Pagini

Sunday, 2 May 2010

Explicarea misterului ce invaluie fenomenul OZN - de dr. Steven M. Greer Part 3


Pagina 1 din 6

de dr. Steven M. Greer

The Disclosure Project
PO Box 265, Crozet, VA 22932, SUA
website: http://www.disclosureproject.org

[Articol extras din Nexus Magazine, Anul IV, Numarul 12 (decembrie 2008 - februarie 2009)]

Cei cincizeci de ani de tainuire a tehnologiilor OZN/extraterestre nu au insemnat doar ascunderea adevarului ci si a existentei unor surse nepoluante de energie care ar putea salva planeta de la un dezastru ecologic.

Introducere

In ultimii cativa ani am avut responsabilitatea de a pune la curent cu problematica OZN-urilor/extraterestrilor diversi functionari guvernamentali si oameni de stiinta importanti din SUA si din strainatate.

Dovezile sunt clare si coplesitoare: nu e dificil sa demonstrezi convingator realitatea existentei OZN-urilor per se.

O provocare mai mare o reprezinta elucidarea arhitecturii misterului ce inconjoara OZN-urile (v. prezentarea acestui subiect in articolul intitulat Unacknowledged („Neconfirmat“) de acelasi autor).

Cea mai mare provocare consta insa in gasirea raspunsului la intrebarea „de ce?“.

De ce acest secret?

De ce exista un guvern „negru“ sau nerecunoscut in interiorul guvernului?
De ce sa ascunzi subiectul OZN-urilor/extraterestrilor de ochii publicului? Dovezile sunt complexe, dar posibil de prelucrat.

Partea de „cum?“ sau natura programelor secrete este mai dificila si mult mai complexa. Problema cea mai provocatoare dintre toate ramane aceea de a explica „de ce?“ – motivul din spatele secretului. Nu exista un singur raspuns la aceasta intrebare, ci mai degraba mai multe motive corelate, care toate impreuna justifica un mister atat de extraordinar.

Investigatiile si interviurile luate la zeci de martori strict secreti care au participat la astfel de programe ne-au permis sa intelegem motivele pastrarii acestui secret.

Gama lor se intinde de la cele evidente pana la cele cu adevarat bizare. In materialul de fata doresc sa va prezint cateva elemente esentiale referitoare la acest mister, de ce a fost impus si de ce este atat de dificil pentru cei implicati in programele secrete sa-si schimbe politica si sa permita dezvaluirea adevarului.

La inceput

In primele zile ale fenomenului OZN, armata, serviciile de informatii si corporatiile industriale erau preocupate de natura fenomenului crezand ca se datoreaza unor adversari umani; apoi, dupa ce s-a stabilit natura sa extraterestra, au fost ingrijorate de reactia publicului.

In anii ’30 si ’40 aceasta nu era o problema minora: daca OZN-urile ar fi fost de origine pamanteana, ele ar fi reprezentat dovada existentei unui adversar pamantean ce dispunea de un mare avans tehnologic fata de aviatia militara americana. Dupa ce s-a stabilit originea extraterestra a fenomenului (unele cercuri cunosteau acest lucru inainte de finalul celui de-Al Doilea Razboi Mondial), existau mai multe intrebari decat raspunsuri. De ce sunt aici extraterestrii?

Care sunt intentiile lor? Cum calatoresc navele lor cu astfel de viteze fantastice prin imensitatea spatiului? Cum ar putea aplica oamenii aceste tehnologii – atat pe timp de razboi cat si pe timp de pace? Cum ar reactiona publicul la aflarea acestor lucruri? Ce efect va avea dezvaluirea acestor fapte asupra sistemelor de credinte umane si asupra sistemelor politice si sociale?

De la sfarsitul anilor ’40 pana la inceputul anilor ’50 s-a desfasurat un efort concertat pentru a descifra tehnologiile ce stau la baza acestor nave spatiale, in principal prin studiu direct, prin intermediul unor procedee de inginerie inversa aplicate obiectelor recuperate din New Mexico si din alte locuri.

S-a recunoscut imediat ca aceste obiecte folosesc legi ale fizicii si tehnologii mult mai avansate comparativ cu motoarele cu combustie interna, tuburile de vid si altele asemanatoare.

In atmosfera Razboiului Rece si intr-o lume in care un avantaj relativ minor putea inclina din punct de vedere tehnologic balanta puterii in cursa inarmarii nucleare, acesta nu era un subiect lipsit de importanta. Intr-adevar, tema disfunctiei geopolitice umane apare ca trasatura recurenta a misterului legat de OZN-uri pana in prezent. Despre asta vom discuta mai tarziu.

Pagina 2 din 6

Din documentul strict secret Wilbert Smith al guvernului canadian stim ca acest subiect a fost considerat mai secret decat cercetarea necesara realizarii bombei cu hidrogen. La sfarsitul anilor ’40 se depunea un efort gigantic pentru a studia obiectele extraterestre, a descoperi modul lor de functionare si posibilele lor utilizari.

Proiectul care se ocupa cu acest subiect era chiar si atunci extraordinar de secret. A capatat un caracter si mai secret la inceputul anilor ’50 cand s-a progresat substantial in domeniul fizicii ce sta la baza sistemelor energetice si de propulsie a navelor extraterestre. Dupa cat putem estima, aceea a fost perioada in care intregul proiect a devenit tot mai „negru“ si mai secret.

Compartimentarea proiectului ce se ocupa cu fenomenul OZN a crescut exponential de la inceputul anilor ’50 cand s-a realizat ce aveau la dispozitie de fapt aceste proiecte secrete: dispozitive ce se bazau pe o fizica si sisteme energetice care – daca ar fi fost dezvaluite – ar fi schimbat pentru totdeauna viata de pe Pamant.

Din vremea lui Eisenhower, proiectele OZN/ extraterestri au devenit tot mai compartimentate si mai indepartate de posibilitatea legala si constitutionala de a fi controlate. Aceasta inseamna ca Presedintele – stim din declaratii ale martorilor ca Eisenhower era la curent cu existenta navelor extraterestre – si liderii similari ai Marii Britanii si ai altor tari nu erau informati despre cercetarile intreprinse in aceasta directie.

Astfel, lideri alesi si numiti se confruntau cu un complex militaro-industrial sofisticat (dupa cum l-a numit Eisenhower) cu proiecte compartimentate labirintic care scapau tot mai mult posibilitatii lor de supraveghere si control.

Din declaratii ale unor martori directi stim ca Eisenhower, Kennedy, Carter si Clinton erau frustrati de incercarile facute pentru a penetra astfel de proiecte. Aceasta era valabil si pentru membri ai Congresului, investigatori, lideri ai altor tari, precum si pentru ONU.

Nu conteaza cat de inalta este pozitia pe care o detii: daca nu esti considerat necesar proiectului, nu vei fi informat despre el, punct.

Contrar credintei populare din anii ’60 preocuparea pentru faptul ca publicul s-ar putea panica la aflarea vestii ca nu suntem singuri in univers nu a fost motivul principal pentru pastrarea secretului. Cunoscatorii inteleg ca – in pofida povestilor fantastice raspandite in cercurile OZN-istilor si in „Dosarele X“ – frica de extraterestri ostili nu a reprezentat nici ea un factor semnificativ.

Chiar daca a existat o confuzie permanenta in unele cercuri secrete in privinta intentiilor ultime aflate in spatele fenomenului extraterestru, nu stim sa fi existat vreun membru avizat al acestor cercuri care sa-i fi considerat pe extraterestri ostili sau reprezentand o amenintare.

In anii ’60 si cu siguranta in anii ’90, lumea era familiarizata cu conceptul de calatorie in spatiu, iar populara literatura stiintifico-fantastica indoctrinase complet masele cu ideea ca extraterestrii sunt departe de a fi doar o posibilitate. De ce s-a mai perpetuat secretul?

Razboiul Rece s-a terminat. Oamenii cu greu ar mai fi socati de ideea ca nu suntem singuri in univers (majoritatea oamenilor deja cred asta – de fapt, majoritatea oamenilor cred in existenta OZN-urilor).

Pe langa asta, ce ar putea fi mai socant decat faptul de a trai de la inceputul celei de-a doua jumatati a secolului XX cu mii de bombe cu hidrogen indreptate asupra fiecarui oras important al lumii?

Daca putem trai cu asta, cu siguranta putem face fata ideii ca extraterestrii sunt reali. Explicatiile facile bazate pe frica, panica, soc s.a.m.d. nu sunt suficiente pentru a justifica pastrarea unui mister atat de profund incat chiar si presedintelui si directorului CIA sa le fie interzis accesul la informatii.

O estimare curenta a tehnologiilor extraterestre

Pastrarea in continuare a misterului legat de OZN-uri trebuie sa aiba deci legatura cu dinamica esentiala a raportului de forte pe plan mondial si a modului in care o astfel de dezvaluire va afecta acest raport. Aceasta inseamna ca informatiile despre fenomenul OZN poseda un potential atat de mare de a schimba starea actuala incat suprimarea lor este considerata esentiala indiferent de costuri.

Revenind la inceputul anilor ’50, am aflat ca tehnologia si fizica de baza a navelor extraterestre au fost descoperite prin proiecte intense de inginerie inversa. Atunci s-a luat decizia de a creste gradul de secretizare a informatiilor pana la un nivel ce nu mai fusese atins anterior – nivel prin care subiectul respectiv era scos in afara lantului guvernamental obisnuit de comanda si control.

De ce? In afara de posibila utilizare a unei astfel de cunoasteri de catre adversarii SUA/Marii Britanii in epoca Razboiului Rece, s-a realizat ca aceste dispozitive nu erau echivalentul masinii tatalui dumneavoastra.

Fizica ce sta la baza sistemelor de generare a energiei si de propulsie ar putea inlocui cu usurinta toate sistemele de propulsie si de generare de energie de pe Pamant – si odata cu ele, intreaga ordine geopolitica si economica.

In anii ’50, lumea nu era foarte preocupata de incalzirea globala, colapsul ecosistemului, micsorarea stratului de ozon, disparitia padurilor tropicale, degradarea biodiversitatii, etc.

Din perspectiva celui de-al Doilea Razboi Mondial, era nevoie de stabilitate, nu de o noua convulsie a ordinii economice, tehnologice si geopolitice a lumii. Amintiti-va, celor care detin controlul le place sa-l si pastreze. Au o aversiune fata de risc, nu le plac schimbarile semnificative si nu renunta usor la control si la putere.

Dezvaluirea existentei extraterestrilor, urmata de inevitabila dezvaluire a noilor tehnologii, ar schimba lumea pentru totdeauna – si ei stiau asta. Acest lucru trebuia evitat cu orice pret. In plus, atunci era epoca „ceea ce este bun pentru General Motors este bun si pentru America“, acelasi lucru fiind valabil si pentru marile afaceri cu petrol, carbuni, etc.

Dezvaluirea prezentei extraterestrilor ar duce inevitabil la punerea in circulatie a acestor tehnologii, iar asta ar matura intreaga infrastructura tehnologica a planetei. Schimbarile ar fi imense si bruste. In prezent, acest lucru este si mai adevarat decat atunci.

De ce? Pentru ca prin evitarea acestei probleme in anii ’50 – situatie convenabila in acea vreme – s-a ajuns acum la o situatie mult mai delicata. De exemplu, dependenta lumii de petrol si de tehnologia bazata pe combustie interna este mai mare acum decat in 1955.

Economia mondiala este de cateva ori mai mare, asa ca orice schimbare ar fi exponential mai mare – si potential mai haotica.

Aceasta este deci enigma: fiecare deceniu si fiecare generatie a transmis aceasta problema urmatoarei generatii, doar pentru a descoperi ca, in afara pastrarii secretului, orice alta solutie este mai destabilizatoare decat ar fi fost cu un deceniu mai inainte.

Prinsa intr-un cerc innebunitor de mister, de amanare a dezvaluirilor, in complexitatea crescanda a lumii si dependenta tot mai mare de sisteme energetice demodate, fiecare generatie a descoperit ca se afla intr-o situatie tot mai dificila.

Oricat de dificila ar fi fost dezvaluirea in anii ’50, acum este chiar mai dificila si potential zguduitoare la nivel mondial prin consecintele sale. Descoperirile tehnologice ale anilor ’50, bazate pe analiza obiectelor extraterestre ne-ar fi putut face capabili sa transformam complet situatia economica, sociala, tehnologica si ecologica mondiala.

Faptul ca un astfel de progres a fost ascuns publicului se datoreaza faptului ca ierarhia aflata la control in acea vreme (si pana in prezent) s-a opus oricarei schimbari.

Nu incape indoiala ca schimbarile ar fi fost imense.

Ganditi-va: o tehnologie care permite producerea de energie pornind de la asa-zisul camp al punctului zero si care ar face ca fiecare casa, uzina si vehicul sa aiba propria sa sursa de energie – fara vreo sursa externa de combustibil. Nu mai e nevoie de petrol, gaz, carbune, centrale nucleare sau motoare cu combustie interna – si nici mai exista nici problema poluarii, punct.

Ganditi-va: o tehnologie care foloseste dispozitive electrogravitationale ce permit transportul pe deasupra oricaror suprafete – gata cu soselele care acopera terenuri agricole fertile. Suna grozav.

Dar in anii ’50 exista petrol din belsug, nimeni nu era preocupat de poluare, incalzirea globala nu reprezenta un motiv de ingrijorare, iar guvernele doreau doar stabilitate, stare deja existenta atunci. Pe langa asta, de ce sa riste cutremurele pricinuite de o astfel de dezvaluire? Mai bine lasa alta generatie sa se ocupe de aceasta problema.

Dar acum, situatia s-a schimbat. Pamantul se incovoaie sub povara populatiei in crestere – 6 miliarde de oameni – toti doritori de masini, electricitate, televizoare s.a.m.d. Toata lumea stie ca nu mai avem petrol decat pentru maxim 50 de ani – si chiar daca am fi avut mai mult petrol, ecosistemul planetei nu ar fi putut rezista la inca 50 de ani de astfel de abuz.

Riscurile dezvaluirilor sunt mult mai mici decat riscurile pastrarii secretelor: daca se va continua cu aceasta strategie, ecosistemul Terrei se va prabusi. E vorba despre o mare schimbare si despre instabilitate globala...

Multi oameni vor considera impactul tehnologic si economic drept justificarea centrala pentru pastrarea secretului. La urma urmei, vorbim despre o schimbare in economie de ordinul mai multor trilioane (un trilion = o mie de miliarde, n.ed) de dolari pe an. Sectoare ale economiei precum energia si transporturile ar fi revolutionate in totalitate.

Sectorul energiei – partea prin care sunt cumparati si arsi combustibili fosili – va dispare cu totul. In timp ce alte industrii vor inflori, numai un prost ar putea nesocoti impactul disparitiei unui astfel de segment al economiei in valoare de mai multe mii de miliarde de dolari

Pagina 3 din 6

Cu siguranta, „interesele legitime“ implicate in infrastructura industriala globala legata de petrol, gaz, carbune, motoare cu combustie interna si utilitati publice nu reprezinta o forta neglijabila in aceasta lume. Dar pentru a intelege misterul din jurul fenomenului OZN, trebuie sa reflectati la ceea ce reprezinta in esenta toti banii acestia: putere.

Putere geopolitica substantiala. Trebuie sa va ganditi ce se va intampla cand fiecare sat din India (sau Africa sau America de Sud sau China) va avea dispozitive care pot genera cantitati mari de energie. Intreaga lume va putea sa se dezvolte intr-o maniera fara precedent – fara poluare si fara miliarde cheltuite pe centrale electrice, retele si combustibili. Cei care nu au vor avea.

Acesta ar fi de departe considerat un lucru bun – la urma urmei, mare parte din instabilitatea mondiala, razboaie, etc. este legata de saracia stupefianta si privatiunile economice intr-o lume extrem de bogata.

Injustitia sociala si inegalitatea economica extrema dau nastere la mult haos si suferinta pe lume. Aceste tehnologii descentralizate si nepoluante vor schimba permanent aceasta situatie. Chiar si deserturile vor inflori...

Trebuie sa ne amintim insa ca puterea geopolitica rezulta din avans tehnologic si economic. India are peste un bilion de oameni, iar Statele Unite cam un sfert din acest numar, dar cine are cea mai mare putere geopolitica?

Pe masura ce aceste sisteme energetice prolifereaza, asa-numita Lume a Treia va ajunge rapid la egalitate cu lumea industrializata din Europa, Statele Unite si Japonia.

Aceasta va duce la o schimbare masiva a puterii geopolitice. Lumea industrializata va descoperi ca va trebui sa imparta efectiv puterea cu injosita (acum) Lume a Treia. Cei aflati acum la putere nu au nici un interes in a face un astfel de lucru; nu au facut-o nici in anii ’50. Cu greu suportam sa ne impartim in prezent puterea chiar si prin intermediul Natiunilor Unite.

Dezvaluirea informatiilor referitoare la fenomenul OZN/extraterestri va conduce la proliferarea globala a unor noi sisteme energetice, ceea ce va avea ca rezultat o egalizare a puterii in lume. Statele Unite si Europa au o populatie de aproximativ 600.000.000 de oameni.

Aceasta reprezinta doar 10% din populatia lumii. Odata ce restul de 90% va creste din punct de vedere al pozitiei tehnologice si economice, este clar ca puterea geopolitica se va deplasa spre – sau egaliza cu – restul lumii. Puterea va trebui sa fie impartita. Securitatea colectiva la un nivel cu adevarat global va fi inevitabila. Acesta va fi sfarsitul lumii pe care o cunoastem.

Cand combinam impactul economic si tehnologic cu cel geopolitic, devine evident ca schimbarile produse de incetarea misterului sunt cu adevarat uriase, transformatoare la nivelul intregii planete.

Nu este un subiect care sa poata fi tratat cu usurinta. Dar la 50 de ani dupa ce lumea ar fi putut avea aceste noi tehnologii – si dupa 50 de ani lungi de degradare ecologica, haos si inegalitate sociala si economica – descoperim ca suntem ultima generatie aflata la capatul lungii cozi de transmitere a fierbintelui cartof cosmic cunoscut drept problema misterului OZN-urilor.

Iata-ne deci cum stam, tinand acest cartof fierbinte, dar ce vom face cu el? A dezvalui secretul inseamna declansarea unor schimbari vaste si profunde in aproape fiecare aspect al existentei umane – economic, social, tehnologic, filozofic, geopolitic s.a.m.d.

A mentine in continuare acest secret si a suprima aceste noi energii si tehnologii de propulsie inseamna ceva si mai destabilizator: prabusirea ecosistemului Pamantului si epuizarea combustibililor fosili de care depindem, plus mania crescanda a celor care nu au, care sunt lipsiti de o viata completa si demna.

Nu mai exista generatii carora sa le putem transmite acest cartof cosmic fierbinte: trebuie sa ne confruntam cu el si sa facem ceea ce ar fi trebuit facut in 1950.

Pagina 4 din 6

Panzele pe care le tesem

Ca si cum cele de mai sus nu ar fi suficiente pentru a justifica pastrarea secretului, amintiti-va lucrurile extraordinare realizate in acest scop.

Infrastructura necesara pentru mentinerea acestui secret, inaccesibil nici macar presedintilor, directorilor CIA, liderilor Congresului si prim-ministrilor europeni este ilegala.

Sa fiu clar: entitatea care controleaza subiectul OZN si tehnologiile legate de acesta are mai multa putere decat orice guvern sau lider din lume. Posibilitatea aparitiei unei astfel de situatii a fost prevazuta de Presedintele Eisenhower cand, in ianuarie 1961, ne-a avertizat in privinta „complexului militaro-industrial“ aflat in continua crestere.

Acela a fost ultimul sau discurs in calitate de presedinte, in care ne-a avertizat in mod clar asupra unei situatii infricosatoare despre care avea cunostinte directe. Eisenhower vazuse nave extraterestre si cadavre de extraterestrii. Stia de programele secrete ce studiau toate acestea.

Dar mai stia si ca pierduse controlul asupra acestor proiecte si ca „ei“ il minteau in privinta duratei si a naturii complete a cercetariilor si activitatilor de dezvoltare.

Intr-adevar, in prezent, pastrarea secretului este o operatiune internationala hibrida, cvasi-guvernamentala, cvasi-privatizata, ce functioneaza in afara sferei de activitate a oricarei agentii sau guvern singular. „Guvernul“ – in forma in care dumneavoastra, eu si Thomas Jefferson il putem concepe – este in realitate in afara circuitului. Un proiect necunoscut majoritatii, foarte secret si compartimentat controleaza aceste subiecte.

Accesul se obtine doar prin faptul ca esti inclus in el, iar daca nu esti inclus nu conteaza daca esti directorul CIA, presedintele tarii, presedintele Comitetului de Relatii Externe a Senatului sau secretarul general al ONU: pur si simplu nu vei sti despre sau nu vei avea acces la aceste proiecte.

Intr-adevar, situatia este atat de infricosatoare incat liderul sefilor de stat major de la Pentagon nu are mai mult acces la astfel de proiecte decat orice alt civil – cu exceptia cazului in care acestia sunt „oameni din interior“ datorita unui motiv anume. Dar acesta este un caz rar.

Pentru a dobandi si pastra o astfel de putere au fost facute tot felul de lucruri. Amintiti-va de poemul lui Robert Frost in care vorbeste despre „panzele pe care le tesem“. Dar cum capata identitate o astfel de entitate dintr-un paienjenis de secrete, inselaciune, minciuni si insubordonare? Pentru a fi mai specific, acest grup dispune de o putere si de drepturi care nu i-au fost acordate legal.

Este extraconstitutional, atat in SUA si Marea Britanie, cat si in alte tari ale lumii. Voi admite posibilitatea ca, macar la inceput, aceasta actiune secreta sa fi avut rolul de a mentine secretul si de a evita instabilitatea.

Riscurile prezentate de scurgerile accidentale de informatii – sau de vreun lider care sa hotarasca legal ca a venit momentul dezvaluirilor – au facut sa devina esentiala teserea unei panze de mister si dezvoltarea unor operatiuni ilegale din ce in ce mai complexe. Panza s-a extins si asupra operatiunii in sine.

Complexitatea proiectelor compartimentate, gradul de activitate neconstitutionala si neautorizata, „privatizarea“ (sau furtul) tehnologiilor avansate de catre corporatii partenere (partea „industriala“ a complexului militaro-industrial), mintitul continuu al liderilor legal alesi si numiti si al publicului – toate acestea si altele au contribuit la o psihologie a pastrarii continue a secretului, deoarece prezentarea adevarului ar duce la dezvaluirea celui mai mare scandal din istoria cunoscuta.


Cum ar reactiona, de exemplu, publicul daca ar afla faptul ca degradarea ecosistemului intregii planete si pierderea irecuperabila a mii de specii de plante si animale, disparute datorita poluarii, au fost complet inutile – si ca ar fi putut fi evitate daca o dezvaluire onesta a acestei informatii ar fi avut loc in anii ’50?

Cum ar reactiona societatea in urma stirii ca mii de miliarde de dolari au fost cheltuiti ani de zile pe proiecte neautorizate, neconstitutionale?

Iar acesti dolari proveniti din taxe au fost folositi de corporatii partenere la acest secret pentru a dezvolta tehnologii de varf bazate pe studiul obiectelor extraterestre ce au fost apoi patentate si folosite in tehnologii aducatoare de mari venituri?

Nu doar ca platitorii de taxe au fost inselati, dar au fost si pusi sa plateasca in plus pentru astfel de realizari extraordinare, ce au rezultat in urma unor cercetari platite tot de ei! Nu mai discutam de furtul de la extraterestri al proprietatii intelectuale asupra acestor tehnologii.

In timp ce tehnologiile generatoare de energie si cele de propulsie au ramas secrete, aceste corporatii partenere au obtinut profituri enorme de pe urma descoperirilor din electronica, miniaturizare si alte domenii conexe.

Astfel de transferuri ascunse de tehnologie reprezinta un furt de tehnologii de multe mii de miliarde de dolari, tehnologii care ar trebui sa fie de domeniul public, deoarece platitorii de taxe au platit pentru ele.

Si cum ar reactiona publicul daca ar afla ca programul spatial ce a costat multe bilioane de dolari, folosind rachete cu combustie interna, a fost un experiment primitiv si inutil, deoarece sisteme de propulsie si tehnologii mult mai avansate existau inca inainte sa se fi ajuns pe Luna?

NASA si celelalte agentii din domeniu au fost si ele in mare parte victime ale pastrarii acestui secret pe cat au fost restul guvernului si publicul. Doar o parte mica, foarte compartimentata, dintre oamenii de la NASA stiu despre tehnologiile reale, extraterestre, ascunse in aceste proiecte.

Cu siguranta ca unchiul meu, care a ajutat la proiectarea modulului lunar care l-a dus pe Neil Armstrong pe Luna, a fost si el o victima ca oricare alta, deoarece nici lui nu i s-a permis accesul la acele descoperiri. A trebuit sa se bazeze pe fizica veche si pe vechile tehnologii de propulsie, pe baza unui jet rezultat prin combustie interna, la fel ca toti ceilalti. Ce rusine.

Realitatea de neevitat este aceasta: acest proiect secret, indiferent de cat de bine intentionat ar fi fost initial, a fost purtat mai departe de propria putere secreta. A abuzat de aceasta putere. Ne-a jefuit viitorul pentru o perioada de 50 de ani.

Pagina 5 din 6

Relatia cu extraterestrii

Situatia este de fapt mult mai rea. Tot ce este consemnat deasupra este doar umbra unei probleme si mai mari: grupul secret ce conduce aceste proiecte „negre“ legate de OZN-uri a avut de asemenea un control exclusiv asupra fazelor de inceput a relatiei ce se nastea intre oameni si extraterestri.

Aceasta a fost tragic de gresit administrata – aproape pana la faza de catastrofa globala autentica. Caci ce se intampla atunci cand un grup neales, nenumit, auto-ales, cu orientare militara, trebuie sa faca fata relatiilor inter-specii intre oameni si extraterestri? Ei bine, ca in cele mai multe domenii, daca porti ochelari cu lentile roz intreaga lume arata roz.

Daca porti in schimb ochelari militari, orice dezvoltare noua si necontrolata va fi vazuta ca o amenintare militara potentiala sau reala. Caracteristica unui astfel de grup este faptul ca este omogen in privinta viziunii asupra lumii si a tiparelor mintale. Puterea si controlul sunt calitati preeminente.

Un astfel de secretism extrem creeaza o ambianta foarte periculoasa in care lipsesc controlul si echilibrul. Intr-un astfel de mediu pot fi luate decizii foarte periculoase cu un feedback necorespunzator din partea unor perspective necesare care au fost excluse cu forta.

Am descoperit ca intr-o astfel de atmosfera de paranoia, militarism si secret extrem s-au intreprins actiuni extrem de periculoase impotriva extraterestrilor. Avem intr-adevar multiple surse in interior care ne-au descris folosirea unor tehnologii tot mai avansate pentru a urmari, tinti si distruge obiecte extraterestre.

Daca acest lucru este adevarat in proportie de doar 10% (eu sunt convins ca e adevarat in proportie de 100%), ne confruntam cu o criza diplomatica si sociala globala care se afla complet in afara controlului nostru, dar care pune in pericol intreaga planeta.

Amintiti-va, proiecte secrete de inginerie inversa au avut ca rezultat salturi gigantice in tehnologii care, aplicate sistemelor militare, ar putea fi o adevarata amenintare pentru extraterestrii ce ar putea fi aici cu intentii pasnice.

Incercarile de a militariza rapid spatiul sunt probabil rezultatul unei viziuni mioape, militariste si paranoice asupra proiectelor si intentiilor extraterestrilor. Daca aceasta ramane necontrolata, poate conduce doar la o catastrofa.

Acest grup, indiferent cat de bine intentionat este, trebuie sa iasa rapid la lumina, astfel incat sa poata interveni oameni de stat cu o perspectiva noua. In timp ce nu avem nici o dovada care sa arate ca civilizatiile extraterestre ar fi catusi de putin ostile, este de asemenea clar ca este improbabil ca ele vor permite o interferenta neingradita in operatiunile lor.

Autoapararea este probabil o calitate universala. Chiar daca extraterestrii au demonstrat pana acum un autocontrol enorm, nu s-ar putea sa declansam un anumit raspuns, daca tehnologiile secrete umane incep sa ajunga la egalitate cu cele extraterestre, iar noi folosim astfel de tehnologii intr-o maniera razboinica? Aceasta perspectiva ne indeamna la intelepciune.

Pagina 6 din 6

Viitorul nostru in balanta

Avem nevoie ca intr-o problema atat de vasta sa se implice Jimmy Carterii si Dalai Lamasii nostri, precum si alti oameni de stat. Dar daca le este refuzat in continuare accesul – si subiectul ramane nedezvaluit – ramanem cu cativa indivizi, nealesi de catre noi, care sa ne decida soarta si sa actioneze in numele nostru. Aceasta stare a lucrurilor trebuie sa se schimbe – si cat mai curand.

Ca o analiza finala, chiar daca schimbarile ce insotesc o astfel de dezvaluire legata de OZN-uri si extraterestri vor fi masive si vor avea un impact profund asupra fiecarui aspect al vietii de pe Pamant, este totusi corect sa fie dezvaluit adevarul. Mania secretului a capatat o viata proprie: este un cancer crescand care trebuie vindecat inainte de a distruge viata de pe Pamant.

Motivele pastrarii secretului sunt clare: puterea globala, controlul economic si tehnologic, pastrarea starii geopolitice actuale, teama de scandalul ce va inconjura dezvaluirea unor astfel de proiecte, etc. Daca dezvaluirea este periculoasa, atunci pastrarea secretului este si mai periculoasa.

Pamantul moare pentru ca noi il ucidem.

Cele mai bogate 250 de persoane si familii din lume poseda un activ net egal cu cel al 2,5 miliarde de oameni saraci de pe glob. Relatia promitatoare dintre umanitate si extraterestri este militarizata si incordata datorita unei gandiri si a unor programe gresite, desfasurate in totalitate in secret.

Oricat de infricosatoare ar putea fi dezvaluirea, cu potentialul ei de a crea schimbare si instabilitate pe termen scurt, pastrarea in continuare a secretului inseamna distrugerea Pamantului datorita prostiei si lacomiei noastre.

Viitorul umanitatii, care a fost intarziat si jefuit in ultimii 50 de ani, nu mai poate fi jefuit inca 50 de ani. Nu mai avem la dispozitie inca 50 de ani: ecosistemul Pamantului va fi distrus mai repede. Nu avem la dispozitie alegeri usoare. Dar exista una care este cea corecta. Ne veti ajuta sa o facem? Sfarsit.
Sursa


Extras din cartea Adevarul ascuns - Informatii interzise, de Doctor Steven M. Greer.


În aprilie 2004, aproximativ douăzeci şi patru de persoane s-au strâns la casa noastră de la ţară din comitatul Albemarle, Virginia, nu departe de Monticello al lui Thomas Jefferson. Scopul acelei întâlniri a fost ca eu să le relatez personal, pe parcursul unei săptămâni, evenimentele vieţii mele.

Această carte este practic rezultatul discuţiilor de atunci. Ca să fiu sincer, am avut destule emoţii la publicarea ei, mai ales pentru că în carte sunt dezvăluite experienţe şi evenimente personale care par incredibile pentru omul obişnuit.

Chiar lectura transcrierii casetelor înregistrate atunci a fost uneori o experienţă dureroasă şi chiar dificilă din punct de vedere emoţional. De asemenea, ştiu că mare parte din conţinutul acestei cărţi poate fi utilizat împotriva mea.

A venit însă timpul să aflaţi: de ce un medic care a fost directorul unei secţii de urgenţă foarte activă a renunţat la carieră pentru a transmite lumii informaţia că, de fapt, nu suntem singuri în univers? Prin ce experienţe personale am trecut – începând din copilărie –, care mi-au oferit cunoaşterea culturilor cosmice, a conştiinţei cosmice şi care totodată mi-au permis să întrezăresc viitorul uimitor rezervat umanităţii?

Care sunt noile tehnologii energetice şi de propulsie care ne pot oferi o nouă lume, lipsită de poluare, sărăcie şi conflicte? Care este punctul central unde mintea, spaţiul, timpul şi materia se întâlnesc – şi cum ar putea fi acesta folosit tehnologic de o civilizaţie avansată?

Cum arată tiparul următorilor cinci sute de mii de ani de civilizaţie umană pe Pământ şi cum putem realiza tranziţia până la acea perioadă? Ce am descoperit – şi am trăit – când m-am întâlnit cu şefi de stat, reprezentanţi ai CIA, miliardari şi agenţi sub acoperire care la rândul lor sunt disperaţi să menţină secretul şi în acelaşi timp se roagă să fie eliberaţi din cutia neagră în care s-au întemniţat singuri? Cine a menţinut acest adevăr ascuns şi această cunoaştere interzisă secretă şi mai ales de ce?

Această carte răspunde la toate aceste întrebări şi nu doar la ele. Este dezvăluirea mea personală. După ce am fondat şi condus Proiectul Desecretizarea, simt că a venit timpul ca milioanele de oameni care urmăresc activitatea noastră să afle adevărul despre cum am ajuns aici şi ce am descoperit.

Nu mă aştept ca cititorul obişnuit să accepte toate aceste răspunsuri sau oricare dintre ele. De fapt, nu mă aştept la nimic. Este adevărul aşa cum l-am descoperit şi acesta este efortul meu sincer de a-l transmite. Sper că veţi afla un sens în această mărturisire a mea oferită din inimă şi cu toată sinceritatea.

O întâlnire pe care am avut-o acum câţiva ani cu un general important de la Pentagon ilustrează gravitatea situaţiei. Generalul, care în acel moment era şeful unei operaţiuni majore a departamentului de informaţii secrete de la Pentagon, mi-a cerut să-l informez pe el şi o parte din staff-ul lui asupra chestiunii OZN-urilor.

În timp ce consilierul nostru militar şi cu mine aşteptam în sala de primire a generalului, am observat o femeie, ofiţer, care ridicase capul din hârtii uitându-se curioasă la noi. În cele din urmă, a întrebat dacă eu eram doctorul Greer, iar eu i-am răspuns afirmativ.

Apoi a continuat, explicând că ea şi colegii ei erau foarte entuziasmaţi de discuţia ce avea să urmeze şi că trăseseră la sorţi să vadă cine avea să fie prezent acolo! Se pare că numai un singur ofiţer din acel birou putea să ia parte la întâlnire.

Am fost conduşi în sala de conferinţe a generalului şi, după o vreme, în timpul coversaţiei, generalul a spus:

- Ei, bine, nu am nicio îndoială că ceea ce spuneţi e adevărat, dar am făcut şi eu investigaţii prin canalele agenţiei şi nimeni nu-mi poate spune nimic! De fapt, tot ce am obţinut este asta!

S-a dus apoi la o etajeră, a luat un mic extraterestru de jucărie şi l-a ridicat în aer ca să-l vedem cu toţii. A spus:

- Aceasta e tot ce am obţinut şi chiar s-a râs de mine, pentru că am pus întrebări în legătură cu subiectul respectiv prin diverse canale...

I-am explicat apoi că directorul CIA şi alte oficialităţi importante au trecut prin experienţe similare când au făcut cercetări referitoare la acest subiect.

Generalul mi-a relatat apoi o poveste tulburătoare, foarte personală: în tinereţe, tatăl său descoperise un caz de corupţie şi chiar conspiraţie la nivelul guvernului, care era profund îngrijorător, dar nimeni nu voia să-l asculte.

Era o chestiune de importanţă enormă, dar generalul a recunoscut că atunci credea că tatăl lui o luase razna. În cele din urmă, tatăl s-a sinucis (sau a fost asasinat, iar crima făcută să pară sinucidere) din această cauză. Apoi generalul a adăugat:

- Doar după ce am ajuns în acest post de la Pentagon mi-am dat seama că tatăl meu avea dreptate!

Până când generalul nu a fost confruntat cu adevărul, ca înalt oficial în cadrul Pentagonului, nu l-a crezut nicio clipă pe tatăl său. Aşadar, cum pot eu să mă aştept ca voi să mă credeţi pe mine? Tot ce pot face e să vă mărturisesc adevărul aşa cum îl ştiu eu, iar restul depinde de voi.

Câteva comentarii legate de carte: nu este o carte scrisă, ci doar o transcriere editată a peste patruzeci şi cinci de ore de înregistrări audio realizate în aprilie 2004, în timpul prezentării mele de la fermă.

Îl rog pe cititor să ierte orice erori sau scăpări în editare. Această carte ar trebui socotită o istorie orală, transcrisă şi editată sub forma unei naraţiuni. Nu am avut notiţe şi nici text pregătit pentru aceste prezentări orale.

Între 1991 şi 1995 am ţinut un jurnal (prin înregistrări audio transcrise), care avea peste două mii de pagini doar pentru perioada respectivă. Evident că această carte, care cuprinde evenimente ce se întind pe jumătate de secol, poate reflecta doar principalele evenimente şi lecţii ale acestui interval.

Ea nu are deloc pretenţia de a fi atotcuprinzătoare sau de a expune toate informaţiile transmise mie prin intermediul nenumăratelor conversaţii şi întâlniri cu contacte ascunse ale guvernului subteran.

Multe dintre numele agenţilor sub acoperire sunt schimbate sau abreviate. Însă înregistrările originale şi transcrierile, care se află în locaţii protejate, conţin toate numele, corporaţiile şi entităţile implicate în aceste operaţiuni clandestine ilegale şi vor fi făcute publice, în caz de necesitate, la un moment ulterior.

De asemenea, această carte nu este o recapitulare sau nici măcar un rezumat al documentaţiei care există în cele două cărţi anterioare ale mele. Cititorul ar trebui să cunoască cazurile şi contactele cu extratereştri ale Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI), prezentate pe larg în cartea Contactul extraterestru – Dovezi şi implicaţii.

În plus, aproape şase sute de pagini de documente ale guvernului şi transcrieri a peste şaizeci de mărturii ale unor martori cu funcţie foarte înaltă din cadrul proiectelor şi evenimentelor guvernamentale oficiale pot fi găsite în cartea Desecretizarea. Aceste cărţi pot fi obţinute la www.DisclosureProject.org.

Este timpul ca un capitol al istoriei umane să se închidă şi un altul să se deschidă. Avem oare curajul să îmbrăţişăm această lume nouă, ale cărei caracteristici sunt pacea universală, iluminarea şi o civilizaţie a tehnologiei cu adevărat avansate pe Pământ, care să dureze timp de mii de ani?

Forţele retrograde care încearcă să aducă umanitatea în vremuri de război în spaţiu, de distrugere globală, care urmăresc să creeze un adevărat dezastru al mediului şi o mare nebunie culturală trebuie înlocuite prin actele curajoase ale altor persoane, cu un mod de a fi complet nou.

A venit timpul ca voi să ştiţi, iar noi toţi să acţionăm. Numai prin acţiunile colective ale celor care doresc cu ardoare un viitor fericit al umanităţii putem depăşi abisul de distrugere care ne aşteaptă şi putem asigura protecţia unei lumi pregătite să-şi ocupe locul în rândul marilor civilizaţii ale cosmosului.

Doctor Steven M. Greer

Comitatul Albemarle, Virginia 1 februarie 2006.

Cartea Adevarul ascuns - Informatii interzise de Doctor Steven M. Greer, o puteti citi sau descarca acum si de pe acest blog, sau o puteti comanda de la editura Daksha Aici: http://www.edituradaksha.ro/index.php?cPath=22 Joshua.


Despre autor:


Steven M. Greer este doctor in medicina si director al Proiectului Dezvaluirea (The Disclosure Project). In mai 2001, dr. Greer a prezidat conferinta de presa a Proiectului Dezvaluirea ce a avut loc la Clubul National al Presei din Washington DC, unde peste 20 de membri au prezentat depozitii ce confirmau existenta OZN-urilor si a extraterestrilor.

Dr. Greer conduce si o cercetare la nivel mondial ce urmareste descoperirea unor surse alternative de energie, in special dispozitive bazate pe energia punctului zero, planuind sa identifice si sa dezvolte sisteme care sa elimine necesitatea utilizarii combustibililor fosili.

Dr. Greer a publicat recent lucrarea Hidden Truth, Forbidden Knowledge, in care isi descrie calatoria spirituala, relatia cu extraterestrii si confruntarile sale cu fortele care incearca sa pastreze secrete informatiile referitoare la fenomenul OZN si dispozitivele de tip free energy.

Pentru mai multe informatii despre dr. Greer si cercetarile sale, vizitati http://www.DisclosureProject.org


Ex-astronaut: Extratereştrii există, iar guvernul SUA ascunde adevărul. {22 April 2009}

Viaţa extraterestră există, dar adevărul este ascuns de guvernul SUA, susţine fostul astronaut NASA Edgar Mitchell. Acesta a făcut parte din misiunea lunară Apollo 14 din 1971, iar afirmaţiile au venit la a cincea conferinţă anuală X-Conference - o întâlnire a celor ce cred în OZN şi alte forme de viaţă.

Astronautul a mai declarat că a încercat să investigheze incidentul Roswell din 1947, despre care mulţi susţin că ar ascunde prăbuşirea unui OZN, dar a fost oprit de autorităţile militare.

Fostul astronaut declara: "Nu suntem singuri. Destinul nostru, în opinia mea, este de a deveni parte a unei comunităţi planetare. Şi ar trebui să fim pregătiţi să ajungem dincolo de planeta şi sistemul nostru solar pentru a descoperi ce se întâmplă cu adevărat acolo".

Mitchell a crescut în Roswell, New Mexico, despre care fanii OZN susţin că ar fi locul unde s-ar fi prăbuşit un OZN în 1947. El a declarat că locuitorilor li s-a spus să tacă, să nu vorbească despre experienţa lor.

Edgar Mitchell pretinde că ar fi ridicat probe acum 10 ani, iar un amiral îi promisese iniţial să îi dezvăluie mai multe informaţii.

"Le cer acelora care au îndoieli să citească nişte cărţi, să înceapă să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat. Deoarece nu există nicio îndoială că suntem vizitaţi", crede Mitchell.


Formaţiune de OZN-uri în formă de V lângă vulcanul din Islanda!

Ceea ce veţi vedea în videoclipul de mai jos vă va surprinde cu siguranţă, aşa cum m-a surprins şi pe mine. În timpul unei conferinţe de prese organizate la Bruxelles, în care se vorbea despre implicaţiile erupţiei vulcanului din Islanda asupra Europei. E vorba de un fragment din conferinţă, care a fost repetată de mai multe ori. La un moment dat, în centrul imaginii, în apropierea vulcanului, apar nişte obiecte neidentificate în formă de V.

Mulţi ar spune că sunt doar nişte păsări care zboară. Înseamnă că sunt nişte păsări ai naibii de proaste, de şi-au găsit să zboare în formaţie deasupra unui vulcan. Şi apoi, acele obiecte NU ZBOARĂ, ci PLANEAZĂ. Le plăcea la păsări atât de mult fumul înecăcios că planau liniştite, pline de plăcere, deasupra unui vulcan furios? Să fim serioşi…

Şi totuşi, ori de câte ori apare un fenomen de acest gen în lume, ca erupţia unui vulcan, formaţia de OZN-uri în formă de V îşi face apariţia…Sursa


Cititi, Analizati, Concluzionati…. Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers !

4 comments:

 1. mai este putin... vom mai suferi doar pana in 2018,dupa care NIMIC nu va mai putea frana Adevarul care ne va elibera for ever in TOATA CUNOASTEREA... imi pare rau ca foarte putini vor face saltul spre LUMINA,vor fi doar cu putin peste un milion de fiinte umane... Iata,c cel ce va scrie,este Fiul Mosului,ce a coborat din Munte si parcurge si el cu voi Ziua spre Noapte... Decu nu va temeti! Pace de la Lumina!

  ReplyDelete
 2. aprobATI DAR... ca Timpul s-a SCURTAT!

  ReplyDelete
 3. Extraterestri sant printre noi chiar daca ascundem adevarul cat mai curand posibil vom lua legatura cu aceste fiinte inteligente .Secretul nu va fi pastrat mult timp tot mai multi oameni cred in viata pe alte planete .

  ReplyDelete
 4. Ierarhia Divină Unică
  a Creatorilor Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale

  ■ Uniunea Unică a Celor „O Sută de Domni Sfinţi Unici Supremi”, Cercurile Divine Magice ale Puterii Unice, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale, Onorabili Taţi Divini cu Puteri Divine Magice şi Virtuale Infinite:
  ►Domnii „DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Judecătorii Divini Supremi ai Raţiunilor Umane şi ai Întregului Univers Vizibil şi Invizibil:
  ● „A • A // a • a
  a • a // A • A”
  ● „A • A // A • L • F
  a • a // a • l • f”
  ►Domnii „Dumnezeei – DUMNEZEEI // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale:
  ● „A • a // a • A
  A • L • F // a • l • f”
  ● „A • L • F • A // a • l • f • a”
  ● „G • O • D // O • u // d • i • e”
  ►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Uniunile Finite ale Domnilor Sfinţi Unici în Cercuri Divine Magice de câte patruzeci de Domni Sfinţi Unici, grupate în Uniuni Infinite ale Acestora,
  Cele ce generează Energia Fundamentală Raţională Sacră, Unică şi Infinită, numită şi Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Kundalini, Energia Creatoare a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
  ● „A • A // A • A • A
  a • a // a • a • a”
  ● „L • L // L • L • L
  l • l // l • l • l”
  ● „F • F // F • F • F
  f • f // f • f • f”
  ● „A • A // A • A • A
  a • a // a • a • a”
  ►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi Generatorii Raţiunilor din Materia Întunecată:
  ● „Y • Y // Y • Y • Y
  y • y // y • y • y”
  ● „ Y • y”
  ►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce fac legătura Divină Raţională a Materiei Întunecate cu Lumile Raţionale ale Luminii Divine Sacre:
  ● „YANG şi Yin // Yin şi YANG”
  ■ Şi Sfintele Lor Creaţii şi Autocreaţii:
  ►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Zeei şi Zeiţe;
  ►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici;
  ►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Semioameni Cosmici şi de Semioameni Energobiologici de Gradul Trei care au obţinut Iluminarea Divină

  Data: 8 septembrie 2012

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...