitati invizibile.

Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

2 comments:

 1. Kedves Adrian!
  Ki írta ezt a cikket? Az oldalra mentem de ott sem derült ki a szerző kiléte.
  Kíváncsi vagyok a TE személyes véleményedre ebben a témában is és a föld jövőjével kapcsolatban is. Hol tart szerinted az átalakulás folyamata? Mit mond ezekről neked Agthon?

  ReplyDelete
 2. My dear Adrian!
  Who wrote this article? The page I went there but not revealed the author's identity.
  I am curious about the personal véleményedre you on this issue and also the earth's future. Where you hold the transformation process? What do you say you these Agthon?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...