Pagini

Sunday, 15 November 2009

CINE SUNT ILLUMINATI ? 2.

Se poate întâmpla ca unii oameni să nu mai poată ieşi din dogmele odată însuşite, având o imagine deja formată asupra acestei lumi, ei nemaiputând asimila informaţii noi, având spiritul blocat şi nemaiavând loc pentru un alt adevăr. Pe aceştia îi rugăm să fie deschişi şi să lase, pentru un timp, la o parte ideile preconcepute, să facă apel la intuiţie, la sensibilitatea proprie şi să judece dacă informaţiile date corespund cu realitatea

Cea Mai Puternica Unealta Cu Care O Persoana Poate Sa Invinga In Viata Este Cunoasterea, Iar Prin Cunoastere Vine Intelepciunea Si O Intelegere Mai Profunda, Iar Adevarul Adevarat Poate Fi Inveselitor, Deoarece Adevarul Te va Elibera.

„Illuminaţi” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a Illuminati-lor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.


Aceşti oameni sunt principalii jucători pe tabla de joc pe care ei înşişi au configurat-o pe întreaga planetă. Cei mai bogaţi, influenţi şi puternici oameni de pe Pământ fac parte cu toţii în principal din aceleaşi 13 familii şi sunt principalele personaje care conduc din umbră lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor şi îl controlează în totalitate. Cu foarte puţine excepţii, Illuminati-i sunt bărbaţi. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile şi stabilesc regulile pe care trebuie să le urmeze toate guvernele, preşedinţii, corporaţiile şi organizaţiile internaţionale.

Un grup ultrasecret reuneşte cei mai puternici oameni din lume
Illuminati sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani în urmă, deşi informaţii despre existenţa sa au apărut numai de 2-300 de ani. „Iluminaţii din Bavaria” nu reprezintă nicidecum originea acestui Ordin, aşa cum afirmă unii autori, ci o organizaţie creată special la comada baronului Rotschild, pentru a-i deruta pe aceia care aflaseră de existenţa Illuminati-lor. Se afirmă chiar că fondatorul „Iluminaţilor din Bavaria” a fost în cele din urmă asasinat ritual ca pedeapsă pentru că a continuat să folosească denumirea de „iluminat” după desfiinţarea acestei organizaţii secrete.

Illuminati-i ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.
Liniile „de sânge” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii care controlează Ordinul Illuminati merg înapoi cu mii de ani în urmă.

Din acest motiv, David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”

Legături „de sânge”: toate casele regale europene sunt înrudite
Pentru a înţelege aceste informaţii care la prima vedere sunt şocante, să analizăm un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente în Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un preşedinte ales prin vot popular. În schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca şi Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regină.

Descendenţele regale, aşa cum ştim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice în fiecare ţară şi nu sunt sub nici o formă sub incidenţa unor decizii mai mult sau mai puţin „democratice”.
Înainte de a deveni republici, şi celelalte ţări europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora şi/sau răsturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revoluţii, s-au format republicile europene de astăzi.

Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei SUNT CU TOŢII RUDE DE SÂNGE, TRĂGÂNDU-SE DIN FAMILIA WINDSOR. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic. Cu siguranţă aceasta nu poate fi o coincidenţă!

Forţe oculte malefice şi banii le susţin puterea
Puterea pe care au ajuns să o aibă Illuminati se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială. Ei sunt cei care deţin băncile internaţionale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporaţii din industrie şi comerţ. Ei controlează şi manipulează politicienii şi deţin efectiv majoritatea guvernelor, sau măcar le controlează. Un exemplu foarte bun este modul în care se fac alegerile prezidenţiale în majoritatea ţărilor aşa-zis democratice.

Nu mai este un secret pentru nimeni că acel candidat care dispune de cea mai consistentă sponsorizare este cel care câştigă alegerile, cu extrem de rare excepţii. În acest mod, politica este controlată prin forţa banului. De cele mai multe ori, Illuminati susţin principalii candidaţi doar pentru a fi siguri că vor câştiga. Acest mecanism simplu de control explică faptul că în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.

Illuminati-i urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, în care planeta va fi condusă de un unic guvern mondial, controlat de ei. În acest sens, în ultimele decade au avansat mai mult decât în sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate ţările europene să aibă un guvern unic – Comisia Europeană. Niciunul dintre adevăraţii conducători ai Europei de azi nu este ales şi nu există nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.

Cele 13 odioase familii care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei
În istorie este binecunoscută perioada neagră din istoria Veneţiei şi a Genovei în care aşa-numita Aristocraţie Neagră a preluat monopolul afacerilor (sec.XII). Interesant este că descendenţii acesteia deţin şi acum monopolurile legiferate în secolul XII şi sunt adevăraţii stăpâni ai Mafiei italiene.

Ei se înrudesc cu cele mai bogate familii europene.
Nucleul Illuminatilor îl constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei. Numele de „aristocraţie neagră” asociat acestora vine din faptul că metodele lor predilecte de acţiune sunt uneltirile, minciunile, înşelătoriile, crimele, terorismul, magia neagră .
Fritz Springmeier, în exelenta lucrare „Bloodlines of the Illuminati” (Liniile de sânge ale Illuminati-lor) enumeră aceste 13 familii ca făcând parte din „Elita” planetară:
1. Astor
2. Bundy
3. Collins
4. DuPont
5. Freeman
6. Kennedy
7. Li (China)
8. Onassis
9. Rockefeller
10. Rothschild
11. Russell
12. van Duyn
13. Merovingian (Casele Regale europene)
Următoarele familii sunt de asemenea înrudite cu acestea (desigur că mai există sute de familii înrudite, dar ele sunt mai puţin importante şi influente):
1. Reynolds
2. Disney
3. Krupp
4. McDonald
Springmeier analizează în detaliu genealogia şi afacerile celor 17 (13 + 4) familii menţionate, bazându-se printre altele pe mărturiile unor foşti Illuminati – aceia care au încercat să părăsească acest ordin criminal.
Societăţile secrete, instrumentul Illuminati-lor

Desigur că aceste informaţii, precum şi scopurile mârşave ale Illuminati-lor sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea modernă este împânzită de societăţi secrete. Putem chiar afirma că toate societăţile secrete care sunt structurate pe sistemul „iniţierilor oculte secrete” sunt controlate de către Illuminati. Francmasoneria este cea mai cunoscută astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica.

Controlul acestor societăţi secrete este realizat prin practici oculte de magie neagră. Fără excepţie, toate acestea sunt – adică „divinitatea” cărora ei se închină este Lucifer, chiar dacă îl numesc „Purtătorul de lumină” sau „Marele Arhitect”. Practicile de magie neagră sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare şi influenţare a maselor. Practic putem spune că în acest mod planeta noastră este actualmente condusă şi controlată prin magie neagră, deşi maşina de propagandă a avut grijă să îndoctrineze oamenii cu ideea că nu există forţe supranaturale, fenomene paranormale şi nici un fel de magie.


Illuminati – Stapanii Din Umbra

Ce indeobste ( deobiciei ) numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati…

Illuminati Este O Organizatie Oculta Ce Manipuleaza Si Controleaza Lumea De Foarte Multa vreme…

Simbolismul Lor Se Afla peste Tot , Un prim Exemplu Ar Fi Bancnota De Un Dolar, pe care se afla Imprimata Piramida Si Ochiul Atotvazator
( Horus- Amen Ra Zeul Soare )
Iar Sub Piramida Se Afla Textul: Novus Ordo Seclorum – Noua Ordine Mondiala= Planul Illuminati

PIRAMIDA SI OCHIUL ATOTVAZATOR – HORUS ( AMEN RA ) – LUCIFER

Majoritatea oamenilor vor interpreta acest lucru ca fiind ceva cool-misto sa faci asa ceva,.sau ca pe o moda/stil. Cei care cunosc cat de cat simbolurile Illuminati stiu ca Ochiul-atotvazator este cel mai recunoscut simbol al acestora. Gestul de a ascunde un ochi, de obiciei pe cel stang; duce inapoi in timp la Ordinele oculte.

Uite aici explicatia originii Ochiului lui Horus:

“Horus, fiul lui Osiris si a lui Isis, ce a mai fost denumit si “Horus, cel care conduce cu doi ochi”. Ochiul sau drept era alb si reprezenta Soarele, iar ochiul sau stang era negru si reprezenta Luna. Conform mitului, Horus si-a pierdut ochiul sau stang atunci cand s-a luptat cu fratele sau cel rau, Seth, vrand sa razbune astfel omorarea lui Osiris de catre Seth. Acesta din urma i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus inapoi, prin magie, de catre Thoth, zeul scrierii, lunii si a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renascut in lumea subpamanteana.”

Cei Care Se Opun Acestei Cabale Intunecate Sunt Pedepsiti Aspru Sau Platesc Chiar Si Cu Moartea Precum: John Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King Jr, William Cooper, Printesa Diana, Mohandas Karamchand Gandhi, Papa Ioan I, John Lennon, 2 Pac,Bob Marley,Michael Jackson Si Multi Multi Altii.

ASASINAREA PRESEDINTELUI KENNEDY DE CATRE ILLUMINATIASASINAREA PRINTESEI DIANA DE CATRE ILLUMINATI


Bob Marley, Tupac si Michael Jackson sunt doar 3 exemple de muzicieni care si-au dat seama ce se intampla – care nu au putut fi controlati pe deplin, si au inceput sa se revolte, creand cantece cu un puternic mesaj spiritual sau vorbind clar despre planurile elitei. Toti au fost intimidati si amenintati (pe Michael l-au infectat cu boala de piele, i-au inscenat un “accident” pe cand filma o reclama pt Pepsi si a suferit arsuri, apoi i s-a inscenat procesul cu pedofilia, lui Tupac i-au intentat proces de viol), apoi ucisi in momentul in care au inceput sa spuna prea multe…asa cum si Michael prin concertele din Londra din aceasta vara avea de gand sa vorbeasca in versurile sale, despre monstruoasa conspiratie si planurile de depopulare ale Illuminati…

NU IGNORA ACEST VIDEO – MICHAEL JACKSON A FOST ASASINAT DE ILLUMINATI!

Daca nu aveti rabdare sa vedeti de la inceput acest video,derulati direct la minutul 2:30 de unde MICHAEL JACKSON vorbeste de presiunile la care era supus.

IN VERSURILE SI MELODIILE LUI MICHAEL JACKSON SE INTELEG CLAR REFERIRILE LA ILLUMINATI

Bob Marley Credea Cu Tarie Ca Prin Introducerea Muzicii Si Iubirii In Vietile Oamenilor, Poate Vindeca ( Literal ) Lumea De Rasism Si Ura . In 3 decembrie 1981, Bob este impuscat de sase barbati mascati. Dupa doua zile se urca pe scena si sustine un concert. Cineva al intreaba: …De Ce ? …El raspunde: Lumea asta devine tot maii rea pe zi ce trece. Cum as putea sa-mi i-au o zi libera ? Cum as putea?


“Cred in Dumnezeu, dar nu ca entitate de sine statatoare, nu ca fiind un batran in ceruri. Cred ca ceea ce numesc oamenii ‘Dumnezeu’ se afla in fiecare dintre noi. Cred ca ceea ce Iisus si Buddha si Mohamed si toti ceilalti au spus este adevarat. Doar ca traducerile au fost gresite”. John Lennon.

Bineinteles, mai sunt si vedete care stiu prea bine la ce se inhama si o fac cu buna stiinta, precum: Madonna, Britney Spears, Mel Gibson (care prin filmul “The passion of Christ” reuseste sa manipuleze psihicul oamenilor pt ca ei sa-l accepte pe anticrist drept Iisus…de aceea in a doua parte a filmului Iisus apare mai mult cu un singur ochi – in Coran se spune ca Lucifer are un singur ochi sau are o problema cu un ochi si ca acesta este semnul prin care credinciosii il pot deosebi de adevaratul Iisus – de vazut simbolul acela cu un singur ochi, – Rihanna apare in noul ei look cu un singur ochi la vedere, etc, exemplele sunt multiple si sunt peste tot – …sigla casei de productie a lui Gibson e foarte sugestiva, cu un singur ochi…etc

Exemple sunt Multe -Apar sin ce in ce mai multe celebritati, chiar si in showbizul nostru, care promoveaza materialismul, lacomia si indiferenta . Se face tot posibilul sa se starpeasca orice forma de originalitate si creativitate care incurajeaza adevaratele valori. ( iubire, pace, intelegere, spiritualitate…)


Puterea acestei lumi nu este aceea pentru care se bat in prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E.
Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.
De acolo, din anonimatul intunericului, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor..Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotaresc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei fabrica noi ideologii si chiar si religii.
Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei.De-a lungul mileniilor , au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara:

1. Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.
2. Nu apar niciodata in vazul tuturor
3. Finanteaza toate partile implicate in conflict
4. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor ( Toate acestea in costul a milioane de vieti omenesti nevinovate )

Cladire Din America – California Ce Arata Ca Svastica Nazy “Gasita” Cu Ajutorul Unui Satelit

Suprabancherii internationali încurajeaza, finanteaza si înarmeaza ambele parti ale conflictelor armate, realizând profit din varsarea de sânge a popoarelor manipulate de ei si furnizând un argument în plus în favoarea Noii Ordini Mondiale. Acest argument este: “Nationalismul este principala cauza a razboaielor si a atrocitatilor. Trebuie ca popoarele lumii sa renunte la nationalism si sa accepte sa traiasca în pace, fara varsare de sânge, sub un singur guvern mondial”. Dar, vom vedea mai jos ca exact acesti “technocrati” si suprabancheri internationali, aceasta elita care conduce din umbra prin marionetele pe care le plaseaza în fruntea guvernelor nationale, planifica razboaiele si moartea în masa ca sa reduca populatia globului cu cel putin 85%.

Masacrul pe care l-au efectuat trupele americane în Irak ar putea fi doar o repetitie generala la un masacru mai mare care sa atinga ambele scopuri ale guvernului din umbra: sa reduca populatia globului si sa-i convinga pe supravietuitori sa renunte la nationalitate si sa devina sclavi benevoli ai elitei conducatoare, care le vor da în schimb mult dorita pace. Dupa fiecare razboi mondial, omenirea a fost cu un pas mai aproape de Noua Ordine Mondiala.

Dupa primul a aparut Liga Natiunilor, care însa nu cuprindea decât 63 de tari. Dupa cel de-al doilea, au aparut Organizatia Natiunilor Unite, care cuprinde 159 de natiuni, aproape întreaga populatie a globului, si pe lânga care au aparut Tribunalul International, fortele de “pace” ale Natiunilor Unite, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Organizatia Mondiala a Sanatatii, UNESCO, UNICEF, si asa mai departe. In momentul în care guvernul din umbra gaseste ca a sosit momentul sa aboleasca guvernele nationale, toate structurile statale care sa le înlocuiasca pe cele nationale vor fi deja pregatite. Una dintre ele este Asociatia Pentru Constitutia si Parlamentul Mondial (World Constitution and Parliament Association – WCPA), care a fost organizata ca sa functioneze deghizându-se într-o miscare de masa a particularilor doritori de pace si fratie între popoare.


In zilele noastre se spune ca Illuminati intrupeaza “gradele ascunde” ale masoneriei rezervate celor care au atins cu onoare -gradul 33.. Varful plutitor a piramidei (capstone), de asemenea, s-ar putea referi la membrii acestor grade ascunse.

Folosirea Marelui Sigiliu In Logo-urile Corporatiilor
Multe companii incorporeaza unul sau mai multe simboluri a Marelui Sigiliu în termen de logo-urile lor corporative.

Iată câteva exemple:
Hollywood:

De ce se expun societatile secrete cunoasterii publicului larg ?
In ultimii ani, un nou brand a aparut la Hollywood. In centrul actiunii filmelor se afla diverse societati secrete. Unii ar putea gasi acest lucru ca fiind destul de surprinzator, din moment ce societatile secrete ar trebui sa ramana secrete. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca multi oameni implicati in industria filmului chiar fac parte din aceste organizatii.
In urma cu o decata, filmele despre francmasoni sau Illuminati erau o raritate. Dar in ultimii ani a avut o schimbare majora , simbolurile secrete ale acestor societati secrete sunt afisate pe marele ecran si chiar este explicata o parte din istoria lor. Care ar fi scopul pentr care ar face acest lucru ?Multi dintre oameni , nici nu erau constienti de existenta lor… Oare nu mai constituie secretul o cerinta pentru supravietuirea lor ?
Oculta Mondiala Ne Ofera Doar Ce Vor Ei Sa Cunoastem.

Una din posibilele explicatii ar fi aceea ca societatile secrete si-au schimbat in ultima perioada strategiile de comunicare. Intrarea in era digitala, unde oricine poate publica materiale, ( documentare, Gavd-uri, site-uri,web etc. ) despre aceste organizatii , face imposibila mentinerea secretului. Informatii care in trecut abia puteau fi gasite in cateva carti rare, pot fi gasite acum foarte usor pe Google. S-au relatat cazuri de masoni care erau chiar uimiti de gradul de cunostiinte obtinute de “profani”> De aceea, din moment ce trecerea in era digitala e ireversibila , ordinele oculte si-au adaptat strategia la acest nou context. Iar strategia lor suna in felul urmator: ” Daca ei vor trebui sa stie despre noi, atunci noi le vom spune ce trebuie sa stie".

Cum Reusesc Ei Asta ? Ei Nu Se Duc la Un Producator De Filme Si Spun: Hey !, Noi Suntem Membrii Illumianti Si Vrem Ca Tu Sa ne Promovezi Agenda ( Nu Uita, Ei Nu Sunt Deloc prosti )Ci In Schimb Ei Creaza O Corporatie De investitii Ce Fondeaza Filme Cu Idei Ce Le Plac Lor. Ei Angajeaza foarte rapid Actori ,Producatori, Directori Si Scenaristi ,Dar Ele Nu Mentioneaza Niciodata afilierea lor In Public Sau De Ce fac Asta.

Acum Fie Ca Crezi Sau Nu In “Illuminati”, Fie Ca Ati Vei Face Timp Sau Nu Pentru A Cerceta Despre Asa Numitele “Teorii” Ale Conspiratiei ,Sunt Anumite Lucruri Care Ar Trebui Intelese Foarte Clar De toata Lumea, Acestea Nu Sunt Niste Teorii Ale Conspiratiei Exagerate De Imaginatie , Acestea Sunt Bine Documentate, Usor De Inteles Si Fapte Ce Pot Fi Dovedite, Iar Faptele Doveditoare Sunt urmatoarele:


Exista O Singura Linie Genealogica Conducatoare Pe Aceasta Planeta, Aceasta Linie Genealogica Este Foarte Veche – Care A Controlat Lumea De Pe Vremea Egiptului Antic Si Este Atotpatrunzatoare. De Exemplu: Majoritatea Oamenilor Cred Ca Oricine Poate Ajunge Presedintele S.U.A, Dar Adevarul Este Ca Toti Presedintii Ai Americii Au Fost Masoni.( Exceptie JFK – care stim cu totii cum a sfarsit ) Majoritatea Dinte Ei Sunt Rude, Iar Linia Genealogica Poate Fi Urmarita Pana La Monarhia Europeana, Iar In Particular Pana La William Al III -Lea, De Fapt Aceasta Elita Conducatoare Poate Fi Urmarita Chiar mai Jos De Familiile Regale Ale Egiptului Antic

Este Aceasi Linie Genealogica Care A Condus Lumea De Foarte Multa Vreme; De La Monarhia Britanica Pana La Ultimul Presedinte S.U.A: Barck Obama ( George W. Bush. Este Al 13-Lea Verisor Al Reginei Elisabeth A II -a _ Monarhia Britanica Din Prezent )
Veneratia De Catre Egipteni A Lui Amen Ra ( Zeul Soare ) Este Inca Prezenta In Lumea Din Zilele Noastre. Desi Este Acoperit In Secret Acest Fapt, Simbolismul Lor Ramane La Suprafata

Intregul Sistem “Illuminati” Este Condus De :Coroana” Sau “The Crown” (Lb. Eng..) Si Ce Este Aceasta “Coroana” Cu Exactitate ? …Ei Bine Aici Nu Ma Refer La Familia Regala Sau Monarhia Britanica, Ci La Interiorul City Of London ( Stat-Oras Din Londra ) Ce Apartine Corporatiilor Cu Capital Integral Privat, Care Functioneaza ca Stat Suveran In Afara Orasului Juristictiar Al Angliei, La Fel Si Cele Doua Surori Orase Membre: Vatican Si District Of Columbia ( Washington D.C ) Toate care Se Combina pentru A Forma Imperiul Celor 3 State.

Majoritatea Oamenilor Nu Stiu Ca Atunci Cand Ei Jura credinta Coroanei, Ei de Fapt Jura Crefinta Imperiului-Corporatie Condus De Cele 13 familii “Illuminati”. Acestia Sunt Aceleasi Persoane Private Care Opereaza Indirect Bancile Din Intreaga Lume.

CUNOASTERE ASCUNSA DE ILLUMINATI
Majoritatea Oamenilor Care Au Auzit Sau Chiar Si Studiat Despre “Illuminati” Cred ca Acestia Pe Langa Faptul Ca Vor Controlul Total Asupra Lumii, Au De A face Cu Cultul Satanic Traditional Care Consta In Ritualuri, Semne Oculte Si Sacrificii, Insa Toate Acestea Sunt Doar O Mica Descriere Din Adevaratul Sens Al Magiei Practicate De Acestia. Acest Adevar Al Lor Este De Fapt O Stiinta Exacta ( Pura ) Care Se Ocupa Cu Canalizarea Energiilor – Stiinta Luciferiana – Numita De Ei ( Cunoastere Care Este Tinuta In Secret De Mii De Ani Si Care A Fost Transmisa Din Generatie In generatie Doar De Cei Alesi.) OARE?

Illuminati – Nu Veti Prelua Niciodata Controlul:CITITI, ANALIZATI, CONCLUZIONATI.... CU TOTII SUNTEM CO-CREATORI IN ACEST UNIVERS !

SURSA: http://revolutiaiubirii.wordpress.com/

27 comments:

 1. E absolut genial ce scrie mai sus. Iti schimba modul de gandire si te face sa reflectezi mai mult asupra lumii in care traiesti. Toata stima pentru cel care a scris acestea. Pacat insa ca romanii nu sunt interesati de aceste lucruri. Prefera semintele, berea si maneaua.

  ReplyDelete
 2. Si cand iti dai seama ca nimeni sau aproape nimeni nu realizeaza ce se intampla in lumea asta.
  Putini sunt oamenii care cunosc lucrurile acestea infioratoare. NWO se apropie, deja suntem cu un picior in ea. Ne mai lipseste cipul in piele si AIA suntem. In Romania, multi rad cand te aude ca vorbesti despre NWO si altele, rad de tine, prefera mai departe celularele, manelele si sa-i ridice in slavi pe americani ca le-au dat libertatea. Ce libertate e asta, cel ce conduce tara e condus si el la propriu de UE, voturile aduc deceptii, viitorul nu mai suna bine nicaieri.
  Apreciez pagina asta si sunt multe care incearca sa trezeasca oamenii din somnul adanc in care au fost bagati. Asta e !

  ReplyDelete
  Replies
  1. vor in scurt timp..sa faca un fel de praf care contine niste particule cibernetice..si asa raspandesc prin toata lumea..si afla unde e fiecare persoana ce face..ca o retea ..o sa ne distruga tehnologia

   Delete
 3. Michael Jackson si-a dat seama. El a incercat sa se impotriveasca. asa o sa facem si noi. Nu conteaza ce suntem - albi, negri, suntem una. "Ei" sunt Satana, nu exista un spirit malefic, si totusi de cred Dumnezeu. Nu mai stim in ce sa credem. Trebuie sa luptam. Neaparat! Suntem oameni liberi. Suntem cei ce vom fi. Nu ei, Illuminati! Oameni buni, priviti adevarul in fata! Acum! Pana nu e prea tarziu! RIP MJ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sincer cred in illuminati si in primul rand kenevi a fost ucis de o un lunetist iar MJ a murit din cauza drogurilor sa fim sinceri :)

   Delete
 4. imi pare foarte rau ca sunt putine ganduri dedicate acestor subiecte.lucrurile acestea sunt mult mai importante decat mersu la scoala,la munca,la biserica..mult mai importante decat statu` pe afara,decat bautu` o bere sau decat iesitu` in club..si multe altele.e vorba despre viata noastra si a copiilor nostrii.el_diavolo3000 e idu` meu.intra sa vorbim,si sa mai intre cine e interesat sa faca ceva

  ReplyDelete
 5. Stapani vor ajunge, daca noi vom pieri.

  ReplyDelete
 6. Daca luptam cu / pentru iubire si daca nu lasam credinta, spiritualitatea, compasiunea si increderea in Dumnezeu sa ne paraseasca, atunci aveti incredere ca NWO nu va gasi terenul propice pt a prelua monopulul. Prin iubire fata de seaman, unitate si solidaritate suntem mai puternici. Acesta a fost si strigatul disperat al lui Michael Jackson, deoarece stia foarte multe si nu intamplator a cantat despre Planeta asta cu tot ceea ce este in ea....si nu intamplator i s-au inscenat toate "micile accidente" de-a lungul vietii si nu l-au infatisat ca pe un monstru violent, pedofil, etc etc. Mda, sunt foarte multe lucruri de spus. Ma bucur nespus sa vad ca oamnii in RO mai gandesc si altfel de lucruri, decat mersul in club si ascultatul manelelor, etc etc

  ReplyDelete
 7. am auzit de mult timp de asemenea conspiratie insa eram prea mic pt a imi da seama , insa acum ca am crescut mi-am adus aminte si m-am gandit sa ma interesez, este incredibil ce poate face lacomia din om

  ReplyDelete
 8. din toti care vrem starpirea acestora trebuie sa ne ridicam si prin toate mijloacele sa luptam pentru ca numai asa vom reusii.in cele din urma va fii un razboi intre bine si rau si raul va fii invins pentru totdeauna.asa sa ne ajute dumnezeu

  ReplyDelete
 9. acesti iluminati cum vreti voi sa i spuneti sunt soldati din armata liu dumnezeu care manati de lacomie si in frunte cu generalul lor sau impotrivit legilor divine si au facut din pricina iubirii lui dumnezeu pt oameni o ura pana la nimicirea noastra prin orice metoda

  ReplyDelete
 10. creare unui sait precum este de ex facebook in care sa ne unim toti soldatii ai umanitati si sa formam un nucleu este necesara

  ReplyDelete
 11. daca nu ati realizat pe cont propriu ce se intampla si ce s`a intamplat in lume pana acum, ci a trebuit sa cititi despre el degeaba comentati. Exista cineva care tine "hamurile" lumii, nu suntem lasati sa ne facem de cap.

  ReplyDelete
 12. Iluminatii stiu bine ca nu vor mai avea mult puterea si credetima stiu bne ce zic.Mai au resurse sa ne prosteasca dar nu pt. mult timp si sunt speriati. Sa credem in putera noastra sa credem OAMENI, VOM FI LIBERI PESTE PUTIN TIMP.

  ReplyDelete
 13. Am o intrebare ce legatura are Illuminati cu steaua lui David...?

  ReplyDelete
 14. numesc florin stefan, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0731806200. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca

  ReplyDelete
 15. mmmda oamenii aia conduc lumea...si nu numai,si prin melodiile ale artistilor mai noi (lady gaga,jessie j,katty parry,byonce,,etc) care intrun fel te hipnotizeaza prin versuri si prin videoclipuri ....mai bine nu mai asc nimic :)

  ReplyDelete
 16. da cn plm intelege zik aia...pe romani nu ai hipnotizeaza ma ca nu stiu engl:))doar video poate aaa si ma pish p tn d cersetor!

  ReplyDelete
 17. pe rihanna, de exemplu, i-au zis ca o vor face o vedeta de succes foarte mare , daca i se vor dedica lor si va uita de Dumnezeu, de Iisus si de credinta...a scris cu sangele ei un contract unde asta scria ca ca va uita de credinta...si se va dedica Satanului

  ReplyDelete
 18. asa este are perfeca dreptae...sa te mai aperi de acest sistem care ai apartine lui satana,cred ca ar fi inposibil!!! ce ar mai fi de facut...da ar mai fi un singur lucru daca lucrurile stau asa vazand ca tot ce scrie in biblie se confirma...ok ar trebui sa ne apropiem mai mult de cuvantul lui dumnezeu transmis prin profeti si sa nu cedam in fata satanei ca cu siguranta o sa vina si zilele care scrie in apocalipsa si e foare inportant sa nu cadem la indoiala cu satana (sarpele cel vechi)si nimic din ce o sa nise inpuna sa nu cedam credinta noastra stramosiasca pentru ca asa vor opunatorii lui dumnezeu.strimta va fi calia cea adevarata iar larga va fi calia celui care cauta sa distruga adevarul.nu sant un mare credincios dar cred ca o sa vina si timpurile fixate decare se vorbeste in biblie.SA AVETI GRIJE DE SUFLETELE VOASTRE,NIMENI SI NIMIC SA NU VA FACA SA VA INDEPARTATI DE ADEVARUL CARE NI-SA TRANSMIS PRIN PROFETI.

  ReplyDelete
 19. este adevarat caci sint niste lucruri exta ordinare pe care mintea umana nu sile poate imagina pina nu citeste despre ele sau nu aude dela cineva vorbind despre ele ,dar ce mi se pare mult probabil este faptul caci multi dintre conducatori lumi probabil nu fac parte dintre asa sis LUMINATI ,DAR DE CE NU IAU NICI O ATITUDINE fata de acesti iluminati

  ReplyDelete
 20. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 21. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 22. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 23. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 24. Asa este un adevar , eu, chit ca sunt Ateu si nu am credinta , stiu ca ceea ce ai scris acolo este realitate... multa stima si respect ! PACE ! ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...