Pagini

Tuesday, 13 October 2009

CINE SUNT ILLUMINATI ?

CINE SUNT ILLUMINATI ?

S: MATEI, CAT DE MARE ESTE INFLUENTA ILLUMINATI ASUPRA NOASTRA SI CINE SUNT, MAI PRECIS, ACESTIA?

MATEI: O influenta considerabila, mama, considerabila, dar nu va mai dura mult! Ea este demascata pana in cele mai mici amanunte, dar acest grup puternic este tenace in lupta pentru mentinerea controlului asupra guvernelor, economiilor, resurselor naturale si asupra tuturor sufletelor. Lumina are ca scop eliminarea acestui control si, de aceea, exista o activitate atat de frenetica in campul de potential si sunt demascate situatii pastrate anterior, in secret, pe pamant.

Dovada ca aceasta influenta a illuminati scade, este ca, in pofida controlului lor ferm asupra a ceea ce se poate transmite prin mijloacele voastre mass-media, care apartin doar unui mic grup de illuminati, aceste surse incep sa relateze opinii impotriva celor dezvaluite.

Pentru ca mijloacele mass-media sa aiba o oarecare credibilitate, ele nu mai pot tine ascunse stirile care, numai cu cativa ani in urma, nu ar fi vazut lumina zilei pe aceste cai. Cu siguranta ca nu se prezinta tot adevarul, sau ca tot ce se prezinta este cadevarat – ci, mai degraba, suficient de mult pentru a “dovedi” ca mass-media constitue o sursa de informatii demna de incredere. Binenteles ca, in acest moment, nu asa stau lucrurile, dar aceasta situatie se ve schimba, odata cu schimbarea celorlalte zone ramase sub controlul fortelor intunecate.

Illuminati au adoptat ei insisi aceasta denumire care inseamna “cei iluminati”, dar ei nu se prezinta asfel in public. Ei lucreaza in secret, dar rezultatele eforturilor lor se pot vedea in intreaga lume. Membri grupului illuminati conduc guverne nationale si agentiile lor de reglementare; agentii economice si bancare; regalitatea europeana;firme internationale, Natiunile Unite; sistemele legale, diplomatice si de justitie; institutii de educatie; toate formele de mass-media; ierarhiile religioase; diferite institutii medicale si de prescriere a medicamentelor. Se poate sa fi uitat unele domenii, dar, pe scurt, NU exista nici o zona din lumea voastra, in care grupul illuminati sa nu fie infiltrat, sau care sa nu fie sub influenta acestuia.Pe pamant, acestea sunt persoanele a caror lacomie si dorinta de putere au depasit cu mult intelegerile facute de ei la nivel de suflet, respectiv de a-i servi pe ceilalti din pozitii de autoritate, pentru a compensa experientele karmice alese pentru ei si pentru multi altii. In momentul in care acest lucru se realizase si karma colectiva fusese echilibrata, intensitatea lacomiei si dorintei de putere a membrilor illuminati a dus la revenirea rapida la o impartire echitabila a resurselor si a puterii lor.

Pentru un timp, cunoscand pe deplin intelegerile facute de ei la nivel de suflet si consecintele nerespectarii acestora, cei mai puternici membri ai acestui grup au refuzat sa se conformeze.
Mai curand acest mic grup central a urmarit sa continue acumularea resurselor planetei si reprimarea a natiuni intregi. Li s-a spus ca nu vor putea face asta, dar ei sunt surzi si orbi la toate indemnurile luminii si, in intentia lor de a nu renunta la nimic, ei se folosesc de absolut toate mijloacele pentru a-i mentine pe membrii de grad inferior in aceasi lupta.

Unii dintre cei care s-au intors catre lumina, in conformitate cu intelegerile sufletelor lor, au fost asasinati. Celor aflati in pozitii influente, care mai sunt inca necesari conducatorilor de la varf, li s-au omorat membrii de familie, ca avertisment. Printre membrii cu o vointa mai slaba, mita este un instrument de succes, deoarece lacomia se afla in inimile tuturor illuminati. Amenintarile cu dezvaluirea unor informati stanjenitoare din viata personala, constitue o alta metoda obisnuita de control.

Deasupra nivelului superior al illuminati, compus din oameni de pe pamant, se afla sufletele intunecate ale civilizatiei reptiliene, {annunakki} dintre care unii sunt in trup de om si locuiesc pe planeta. Ei lucreaza impreuna cu fratii lor reptilieni care nu sunt de pe planeta – al caror scop este dominarea totala a pamantului, daca nu prin control absolut, atunci prin distrugere completa.

Fortele de lumina ale universului, inclusiv reptilieni care sunt de partea luminii, se confrunta cu intunericul oricarei civilizatii.

Ceea ce se intampla pe planeta voastra este o reflectere a conflictului universal si, indiferent de progresul universal, iubita voastra planeta Pamant va fi eliberata din ghearele intunericului, pe masura ce se inalta mai mult spre vibratii superioare, in care iubirea stapaneste totul.


CITITI, ANALIZATI, CONCLUZIONATI.... CU TOTII SUNTEM CO-CREATORI IN ACEST UNIVERS !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...