Pagini

Monday, 13 June 2011

NASA trimite e-mailuri către toţi angajaţii sa se pregateasca!

Interesantă desfășurarea din calendarul de aici pentru numai 3 luni depărtare! Puteţi vedea cum ei lasă să se scurgă lent informația fără a alarma prea multă lume dintr-o dată?

Am primit o informație astăzi (10 iunie 2011), despre faptul că NASA a trimis un e-mail în masă către toţi angajaţii NASA, care include link-ul următor: „Familia / Pregătiri personale”.

http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html
http://www.ready.gov/nle2011/index.html

"Până la 1 august 2011, toată lumea va şti ce urmează. Acesta este motivul pentru care doriţi să fiți în zonele de siguranţă pe data de / sau înainte de 1 august 2011. Când va afla toată lumea, prea mulţi oameni vor face acelaşi lucru pe care îl faceți voi acum, şi nu doriţi să vă găsiţi în situația de a rămâne blocat." (NASA)

În cazul în care NASA încercă să-și avertizeze angajaţii, spunându-le familiilor lor să fie pregătite, eu sunt chiar și mai convins decât oricând că AVEM ÎNTR-ADEVĂR O STEA BINARĂ GEAMĂNĂ CARE SE APROPIE.

Reuniunea Bilderberg are loc în prezent, şi toate mass-media / presa vrea să vorbească despre voturile unui congresman?

Apare mai mult de un singur film despre un obiect nou în sistemul solar, plus finalul de la „The Event” („Evenimentul”) celor de la NBC cu o nouă planetă!? (Nibiru?)

Este vorba despre a atinge oamenii țintă şi toată vorbăria asta despre septembrie / octombrie 2011 pare să fie din ce în ce mai mult o chestiune adevărată oameni buni.

Sper că sunteţi toţi pregătiți! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Acest email a fost transmis către mine de un prieten. El a spus că toţi angajaţii NASA primit acest e-mail în ziua de azi ....

Email Original

MESAJ AGENCYWIDE către toţi angajaţii NASA:

Punctul de Contact: Darrius Lewis, Direcţia de Asistenţă a Misiunii, Sediul NASA, 202-358-0608, darrius.l.lewis @ nasa.gov

Familie / Plan Personal de Pregătire:

"NASA este singura agenţie federală responsabilă pentru siguranţa poporului său şi bunăstarea lui aici, pe Pământ şi în spaţiu şi are un angajament pe termen lung pentru pregătirea în cazuri de siguranţă şi de urgenţă.

Pe parcursul anului trecut, Administratorul Bolden a subliniat importanţa programului „Familie / Pregătirea Personală” pentru întreaga familie NASA.

Familia şi planurile personale de pregătire sunt esenţiale pentru a proteja familiile şi comunităţile noastre în timpul situaţiilor de urgenţă potenţiale cum ar fi: incendii, inundaţii, cutremure, uragane, tornade, atacuri teroriste şi alte catastrofe neprevăzute.

Cele mai importante active în finalizarea cu succes a misiunii NASA sunt oamenii săi şi cei dragi lor. Agenţia a dezvoltat un set de ghiduri de informare concepute pentru a vă pregăti pe voi, familiile voastre şi animalele de companie pentru situaţiile de urgenţă.

Aceste ghiduri vă va oferi instrucţiuni de urmat pas-cu-pas despre cum să aplicați Planul de Pregătire a Familiei.

Toţi angajaţii sunt încurajaţi să descarce aceste ghiduri, să pregătească planuri, şi să le revizuiască împreună cu familiile voastre.

Agenţia a luat măsuri pentru a pregătirea familiei noastre NASA; acum este obligaţia dumneavoastră personală să vă pregătiți pe voi înșivă şi / sau familiile dumneavoastă pentru o situaţie de urgenţă." (NASA)

Pentru a vizualiza clipul video al Administratorului Bolden pe tema pregătirii familiei şi pentru a descărca ghidurile dumneavoastră pentru „Pregătirea Familiei”, vizitaţi:

[link la www.nasa.gov]

"Family/Personal Preparedness Plan

NASA is the only federal agency responsible for its people's safety and well-being here on Earth and in space and has a longtime commitment to safety and emergency preparedness. Over the past year, Administrator Bolden has emphasized the importance of Family/Personal Preparedness for the entire NASA family. Family and personal preparedness plans are key to protecting our families and communities during potential emergencies such as fires, floods, earthquakes, hurricanes, tornadoes, terrorist attacks and other unforeseen catastrophes.

The most important assets in the successful completion of NASA's mission are its people and their loved ones. The agency has developed a set of informational guides designed to prepare you, your families and pets for emergencies. These guides will provide you with step-by-step instructions on how to develop your Family Preparedness Plan.

All employees are encouraged to download these guides, prepare plans, and review them with your families. The agency has taken the steps to prepare our NASA family; now it is your personal obligation to prepare yourself and/or your family for an emergency.

To view Administrator Bolden's video on family preparedness and to download your Family Preparedness guides, visit:

[link to www.nasa.gov]"Sursa

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

12 comments:

 1. ce sa inteleg ? ca dupa 1 august va avea loc o catastrofa oarecum anuntata si toata lumea (cel putin americanii) va fi innebunita dupa rezerve de hrana , apa si tot ce ai putea avea nevoie in caz de dezastru? Va fi doar la americani sau si la noi?

  ReplyDelete
 2. este prea multa liniste,trebuie sa se intample ceva,sa ne mai reduca numeric...EI gandesc !!

  ReplyDelete
 3. Asta e trasa de par! E o tentativa de a face oamenii sa creada in sfarsitul lumii, in apocalipsa. Fiecare face cum il taie capul, dar eu stiu ca mi se creeaza realitatea conform credintei mele. Ideea este de a face uz de discernamant, de-a ne asuma adevarul propriu, din interior. Pt mine, nu e necesara nici una din actiunile propuse de agentia MINCINOASA, si oricum e fucked up ca s-au ales singuri sa supravietuiasca fara "noi", de parca i-o facut ma-sa si cu tac-su cu sange albastru prin vene. Eu stiu ce am de facut: ii "infectez" pe toti cu iertarea si cu iubirea mea neconditionata,..si astfel "Tot ceea ce este" NU se va termina, ci va continua sa existe pe vecie, iesind din ciclul dualitatii, insa. Dincolo de voal, Ascensiunea a avut loc deja,..acum. Si e ok sa respectam optiunea oricui de-a nu ascende. Le recomand celor care nu au avut contact pana acum cu ideea de FEDERATIE GALACTICA, sa proceseze ceva informatie in acest sens: pe youtube, Komurosan channel.
  Toata dragostea mea pt voi toti fratii si surioarele mele, egalii mei! ONE LOVE! :)

  ReplyDelete
 4. voi cine credeti ca va poate ajuta ? nasa sau Dumnezeu ? :))) cei de la nasa sunt atat de inteligenti si ne pot salva exact ca un copac :) voi va puteti imagina puterea si inteligenta lui Dumnezeu infinita? asteptati ajutor de la nasa la fel ca de la o furnica :))) sper sa fiti salvati :)))

  ReplyDelete
 5. pe site-ul NASA nu este mentionata nicaieri data de 1 august si fiecare companie isi instruieste angajatii periodic pe tema security. topic cretin

  ReplyDelete
 6. Asta cu steaua binara este un bulshit cum spun americanii. Cam de 100 de ani avem aparatul matematic prin care se poate calcula existenta unei stele binare in sistemul nostru, ori in momentul in care s-au calculat orbitele planetelor cu acest aparat matematic nu s-a gasit nicio stea binara sau de altfel, si nu-mi spuneti ca era prea departe atunci dar ca prin minune s-a materializat acum.
  Binenteles ca NASA vrea sa aiba un plan prin care sa-si poata salva forta de munca in caz de catastrofa de orice fel, asta nu inseamna ca manine se sfarseste lumea.
  Iar daca intradevar se apropie planeta lui peste, sau steaua binara pe la noi, suntem toti Fuked up, cum zice americanul, nu exista loc pe Pamant, sau in spatiul in care am reusit sa ajungem unde sa putem fi in siguranta, asa ca eu zic sa mergeti in concediu sa va distrati si daca astea sunt ultimele zile are Pamantului in totalitatea lui macar v-ati trait viata pana in ultima clipa ca oricum nu o sa puteti face mare lucru.
  Si da ca sa va raspund acel aparat matematic, si model fizic functioneaza.

  ReplyDelete
 7. ai copiat cam tot ce a scris un individ american (cu nick-ul jcaterra) pe un site, fara sa faci distinctia intre ce este spus de cei de la NASA si ce este spus de individul in cauza. Pe site-ul NASA nu se spune nimic de un termen de 3 luni, de 1 august sau alte tampenii!!! (aici si link-ul catre pag pe care ai tradus-o:http://www.disclose.tv/action/viewvideo/73975/NASA_Emails_ALL_Employees_to_PREPARE_/)
  Asa cum si la noi mai apare din cand in cand un ghid de "cum si ce sa faci in caz de cutremur", asa au lansat si ei ghiduri de supravietuire in caz de un nou atac terorist gen 911, cutremure, inundatii sau alte catastrofe. Urmariti site-ul NASA, nu toate tampeniile pe care le debiteaza niste cautatori de senzational!!!

  ReplyDelete
 8. ce articol de kko...

  ReplyDelete
 9. aberatii ... si toate comisiile astea de lumina care ne vor salva, ceea ce vad ca se intampla in lume e cu totul invers: guverne carora nu le pasa de oamenii simpli si care muncesc pe salarii de mizerie, guverne care fura cu trilioanele, guverne coruptibile cum este cel actual care a vandut interesele Romaniei corporatiilor americane.

  ReplyDelete
 10. Se intampla ceva la NASA despre care noi nu stim nimic!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...