Pagini

Sunday, 13 March 2011

Teorii legate de cauza cutremurului din JaponiaBenjamin Fulford: Toate cutremurele sunt produse de guvernul din umbra prin tehnologia HAARP!


În cazul unor catastrofe de proporţii se fac diverse speculaţii legate de posibilele cauze care au dus la declanşarea lor. Este aberant să consideri că toate dezastrele sunt produse numai artificial de către forţe oculte care vor să controleze lumea, dar este la fel de greşit să consideri că ele au doar cauze naturale, mai ales când se produc în anumite circumstanţe şi apar o serie coincidenţe bizare.

Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine ce cred despre cauzele cutremurului catastrofal din Japonia, v-aş spune că este într-o anumită măsură vorba de forţe naturale, dar şi de intervenţia umană, mai precis sistemul HAARP sau alte tehnologii asemănătoare. Este doar o credinţă personală şi nu vreau acum să fiu luat drept un savant care îşi argumentează afirmaţiile prin cercetări în domeniu.

Sunt însă câteva lucruri care, adunate la un loc, nu prea au cum să fie simple coincidenţe. În primul rând, când a văzut imaginile de la dezastrul din Japonia, mi-a adus imediat aminte, de filmul „Sechestraţi în tren" din 1995, cu Steven Seagal. Dacă vă amintiţi, era acolo un savant nebun care a declanşat un cutremur în China cu o armă bazată pe radiaţii electromagnetice aflată pe un satelit. Imaginile din film, cu dezastrul, semănau foarte mult cu ce am văzut ieri în Japonia.

Pe urmă am citit în presă cam cât ar costa refacerea Japoniei după cutremur: aproximativ 160 de miliarde de dolari! Asta în condiţiile care ţara se confruntă cu mari probleme economice şi are un deficit bugetar uriaş. Recent chiar, statul nipon a fost retrogradat în topul economiilor mondiale pe locul 3, lăsând locul 2 Chinei.

Dacă trecem în revistă evenimetele din ultimii doi ani este greu să credem că atâtea evenimente catastrofice se pot produce într-un timp atât de scurt doar prin „voia naturii" şi nu sunt implicate şi anumite elemente umane care doresc să creeze o „ Nouă Ordine Mondială".

A fost mai întâi criza financiară iniţiată în America de bancherii internaţionali, care s-a extins apoi în Europa şi întreaga lume. A urmat criza gripei porcine, care a fost până la urmă doar propagandă mediatică. Au urmat cutremure catastrofale în Haiti şi Chile, vulcanul islandez cu nume complicat, a dat şi el bătaie de cap europenilor.

Recent am asistat la un lanţ de „revoluţii" în lumea arabă şi la câteva atentate teroriste sângeroase la Moscova, în Rusia. A mai fost secetă în Rusia şi inundaţii în Australia şi Brazilia. Se prefigurează acum o criză a preţului petrolului şi o criză alimentară globală.

Au fost ceva tensiuni la graniţa dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud, care ar fi putut degenera într-un conflict militar cu implicarea SUA şi China. Acum avem şi acest cutremur devastator în Japonia, ţara cu cea mai avansată tehnologie de prevenire şi minimizare a efectelor seismelor. Deja este prea mult!

Toate aceste evenimente s-au desfăşurat pe fondul unei intense propagande mediatice cu tentă apocaliptică prin care s-au vehiculat tot soiul de teorii legate de anul 2012, comete, asteroizi, planeta Nibiru, inversarea polilor Pământului, alinieri de planete, centuri de radiaţii, explozii solare, găuri negre şi multe alte bazaconii. Trebuie să fii naiv să crezi că toate astea sunt pure coincidenţe!

Dar să închei această lungă introducere şi să trecem la subiectul propriu-zis, acela al producerii dezastrelor prin tehnologia HAARP. Am mai vorbit despre asta şi nu ştiu dacă e cazul să repet teoria legată de acest subiect.

Sistemul HAARP, foarte pe scurt, este un sistem de antene aflate în nordul Americii, în Alaska, care emit radiaţii electromagnetice de mare putere, pe baza unei tehnologii care permite, zic unii, să producă artificial schimbări climatice sau chiar cutremure. Oficial HAARP este un proiect ştiinţific care are ca scop studierea ionosferei, aurorelor şi a altor lucruri de acest gen.

Am găsit un filmuleţ interesant în care jurnalistul canadian Benjamin Fulford vorbeşte despre întâlnirea sa cu fostul ministru de Finanţe al Japoniei Heizō Takenaka. Acesta i-a mărturisit că ţara sa ar fi ameninţată de o armă capabilă să producă cutremure, controlată de un grup de oligrarhi europeni şi americani.

Acest lucru se petrecea cu două zile înainte de producerea cutremurului de 6,8 grade din iulie 2007 din regiunea Niigata, care a avut epicentrul exact în zona celor patru reactoare nucleare ale centralei aflate acolo. Cam mare coincidenţa, nu?La video responde puteti vedea video-ul in care presedintele venezuelei H. Chavez acuza SUA pt crearea seismului din HAITI in 2010 prin tehnologia HAARP.

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

Sursa

9 comments:

 1. depinde ce co-cream. parca totusi ii creditam cu prea mare putere. poate pana la urma nu sunt decat radiatiile solare care sunt cel mai puternic haarp!

  ReplyDelete
 2. si eu am avut sentimentul ca fenomenele naturale au fost "putin ajutate", dar totusi ma gindesc ca judecam gresit. OARE? daca asta s-a intimplat pentru ca japonezii sa ajunga sclavii chinezilor, sclavagism modern pus in practica cu ajutoare trimise de acestia si "dorinta de ai ajuta la reconstructia zonei",astfel incit sa ii prinda in capcana si intr-un final sa joace cum le cinta chinezii.Ma astept la orice,iar cine mai viseaza la feti frumosi si ilene cosinzene o s-o pateasca rau de tot prntru ca nu ia in calcul orice scenariu posibil si v-a ajunge in situatia sa spuna "cine ar fii crezut,sau firar ei de nenorociti ce ne-au facut"...ETC ginditi bine si veti fii pregatiti pentru orice. NU neglijati nici cel mai mic amanunt ,nici cel mai neinsemnat detaliu care la inceput nu da cu nimic de banuit.NECUNOSCUTE SINT EFECTELE VORBELOR SI FAPTELOR NOASTRE.

  ReplyDelete
 3. radiatiile solare ajung atat de repede pe pamant asa cum ne spun ei?

  ReplyDelete
 4. hm,eu nu prea cred in hazard . In haarp ? Da cu sigurantà dar nu se leagà chiar totul...
  Natura rabufneste si toatà documentatia despre 2012 nu e degeaba...

  cu bine

  ReplyDelete
 5. semnez tot drept Anonim ...
  Inainte de anul 1977, fatidicul an al cutremurului din 4 martie, rula pe ecranele nostre la cinema filmul Scufundarea Japoniei....Ca pretext era falia submarina care sustinea insulele si ce se intampla daca se misca acestea.Parea film SF, insa cred ca ei stiau mai multe despre ei insisi decat restul lumii.La scurt timp venind dezastrul la noi fimul a fost scos URGENT! Asadar putem sa speculam cat dorim!

  ReplyDelete
 6. http://www.youtube.com/watch?v=PAxbPACWV70&feature=player_embedded


  Cutremure, tsunami şi erupţii vulcanice in lanţ. Filmul din 1973 regizat de Shinji Higutchi, Scufundarea Japoniei ( Nippon Shinbotsu), spune povestea unui om de stiinţă care descoperă că arhipelagul nippon se va scufunda într-un an. La vremea lui, filmul a facut intrări multe şi în cinematografele de la noi. Azi, imaginile lui par a fi revenit în actualitate, nu?

  ReplyDelete
 7. ce li sa intimplat japonezilor ni se poate intimpla si noua..citisem undeva ca pina in 2012 japonia va fi istorie,cred ca in cartea,,profetul adormit,,erau acolo mai multe profetii pe care eu le-am crezut fabulatii si sau cam adeverit;si daca ce a spus este macar pe jumatate adevarat atunci nu ne asteapta vremuri bune pe nici unii;si cine crede ca o sa scape sa se gindeasca de 2 ori..oricum eu m-as muta din japonia si din zonele de coasta.as alege muntele.n-as vrea sa fiu nici in pielea olandezilor .si mai zicea ceva de california ;o sa intre de tot la apa..speculatii ,adevaruri,cine stie.....

  ReplyDelete
 8. Sintem de un infantilism sub oeice critica. Nu e copilarie ca ar fi bine.Tot ce gindim si facem,are o KARMA {un efect} iar planeta care ne hraneste pe toti,cit ne mai pote suporta ???
  E cazul sa ne maturizam un pic macar,sa fim constienti ca TOT ce facem "pe pielea ALTORA "facem in realitate pe pielea NOASTRA !Ce pacat ca "invatam"din experienta altora {mai nimic!}
  si dam examen intodeauna cu experienta noastra!!!

  ReplyDelete
 9. Oameni buni, au apus vremurile in care eram indemnati sa credem in spiridusi.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...