Pagini

Tuesday, 28 September 2010

Ofiţeri americani: Armata SUA, sabotată de extratereştri


Armata americană a fost sabotată de extratereştri! Sunt dezvăluirile incredibile ale mai multor ofiţeri americani, care susţin că OZN-urile le-au monitorizat bazele aeriene şi au dezactivat chiar rachetele nucleare. Şase ofiţeri americani în rezervă au susţinut o conferinţă de presă prin care au încercat să demostreze existenţa extratereştrilor, dar şi complicitatea guvernului american.

Căpitanul Robert Salas a fost în multe rânduri martorul unor astfel de evenimente.

A început să vorbească abia în ultimii ani.

Una dintre cele mai importante mărturii a fost cea a colonelului Charles Halt. De-a lungul anilor, a primit rapoarte şi a ascultat declaraţii dintre cele mai curioase ale soldaţilor pe care îi trimitea să verifice activitatea OZN-urilor.

"Au spus că nava era triunghiulară, cu laturile de 3 metri. Era construită dintr-un metal de culoare închisă şi avea însemne ciudate. Am analizat-o un timp, apoi foarte repede şi silenţios a dispărut cu o viteză foarte mare", povesteşte colonelul.Ipoteza că extratereştrii ar sabota arsenalul nuclear al ţării i-a pus pe gânduri pe mulţi americani. Iar teoria este susţinută de 120 de foşti militari, majoritatea cu grade înalte în armata Statelor Unite.

Sunt dezvăluiri care au dovedit, în primul rând, că nu suntem singuri în Univers. Şi că, pentru mulţi militari americani, extratereştrii nu mai sunt un mister.


ONU va desemna un ambasador pentru relaţiile cu extratereştrii

Organizaţia Naţionilor Unite a anunţat recent, prin oficialii săi, desemnarea unui ambasador care va trebui să comunice cu extratereştrii şi cu spaţiul cosmic, informează Telegraph.co.uk.

Prima pe lista candidaţilor pentru acest titlu inedit este o faimoasă astrofiziciană de 58 de ani din Malaysia, pe nume Mazlan Othman, care este la momentul actual şefa unei organizaţii din cadrul ONU, numite UNOOSA - Biroul pentru Afacerile Spaţiale.

Aceasta a menţionat că această noua funcţie nu este, de fapt, nimic nou, întrucât existenţa vieţii în afara spaţiului terestru este un lucru din ce în ce mai cert şi comunicarea cu posibilele vieţuitoare de acolo este extrem de importantă.

"În căutarea continuă pentru comunicarea extraterestră am speranţa că, într- o zi, omenirea va primi semnale de la extratereştri. Când vom reuşi, va trebui să am pregătit un răspuns mulţumitor", a declarat Othman în cadrul unei discuţii cu oamenii de ştiinţă.

Profesorul Richard Crowther, un specialist britanic în lege spaţială susţine că othman este cea mai portivită persoană pentru acest nou început în cercetarea spaţiului cosmic.

Cititi, Analizati, Concluzionati... Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

Sursa


5 comments:

 1. pacat ca americanii ii trateaza pe cenusii exact cum ii trateaza pe teroristii arabi

  ReplyDelete
 2. Exceptional articolul. Daca s-a discutat asa ceva la stiri pe antene cu atat mai bine.
  Am auzit chiar ca au deturnat rachete deja lansate, lansate in spatiu, spre luna.
  Se pare ca un raspuns al americanilor a fost acela de a-i vorbi de rau pe extraterestrii.
  Totusi un american este acela care vine cu cele mai multe marturii despre atitudinea pozitiva si spirituala a extraterestrilor : Steven M Greer.
  Inspiratie maxima in continuare...:)

  ReplyDelete
 3. Interesant este ca vrea sa pregateasca un raspuns multumitor. Va fi tot un neadevar ca sa se continue suprematia ocultei pe Terra si sa fim manipulati in continuare? Vor fi corecti pentru ca vor fi fortati de intrarea pamantului in asa numita centura fotonica? Ce credeti va fi ceva normal, adevarat sau ceva fortat?
  Rodica

  ReplyDelete
 4. si eu cred ca este o chestie controlata adica in area 51 sunt sute de mii de extraterestrii care colaboreaza cu armata americana si acum brusc se tem sau fak pe nebunii.Fete mari la maritat si americanii astia daca s-ar stii ce experimente inspaimantatoare se produc acolo si inca in 2 locatii ar inebunii cred intreg globul pamantesc si ar dorii instant sa moara.Zeci de mii de copiii sunt luati -cred ca stiti celebrele rapiri de copii din state acolo sunt o buna parte monstrii creati

  ReplyDelete
 5. e o vrajala sau este cea mai tare stire din ultimii 50 de ani dupa moartea lui JFK care asta l-a bagat in mormant extraterestrii ascunsi in chip de om care isi pot schimba forma la alegere.Este cat se poate pe bune

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...